Sizce Nasıl ?
-
samaccc bunu yazdı
4 yıldır HP kullanıyorum
memnunum 2. adaptörüm
deli gibi ısınıyor ama çalışıyor
7 tane 80 lwl çar kastım ko da (kasanlar bilir ) uzun iştir 7/24 açık kaldığı halde soun yok hala
2 duo t5800 2 ghz 2 ghz
3gb ram :P
hocam kararsız kaldım ya hemde felaket derecede :D
-
bugune kadar bir sürü PC değiştirdim memnun kaldığım 2 marka var Asus ve Sony laptop olarak bence tercihini bunlardan yana kullan özellikle asus şuanda zaten kullandığım PC bu :)
-
bende hp alma derim , kapanyalarda ookadarda iyi bilgisayar vermiyorlar alan yakınlarım var kotu bilgisayar veriyor masa üstüde , laptop'ta.
-
asus sony msi bak hocam fiyatları uçuk olabilir ama iyidir
bunu diyen : casper kullanıcısı
:) -
Hocam dizüstü bilgisayarı ne için kullanacaksınız, onu belirtirseniz ona göre yeterli, güzel veya iyi değil diyebilelim. Bir de fiyat limiti verirseniz daha uygun markaların modellerinden öneri de sunabiliriz.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam dizüstü bilgisayarı ne için kullanacaksınız, onu belirtirseniz ona göre yeterli, güzel veya iyi değil diyebilelim. Bir de fiyat limiti verirseniz daha uygun markaların modellerinden öneri de sunabiliriz.
hocam oyunda oynıcam programda yazıcam :) doğrusu bütcem maksimum 1400 TL
MiaD06 tarafından 11/Eki/12 01:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Hp alırsan ısınma derdin olmaz :) Odanı rahatlıkla doğalgaz kullanmadan ısıtabilirsin hocam :)
+Helikopter gibi ses çıkartıyor. Aynı laptop kardeşimde var fm oynarken ara sıra dışarı bakıyorum acaba uçak mı geçiyor diye.
Ama performansı iyidir, aklında bulunsun. Isınma ve ses dışında bir sorununu görmedim..
-
by_kamu bunu yazdı
Hp alırsan ısınma derdin olmaz :) Odanı rahatlıkla doğalgaz kullanmadan ısıtabilirsin hocam :)
+Helikopter gibi ses çıkartıyor. Aynı laptop kardeşimde var fm oynarken ara sıra dışarı bakıyorum acaba uçak mı geçiyor diye.
Ama performansı iyidir, aklında bulunsun. Isınma ve ses dışında bir sorununu görmedim..
hocam ses olmasa gene alırım. ısınmasını gerekirse buzlukta kullanırım genede hallederimde o ses dert işte. ses çok sıkıntı :D
-
MiaD06 bunu yazdı
hocam oyunda oynıcam programda yazıcam :) doğrusu bütcem maksimum 1400 TL
Hocam bütçeniz düşük olduğu için HP dışında istediğiniz performansı alabileceğiniz bir bilgisayar var mı bilemiyorum.
Seçtiğiniz bilgisayarın ekran kartı 2. sınıf, dolayısıyla işinizi görecektir. Diğer özelliklerin de sizi yoracağını pek sanmıyorum, zira çizim programları ile uğraşmıyorsanız 4 GB RAM sizi idare eder diye düşünüyorum. Başka bir markadan da alternatif ürün vermek isterdim, ancak fiyat limitiniz nedeniyle bir model sunamıyorum. Sunacak arkadaşlar elbet çıkacaktır, eminim.
-
RaNGeR bunu yazdıHocam bütçeniz düşük olduğu için HP dışında istediğiniz performansı alabileceğiniz bir bilgisayar var mı bilemiyorum.Seçtiğiniz bilgisayarın ekran kartı 2. sınıf, dolayısıyla işinizi görecektir. Diğer özelliklerin de sizi yoracağını pek sanmıyorum, zira çizim programları ile uğraşmıyorsanız 4 GB RAM sizi idare eder diye düşünüyorum. Başka bir markadan da alternatif ürün vermek isterdim, ancak fiyat limitiniz nedeniyle bir model sunamıyorum. Sunacak arkadaşlar elbet çıkacaktır, eminim.
hocam eyvallah saolun. ama bitmap olarak sadece adobe CS6 kullanıyorum ve ondan hiç bir sıkıntı olmıcağına adım gibi eminim.
ardaşlar asus veya sony öneriyolar ama işte yeterli bütce olmadığı için sıkıntıdayım. sonuçta öğrenciyim yani insaf :))