Sizce Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

4 yıldır HP kullanıyorum

memnunum 2. adaptörüm

deli gibi ısınıyor ama çalışıyor

7 tane 80 lwl çar kastım ko da  (kasanlar bilir ) uzun iştir 7/24 açık kaldığı halde soun yok hala

2 duo t5800 2 ghz 2 ghz

3gb ram  :P

hocam kararsız kaldım ya hemde felaket derecede :D

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

bugune kadar bir sürü PC değiştirdim memnun kaldığım 2 marka var Asus ve Sony laptop olarak bence tercihini bunlardan yana kullan özellikle asus şuanda zaten kullandığım PC bu :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

bende hp alma derim , kapanyalarda ookadarda iyi bilgisayar vermiyorlar alan yakınlarım var kotu bilgisayar veriyor masa üstüde , laptop'ta.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

asus sony msi bak hocam fiyatları uçuk olabilir ama iyidir 

bunu diyen : casper kullanıcısı 

:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam dizüstü bilgisayarı ne için kullanacaksınız, onu belirtirseniz ona göre yeterli, güzel veya iyi değil diyebilelim. Bir de fiyat limiti verirseniz daha uygun markaların modellerinden öneri de sunabiliriz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam dizüstü bilgisayarı ne için kullanacaksınız, onu belirtirseniz ona göre yeterli, güzel veya iyi değil diyebilelim. Bir de fiyat limiti verirseniz daha uygun markaların modellerinden öneri de sunabiliriz.

hocam oyunda oynıcam programda yazıcam :) doğrusu bütcem maksimum 1400 TL

MiaD06 tarafından 11/Eki/12 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hp alırsan ısınma derdin olmaz :) Odanı rahatlıkla doğalgaz kullanmadan ısıtabilirsin hocam :) 

+Helikopter gibi ses çıkartıyor. Aynı laptop kardeşimde var fm oynarken ara sıra dışarı bakıyorum acaba uçak mı geçiyor diye.

Ama performansı iyidir, aklında bulunsun. Isınma ve ses dışında bir sorununu görmedim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

Hp alırsan ısınma derdin olmaz :) Odanı rahatlıkla doğalgaz kullanmadan ısıtabilirsin hocam :) 

+Helikopter gibi ses çıkartıyor. Aynı laptop kardeşimde var fm oynarken ara sıra dışarı bakıyorum acaba uçak mı geçiyor diye.

Ama performansı iyidir, aklında bulunsun. Isınma ve ses dışında bir sorununu görmedim..

hocam ses olmasa gene alırım. ısınmasını gerekirse buzlukta kullanırım genede hallederimde o ses dert işte. ses çok sıkıntı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    MiaD06 bunu yazdı

hocam oyunda oynıcam programda yazıcam :) doğrusu bütcem maksimum 1400 TL

Hocam bütçeniz düşük olduğu için HP dışında istediğiniz performansı alabileceğiniz bir bilgisayar var mı bilemiyorum.

Seçtiğiniz bilgisayarın ekran kartı 2. sınıf, dolayısıyla işinizi görecektir. Diğer özelliklerin de sizi yoracağını pek sanmıyorum, zira çizim programları ile uğraşmıyorsanız 4 GB RAM sizi idare eder diye düşünüyorum. Başka bir markadan da alternatif ürün vermek isterdim, ancak fiyat limitiniz nedeniyle bir model sunamıyorum. Sunacak arkadaşlar elbet çıkacaktır, eminim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    Hocam bütçeniz düşük olduğu için HP dışında istediğiniz performansı alabileceğiniz bir bilgisayar var mı bilemiyorum.Seçtiğiniz bilgisayarın ekran kartı 2. sınıf, dolayısıyla işinizi görecektir. Diğer özelliklerin de sizi yoracağını pek sanmıyorum, zira çizim programları ile uğraşmıyorsanız 4 GB RAM sizi idare eder diye düşünüyorum. Başka bir markadan da alternatif ürün vermek isterdim, ancak fiyat limitiniz nedeniyle bir model sunamıyorum. Sunacak arkadaşlar elbet çıkacaktır, eminim.

hocam eyvallah saolun. ama bitmap olarak sadece adobe CS6 kullanıyorum ve ondan hiç bir sıkıntı olmıcağına adım gibi eminim.

ardaşlar asus veya sony öneriyolar ama işte yeterli bütce olmadığı için sıkıntıdayım. sonuçta öğrenciyim yani insaf :))

Toplam Hit: 3309 Toplam Mesaj: 31