Sizce Nasıldır Fiyat İyi Mi ?
-
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Sata 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk WD10EZEX
Hi-Level 4GB 1333 MHz DDR3 Soğutuculu Ram HLV-PC10600D3/4G
Amd FX-8350 X8 4.0 Ghz 16Mb Cache Soket AM3+ İşlemci
Asus Nvidia GeForce GT 630 4GB 128Bit DDR3 (DirectX 11.1) PCI-E 2.0 Ekran Kartı GT630-4GD3
Asus M5A78L-M LX3 Amd 760G 1866MHz DDR3 Soket AM3+ mATX Anakart
Aerocool Strike-X Xtreme Black Edition 2 x USB 3.0, 3 x Fan, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-STR-XT)
Creative Sound Blaster Play Ses Kartı
Viewsonic VA2037a 20" 5ms LED Monitör
Zalman ZM-M500WL 2.4 GHz Wireless Optik Mouse
A4 Tech X7-G800V USB Multimedya Oyun KlavyesiFiyat:1550TL
-
Bence çok iyi
CAgAtAy tarafından 02/Ağu/13 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Uğraşıp internetten tek tek bulduğum parçaları bir araya getirdim ve sonuç bu daha almadım ama bir düşüncem var
-
neresı ıyı. 630 ekran kartı ıle ne oynucan counter mı? 570 670 760 falan al. Paraya kıy.
Anakartınıda 790 chıpsetlı sec.
Psu kac watt goremedım. 700 ve uzerı al.
Anakart alırken de destekledıgı ıslemcı ve ram lıstesıne ıyı bak. Alacagın ramı ıslemcıyı ona gore sec. -
ekran kartını 256 bit alsaydın iyiydi gerçi o kartın performansını bilmiyorum nvidia kullanmadım hiç
-
Ekran kartının 4gb 128 bit olması cezbetti sadece orasını düşünmedim sizin önerdiğiniz nelerdir ya da diğer parçaları nasıldır
-
ekran kartında gb yi düşür bit i artır
ses kartı alacanda ne olack..
ses kartını iptal et +1 ram daha al
hdd 500 yap x2 yapabiln.. 1 tb hantal oluyor
yunusdogan tarafından 02/Ağu/13 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
ekran kartında gb yi düşür bit i artır
ses kartı alacanda ne olack..
ses kartını iptal et +1 ram daha al
hdd 500 yap x2 yapabiln.. 1 tb hantal oluyor
aynen katılıyorum,enstrüman falan bağlamayacaksan,yada optik ses çıkışı kullanmayacaksan ses kartını alma ayrıca..Birde tavsiyem ssd olmasıdır
-
ssd almayıda unutma. Zaten hepsı bın tl fark yapıcak bısıkletı ps3 u telefonu ne varsa satarsın artık
-
Anakart, ekran kartı, ramler çöp. Benim 5 sene önce topladığım pcnin anakart bile bundan iyi o kadar diyeyim.
Hi-level çok dandik bir ram markası, onun yerine kingston a yönelebilirsin.
GT630 da çöp sana basit bir benchmark karşılaştırması göstereyim
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+630
Onun yerine yakın fiyata amd ekran kartlarına yönel daha fazla performans alırsın.Ayrıca ses kartına gerek yok müzik işeriyle uğraşmıyorsan, artık bütün anakarta entregre ses kartları 5.1 girişe sahip
edit: Ayrıca ekran kartında blleğin önemi yok denecek kadar azdır. Makul olan 2gb bellek şu anda ve uzun bir süre çıkacak bütün oyunları kaldıracak bir miktardır.
Ekran kartında önemli olan daha çok band genişliği, core-memory-shader clock değerleri ve en önemlisi benchmark sonuçlarıdır.
torpedo_XL tarafından 02/Ağu/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
özellikle ekran kartı tam çöp.