Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sizce Ne Yapmalılar Bu Durumda
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
sevdiğiniz birisi we o kısı de sizin onu sevdiğinizi bildiği halde size gelıp ben sundan hoslanıyorum cıkmak istiyorum derse ne yaparsınız.
-
salakkiznasiltavlanir taktigiyle obur herifi caktirmadan kotulersin uydurursun onun hakkinda herseyi soylesin kiz bir sure sonra sogur o heriften o zaman sen ona hem iyiyi dogruyu gostermis ve hemde ilgilenmis olacaksin ve boylece kizn gozunde baya bi buyuyeceksin gerisini halletmek sanirim biraz daha kolay olur
-
hayir hocam kendine guvenmeli ve hic umursamamalisin. lise caglarindaki kizlar hep ozentidir. ozenilecek bi adamsan kizlar etrafinda doner zaten. cocukca gidip o boyle soiyle dedikodu kotuleme karalama yapmamalisin. kiz bi tarafiyla guler karismam :)
-
lise cagindaki kizlar konusunda haklisin acizmendi ama kizlar oyle diye guzelim lise cagini da abaza gecirmeye hic gerek yok
ustelik cocukca o soyledir bu boyledri de demeyeceksin zaten kiz sana sordugu zaman ben bundan hoslaniyorum nasil cikabilirm diye sende hemen haa o cocukmu bana sorarsan boyle bi hata yapma o cok ....dir ben onu yakindan tanirim ortaokulda birlikte okuduk falan gibisinden sikacan yani
olay bu kadar iste ama tabi destekli ve amacini belli etmeden sikmak lazim ki kiz gercekten inansin -
Bence soyle de "Hoslaniyorsan git soyle,cikarsiniz" dersin
O cocuk da,muhtemelen kizlarin ilgisinden sIkIlmIstir,boyle ka$ar teklife 90% hayir der.Kiz da boq gibi ortada kalinca teselli(!!!!) edersin. -
robertcan yanlıs taktik ya kıs kabul ederse o zaman bu hoşlanan cocuk ne olucak mahvolacak
-
bi durum daha var
şimdi kızı seviyosunuz
kızda sizden hoşlanıyo ve sizin onu sewdiğinizi bilio
ama kız eskiden birini sewiomuş hiç unutamıo
kıza onu sewdiğinizi söylediğinizde bana zaman ver dio
siz bu durumda kızı nasıl kendinize sevdirirsiniz ?
-
abi bak şimdi ben şunu yap bunu yap diyemem ama o kız madem senin kendisinden hoşlandıını bilio iice kendini sana ulaşılmaz göstermek için ben sana diil başkalarına sarkıyorum ayaa yapıo.senin arkasından daha bi azimle koşmanı saalamaya çalışıo.kendi kendine gtünü kaldırıyo.seni kıskandırmaya çalışıo..kızlar hele de liseliler pek sever bööle entrikalı işleri:)))zavaallı ufaklıklar..HAHAHA
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
bi durum daha var
şimdi kızı seviyosunuz
kızda sizden hoşlanıyo ve sizin onu sewdiğinizi bilio
ama kız eskiden birini sewiomuş hiç unutamıo
kıza onu sewdiğinizi söylediğinizde bana zaman ver dio
siz bu durumda kızı nasıl kendinize sevdirirsiniz ?
-----------------------------
istediği kadar zaman vericen o arada ara sıra msg cekip bişiler yazcan ama cok diil
Bkz : SalakKizNasilTavlanir.com -
durum kötü walla..
ya git de en babası bu
bak bence demessen seni seviyorum ben diye sonra çok yanarsın yane basıma geldide diyoz sadece bana mı ? hayırr herkesin basına geliyordur e ondan sonra sevmediğin biri ile çıkıp kendini kandırmak daha kötü..
al kızı bi yerlere gitmek için zorla
bir romantik an bul ve söyle..
kızlar böyle aniden aşık etme yöntemini kullan.
ciddi diyorum dostum eğer kızı götüremessen bi yere git söle ben seni seviyorum kızlar neden böyle der biliyormusun ? gelip bana teklif etsin diye düşünür..yani elini hhızlı tutmanı istiyorki sana böyle demiş
SİZCE BENİM DEDİĞİM OLABİLİRMİ?
KIZIN KULLANDIGI YÖNTEM BU OLABİLİRMİ?
YANİ BİR AN ÖNCE BANA ÇIKMA TEKLİF ETSİN DİYE BÖYLE BİR ŞEY DEMİŞ OLABİLİR Mİ?
-
abi ya kız çıkmaktan hiç hoşlanmayan biriymiş(kız arkadaşından öğrendim)ben bu kızın peşinde okulun başından beri koşuyom ayrıca bu benim ilk aşık olmam yani tecrübesizim.şimdi ben kıza seni sewiom diye msj çektim.sonra kızdan gelen msj böyle oldu"sen bu konu için belki aylardır uğraşıyosun ama banada biraz zaman ver"felan dedi
ama şu anki son durumda da arkadaşından sordurttum bişeyler yaptım.(ayrıca bu kıza daha önce sedat diye bi ibne teklif etti onu kabul etmedi ve üzüldü)neyse
işte demişki arkadaşına
"Kreston"çok tatlı çocuk ama erkeklere artık güvenemiyorum.ayrıca da üzülmekten korkuyorum demiş
ya arkadaşlar aslında ben de sizin canınızı sıkıyorum
bu konuyu foruma 10 kere yazdım
ama kusra bakmayın ilk defa seviyorum ve bi bok yapamıyorum işte durum böyle
ya ne elde edilmez kızmış böyle bea
son defa güzel bi öneri aldıktan sonra söz veriom bu konuyu bi daa açmaycam
Toplam Hit: 7951 Toplam Mesaj: 33