Sizce Nedendir.. ¿
-
yok abi 3 4 ay oluyor sabah uyandıgımda noluyo lan demistim
-
mercy senin tv 50 modelse her turlu ses gelebilir:P radyo frekanslarini (genel anlamda) birakalim evinizin bir kosesine normal hoporlor koyun hani su koy ufak belediye meydanlarinda falan olur ya onlardan... onu acik birakin arada sirada ozellikle yakininizda askeri kurum polis vb yerler varsa her tur sey dinliyebilirsiniz mesela kolluk kuvvetlerinin semac denilen bir tur haberlesme sistemi vardir buda radyo dalgalari ile calisan faks diye adlandirabilir bilmiyenler aynen o sekilde calisiyor radyo dalgalari ile yazi iletisimi bir yerden bir yere semac gonderilirken o semacin gonderildigi yere gidene kadar olan tum hoporlorlerde bir tur cizirti gibi bi ses duyulur hatta dogru radyo frekansini yakalarsaniz o semaci degistirip karsi tarafa hello ben burdayim diyebilirsiniz:) kimi hala uzaylilara inanir kimi deprem oluyor der:P ayni sey eski tip telsiz ve role istasyonlari icinde gecerli... yeni cikanlarda boyle bir muhabbet olmuyor sifreli ve uydudan olanlara ravet gosteriliyor su anda yani duydugun sesler gayet dogal sesler...
Kolay gelsin -
oLabılır camlicaya yakınız :) sole 15 20 dakıkalık yol filan :P
-
Bence bu tahribat.com üyeleri lanetli hep o yüzden oluyo
-
arkadaslar bu anlattıklarımdan sonra evinizi terk etmeyin
bizim evimiz mezarlıhın 50 metre sahında klaıyor bir gece pc basinda oturuyorum canım sıkıldı ve pc nin basından kalktım oturma odasına gectim tv izlemeye o gece evde yanlızdım tv yi actım koltuha uzandım 5 dk gecti tv kendi kendine kapandı alla alla dedim kalktım tv yi geri actım yerime gidiyodum 3 adım attım tv nin sesi acıldı yukses bi ses hemde tabi bende hafiften tırsmalar basladıgittim sesi kıstım ama cokda merak landım ne bu diye kumandayı alıyom elime ben kanal 3 basıyom kanal 4 acıyo artık iyice etrafı kokular sarmaya baslıyodu zıctım resmen korkudan en son artık dayanamadım gidem yatam dedim kumandaya basıyom tv kapatıyom tam odamın kapısına geldim tv acıldı ses son ses cildircaktim ogece nasil gecti bilmiyorum en son artık care olarak tv ye balkona cıkardım ole kurtuldum zıctım abi hayatımda o kadar kortuhuumu hatırlamıyom berbattı yaaa
Toplam Hit: 8605 Toplam Mesaj: 26