Sizce Neye Yatırım Yapmalı
-
Bulundugumuz bu ortamda elinizde yatirim yapacak para olsa siz hangi alanda bir ticari sirket kurardınız? Biraz daha yenilikçi hiç dusunulmeyen fikirler mi yoksa klasik seçim mi yapardiniz? Mesela deney hayvani yetistiriciligi, kültür mantar yetistirme, yoksa (tbt ye uygun) bilisim konusunda veya internet uzerinden uygulanabilecek bir ticaret mi tercihinizdir????
-
hocam klasik bir seçim yaparım
gayrimenkul..
kira geliri yüksek olan yerlerden seçerim..
-
Ben biraz da farklı tarzda yaklaşım düşünmüştüm. Senin dedigine cevirsem gayri menkül danismanligi sirketi kurar bunu da agirlikli olarak internetten yaparim. Yurt ici ve disi calisirim... gibi bir fikir bence cok güzel bir dusunce
-
ne kadar paradan söz ediyoruz?
-
bu deney hayvanı yetiştiriciliğinde iyi para varmı la?
-
Para sıkıntısı olamdıgını hayal et. Sadece yaraticiligimizi ortaya koyalim.Benim istedigim nasil fikirler ortaya koyabiliriz....
Ama bana sorarsan soyle 200 ila 400 bin tl hic fena olmaz. O kadar param olunca gerci yatirim dusunmem direk bir ozel hastane ile ortak olurum bir tıp ogrencisi olarak
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam biz leblebi gibi harciyorduk hayvancagizlari 1. ve 2. sinifta
-
dronta bunu yazdı:
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------Hocam biz leblebi gibi harciyorduk hayvancagizlari 1. ve 2. sinifta
-----------------------------özellikle hangi hayvanlar revaçtaydı? merak :D
-
tabiki imkb. :) 300 bin tl para olsa istediğin gibi oynatırsın yeri yerinden..
-
kobay faresi, rat, kurbaga
Mesela cogu biyoloji fakulteleri ogrencilere toplatiyor kurbagayi filan ama bize hazir geliyordu bizde bol keseden kesiyorduk ama sevimli oluyorlar kobay fareleri beyaz pamuk gibi. Dusun iste tip ogrencilerini sayisini buna fencilere de eklersen iyi bir is alani bence
-
UmutxTR bunu yazdı:
tabiki imkb. :) 300 bin tl para olsa istediğin gibi oynatırsın yeri yerinden..
-----------------------------güzel fikir ama bence oncelik cok paran varsa ticaretten gecer borsa tehlikeli is