Sizce Nokia N95 8Gb Mi? Yoksa İphone 3 G Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek
    Tabiki de İphone 3 G

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiçbiri; 5800 tabiki.

sonuna kadar katılıyorum 2 side krosphone  telden anlamayan ama param var diyenlerin telefonları =)  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    2 side arkadaşlarıdma var 2sinide çok kullandım ama n95 iphone havasını hayatta veremez ve iphone ugulamalrı felan süper mükemmel oyunlar felan var gerçtekten çok güzel iphone varken n95 almak bana saçma gelir n95 sıradan bir nokia telefonun var gibi ama iphone bambaşka bi olay param olsa alırım :D ama ben kafaya taktım ipod alcam hiç deilse onla yetiniriz :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

bende n95 8g var tek gecerim özellikleriyle onu katlar televizyona baglıyorum dvd seyrediyorum bl klavyeyle yine tv den nete giriyorum :D:D daha ne diyim ya abi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

fırsatın varsa 3310 al
    Bence kullanım bakımından, Özellik bakımından, şıklık bakımından hepsini geçer :)

mms atmıycaksan,radyo dinlemiyceksen,gps kullanmıycaksan, geceleyin foto çekmiyceksen, hafıza kartı kullanmıycaksan iphone al. 

ama eşimi,dostumu,arkadaşımı,yengemi,eltimi,dayımı,eniştemi arıycam,mesaj atıcam,çalarsa açıp konuşcam diyosan 3310 al

ama hiç N95'i düşünme.n95 alma ki talep azalsın,fiyat düşsün,kullancak olanlar alsın vs.

umarım soruna bir cevap olmuştur... 

<konu dışı>
    bence asıl soru şu: cep telefon nedir?
    asıl cevap(wikiden alıntı): Cep telefonu ile sağlanan hizmetler, telefon modeline ve servis sağlayıcıya göre değişmekle beraber en yaygın olarak kullanılanları, sesli görüşme ve kısa mesaj hizmetidir.
    </konu dışı> 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

TaNeR bunu yazdı:
    www.iphonealma.com

Hocam sizden gelenler bölümüne bi baksana... :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Nokia'nın her modelini iphone'ın en iyi modeline tek geçerim.

Iphone'larda mesaj yok, bluetooth yok, kızılötesi bile yok, hafıza kartı desteği yok, çoğu modelinin (hepsini bilmediğim için yazmadım) kamerası yok, ayrıca bozulduğunda servis ağı Türkiye'de var mı bilmiyorum ama varsa Nokia kadar gelişmiş değildir o kesin.

Ben size bir örnek vereyim isterseniz. Benim telefonlarımdan birisi Nokia 5310 Xpress Music. Mavi renkli. Bir ara yazılımsal bir sorunu çıktı, format atılması gerekiyordu. Servise yolladım, mavi telefona kırmızı tema yüklenmiş olarak geldi. Düzeltilmesini talep ettim, bu kez mavi tema yüklendi ama USB kapağı yerinde yoktu. Tabi bu Nokia'nın değil KVK servislerinin hatası. Ancak yine de en son servise gönderdiğimde Nokia İstanbul'u aradım. Maruzatlarımı bildirdim. Onlar da bana, "cihazınız servise ulaştığında bizi bilgilendirin, biz de servise ayrıca not düşelim ilgilenelim" dediler. Ayrıca bu problemlerin çok "ekstreme" bir durum olduğunu ve "sizin aramanız dışında ben yine de buraya not düşüyorum, servise geldiğini öğrendiğiniz anda haber verin" dediler.

Bu kadar uçuk durumlarla karşılaştığım halde bile, en azından bana kesinlikle yardımcı olacaklarının vaadini bile vermeleri çok şey ifade ediyor. Ben elektronik bir alet alacağımda (telefon, bilgisayar vb.) baktığım ilk özellik kesinlikle ama kesinlikle servis ağının kalitesi olur. Markayı seçtikten sonra kendi kullanacağım özelliklerine göre bir model seçerim.

Arkadaşım sana tavsiyem, ne seçersen seç ama daha sonra cihazın başına birşey geldiğinde elinde patlamasın...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    iphone u savunanların %90 ı iphone'a sahip zaten,bi kere iphone nun lensinin ne oldugunu bilmiyosun , program yüklemeden video kaydetmiyo, işlemcisi yerlerde sürünüyo, kitlende kitlen duruyo alet arkadaşta her problemde direk gprs ile veya edge ile nete girmeye çalışıyo, daha birçok eskisi war.nokia95 daha tercih edilebilir çünkü 2 şık vermişsin. ama benim kendi görüşüm üzerinde win. mobile olan bi pda alcaksın. ;)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    iphone u savunanların %90 ı iphone'a sahip zaten,bi kere iphone nun lensinin ne oldugunu bilmiyosun , program yüklemeden video kaydetmiyo, işlemcisi yerlerde sürünüyo, kitlende kitlen duruyo alet arkadaşta her problemde direk gprs ile veya edge ile nete girmeye çalışıyo, daha birçok eskisi war.nokia95 daha tercih edilebilir çünkü 2 şık vermişsin. ama benim kendi görüşüm üzerinde win. mobile olan bi pda alcaksın. ;)

n95 çok takoz vallahi alma içim gider

tekrara diyoruz iphone özellik bakımından çok kötü illaki dokunmatik isteyene

al bunu  iphone de neyin nesi aq bırak adam olmaz o alet  telefon kitlenince bataryayı çıkaramadıkları için şarzının bitmesini bekliolarmış :D:D:D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Bende n95 almayı düsünüyordm sizinde yorumlarnizi aldiğim iyi oldu tskrler

Ama simdi isin icine n96 girince kafam karıstı :) tabi n96  belki alma sansm yok ama yine de biraz daha düsüneyim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 4472 Toplam Mesaj: 31