Sizce Nokia N95 Mi N93 Mü Almalıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    N95 daha mantıklı.n73 ün modası geçti.senin yerinde olsam üstüne biraz daha para koyar HTC touch diamond alırdım.PDA dır.windows işletim sistemi var.her işini görür.kendisine iphone killer deniyor.kısacası o bi telefon deil dostum,o bir canavar :)

neyse ne laannn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

öncelikle telefonu hangi amacla kullanacaksın onu belirseydin ona göre cevap verseydik

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    -----------------------------
    N95 daha mantıklı.n73 ün modası geçti.senin yerinde olsam üstüne biraz daha para koyar HTC touch diamond alırdım.PDA dır.windows işletim sistemi var.her işini görür.kendisine iphone killer deniyor.kısacası o bi telefon deil dostum,o bir canavar :)

ulan omnia yada iphone killer diyolar, her yine çıkan pda ya iphone killer diyorlar, iphone kimki?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

öncelikle telefonu hangi amacla kullanacaksın onu belirseydin ona göre cevap verseydik

herhangi bir amaç için değil sadece zevk meselesi ama ben fotoğraf hastası birisiyim. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmeye bayılırım. N95 in de kamerası 5 megapixel olduğu için aynı zamanda fotoğraf makinası işi de görmüş oluyor :D Bunun yanında diğer özelliklerde cabası tabi

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

tamamda abi ben antalyada aha dün aldım daha 2. el n73 0 gibi çizik mizikde te yok 160 ytl ye aldım .. ne işş gayetr süperde bi telefon n73 onerrim n95 felan çin malı imitasyon diyirler bir çok sorun var tabi 0 ını bulabilirsen al derim n 95 .. n73 onerrim ben al al :D

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:

Profesor bunu yazdı:

ulan omnia yada iphone killer diyolar, her yine çıkan pda ya iphone killer diyorlar, iphone kimki?

haklısın tabi iphone kim.bende hiç sevmem.beyler şu 8800 carbon arteler nasıl kvk lısı 2,5 milyar falan gücüm yetmez.ama çin malı düşünüyorum 200 ytl ye bire bir kopyası.kullanan var mı?

neyse ne laannn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    nedense n95 i hiç sevmedim çok kaba o kadar kullandım tuşları feland ahoşuma gitmedi ama beğenen çok var param olsa iphone alırdım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

n95 = takoz adamın kafaya at kır öyle bişiyani 

5800 expres music & n97 & n91

bunun dısındaki tüm nokia lar çöptür ve süm samsunglardan berbattır

Omnia alın amnia sorunsuz susuz sabunsuz yada pixon alın 8mp kamera war ama wifi yok 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

herhangi bir amaç için değil sadece zevk meselesi ama ben fotoğraf hastası birisiyim. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmeye bayılırım. N95 in de kamerası 5 megapixel olduğu için aynı zamanda fotoğraf makinası işi de görmüş oluyor :D Bunun yanında diğer özelliklerde cabası tabi

bir fotoğraf makinesinde(veya fotoğraf çekebilen herhangi bir cihazda) önemli olan MP değil, objektif(lens) ve sensördür.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

Blue_moon bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

bir fotoğraf makinesinde(veya fotoğraf çekebilen herhangi bir cihazda) önemli olan MP değil, objektif(lens) ve sensördür.

şöyle bir örnek olsun

kuzendeki 2mp lik (4yıllık) dijital kamera

benim 3.2 mp ark in 5mp  kameradan çok çok daha iyi çekiyor

evet çözünürlük (boyut) düşük ama lens farkı gözler önünde oluyor daha net daha cıvl cıvıl yoksa

çoğunuz bilmiyor ama orda tek yaptıkları yazılımsal olarak fazlafan çözünürlük arttırmak

yenii çıkan 8mp lık tellerin kim bilir kaçı gerçekten 8 yazılım ile resmin oldundan daha büyük çıkmasıın saylıyorlar  

telefon alacaklar biraz bekleyip omnia HD alsınlar yada n96 yoksa diğer telefonların hepsi birer hayal kırıllığı.. 

Toplam Hit: 5373 Toplam Mesaj: 22