Sizce Nokia N95 Mi N93 Mü Almalıyım ?
-
N95 daha mantıklı.n73 ün modası geçti.senin yerinde olsam üstüne biraz daha para koyar HTC touch diamond alırdım.PDA dır.windows işletim sistemi var.her işini görür.kendisine iphone killer deniyor.kısacası o bi telefon deil dostum,o bir canavar :)
-
öncelikle telefonu hangi amacla kullanacaksın onu belirseydin ona göre cevap verseydik
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
N95 daha mantıklı.n73 ün modası geçti.senin yerinde olsam üstüne biraz daha para koyar HTC touch diamond alırdım.PDA dır.windows işletim sistemi var.her işini görür.kendisine iphone killer deniyor.kısacası o bi telefon deil dostum,o bir canavar :)
-----------------------------ulan omnia yada iphone killer diyolar, her yine çıkan pda ya iphone killer diyorlar, iphone kimki?
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle telefonu hangi amacla kullanacaksın onu belirseydin ona göre cevap verseydik
-----------------------------herhangi bir amaç için değil sadece zevk meselesi ama ben fotoğraf hastası birisiyim. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmeye bayılırım. N95 in de kamerası 5 megapixel olduğu için aynı zamanda fotoğraf makinası işi de görmüş oluyor :D Bunun yanında diğer özelliklerde cabası tabi
-
tamamda abi ben antalyada aha dün aldım daha 2. el n73 0 gibi çizik mizikde te yok 160 ytl ye aldım .. ne işş gayetr süperde bi telefon n73 onerrim n95 felan çin malı imitasyon diyirler bir çok sorun var tabi 0 ını bulabilirsen al derim n 95 .. n73 onerrim ben al al :D
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Profesor bunu yazdı:
-----------------------------ulan omnia yada iphone killer diyolar, her yine çıkan pda ya iphone killer diyorlar, iphone kimki?
haklısın tabi iphone kim.bende hiç sevmem.beyler şu 8800 carbon arteler nasıl kvk lısı 2,5 milyar falan gücüm yetmez.ama çin malı düşünüyorum 200 ytl ye bire bir kopyası.kullanan var mı? -
nedense n95 i hiç sevmedim çok kaba o kadar kullandım tuşları feland ahoşuma gitmedi ama beğenen çok var param olsa iphone alırdım
-
n95 = takoz adamın kafaya at kır öyle bişiyani
5800 expres music & n97 & n91
bunun dısındaki tüm nokia lar çöptür ve süm samsunglardan berbattır
Omnia alın amnia sorunsuz susuz sabunsuz yada pixon alın 8mp kamera war ama wifi yok
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle telefonu hangi amacla kullanacaksın onu belirseydin ona göre cevap verseydik
-----------------------------herhangi bir amaç için değil sadece zevk meselesi ama ben fotoğraf hastası birisiyim. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmeye bayılırım. N95 in de kamerası 5 megapixel olduğu için aynı zamanda fotoğraf makinası işi de görmüş oluyor :D Bunun yanında diğer özelliklerde cabası tabi
-----------------------------bir fotoğraf makinesinde(veya fotoğraf çekebilen herhangi bir cihazda) önemli olan MP değil, objektif(lens) ve sensördür.
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------bir fotoğraf makinesinde(veya fotoğraf çekebilen herhangi bir cihazda) önemli olan MP değil, objektif(lens) ve sensördür.
-----------------------------şöyle bir örnek olsun
kuzendeki 2mp lik (4yıllık) dijital kamera
benim 3.2 mp ark in 5mp kameradan çok çok daha iyi çekiyor
evet çözünürlük (boyut) düşük ama lens farkı gözler önünde oluyor daha net daha cıvl cıvıl yoksa
çoğunuz bilmiyor ama orda tek yaptıkları yazılımsal olarak fazlafan çözünürlük arttırmak
yenii çıkan 8mp lık tellerin kim bilir kaçı gerçekten 8 yazılım ile resmin oldundan daha büyük çıkmasıın saylıyorlar
telefon alacaklar biraz bekleyip omnia HD alsınlar yada n96 yoksa diğer telefonların hepsi birer hayal kırıllığı..