Sizce Sinema Tarihinin En Kötü Karakteri Kimdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    tabe tabe... fark ettim dilin surcmus ehehhehe :PpP

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    freddy krueger amk, bu herif benim çocukluğumu yedi, hayatımın en güzel yıllarında uyku problemi yaşamama sebep oldu, göz kapaklarımı kesme derecesine kadar vardı, çişe bile annemle beraber gitmek zorunda kaldım, onun yüzünden hala tutkaldan yapışkan yapmaya, ve una herhangi birşekilde temas etmeye korkuyorum (ya 4 ya5 yada 6. filim böyle başlıodu, bi kız un ve tutkaldan yapışkan yapıyodu), onun yüzünden otobüslere binmeye korkuyom (başka bi filmide böyle başlıyodu, freddy otobüsü uçurumdan aşşağı atıyodu), onun için otobüste mutlaka radyo yada müzük dinlerimki kafam başka şeylerle meşgul olsun,
    ama hayatımı karartan diğer bir olguysa tecavüzcü çoşkun oldu :) onun hikayeside baya uzun ama anlatmıyım şimdi eve gitcem daha
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    gargamel (şirinler)...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    bizim deliçoban.nası olsan hayat bi film gibi herif amelenin korkulu rüyası oldu.hergün yeni bi buluşmayla gelio.daha ne olsun

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    zuahahha lege3ndary ulan formatın ustune ragmen beni guldurdun ya daha dur gölete atacam amele şerefsüzünü:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yaw coşkun abiyi tek geçerim :)

küçüklüğüm onun filmleriyle geçti.. arkadaşlarım süpermene özenirken ben coşkun abiyi örnek alırdım :DDD
Toplam Hit: 2435 Toplam Mesaj: 17