Sizce Ziyaret Mi Edildim ? Yoksa Abartıyormuyum ?
-
bir an için, buharların arasından saat tam sabaha karşı 3 de ( anlamını korku filmi severler çok iyi bilir ) kireç gibi bir surat belirdi ve bana duyamadığım çığlıklarla haykırmaya başladı ...
gibi devam edeceksin diye heycanlanmıştım oysaki sadece kıçın açıkta kalmış uyurken
insanların olan ve olmayan, gerçek ve rüya arasındaki farkı umursamayarak sağladıklarını farkettiydim ufakken, yani her gördüğün rüyada bir anlam her öküzün altında bir buzağı ararsan , ohoooo hayatımız cinler periler şenliğine dönerdi ama farkında olmadan çok küçük yaşlarda öğreniriz "kedidir kedi" diyip geçmeyi.
-
ıkıncı sayfadakı duzenlemeyı gormedım,ılk sayfadakı o karma karısık yazıyı okudum :)
Yorumumda devrık cumle kurarsam sebebı sensın :))
Ruyanı bıraz dusundum,ama herhangı bır zıyaret etme gıbı bır sey soz konusu degıl :) yanı panıklenme.
Normal ruya sayılabılecek tarzlarda.
Lakın ben zıyaret edıldım tarzı aklının kosesınde bırsey kaldıysa ve arada bır aklına gelıyorsa,Emın ol kı zıyaret edılırsın,ama ben bunu asla ıstemem,O kadar korku ıcıne kapılırsın kı sana abartmadan soyluyorum en az 2-3 hafta o ruyanın etkısınde kalırsın.
Herhangı gordugun bır ruya,sadece senı etkıleyen taraf Reelde olanların tersıne tuhaf bırseyler olmus ruyanda ve sende bundan etkılenmıssın.
Bı arkadasın dedıgı gıbı Uyumadan once bır dua var kısacık, "Allahümme Bismike Emiütü ve Ahya" ben 7-8 sene oncesınde ezberlemıstım,uyumadan once hep okurum,tavsıye ederım,kısa ve öz bır dua zaten.Bu arada yazılısı boyle degil,okunusu boyle :)
Hadı kal saglıcakla
-
Enteresan bir olay. tamamen içgüdüsel bir ruya