folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sizde De İnternet Yavaş Mı?

Sizde De İnternet Yavaş Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Kesin aq israil sitelerine ddos çeken malların yüzündendir.Zaten s*k kadar yurtdışı çıkışımız var ddos yaparak onun da içine ettiniz

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

31 aralık 2010 tarihiyle internet sizde de yavaşma dün ve bugündür internetim yerlerde sürünüyor bi sayfayı 10 dakkada anca açabiliyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

bırakın ttneti artık sizde

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

buna internet denemez bildiğin kağnı amk..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

ayda 59 lira lira ödüyorum 16 mb hız diyorlar 3 gündür internet sürünüyor ttneti 3 gündür 60-70 kere aradım ama bi türlü ulaşamadım sizdede böyle sorun var mı varsa nedeni bilen var mı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

aynen modeme kızıyodum ttnet yapıyomuş demkki .... ttnet yeni obeneye hız verecem diye bizden kıstı demekki :)

Hayırlısı...
Toplam Hit: 10074 Toplam Mesaj: 47