Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Size Böyle Bi Mesaj Gelseydi Ne Yazardiniz Ne Yapardiniz ?????
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Benim Bir Mesajlık Ömrüm Olsaydı ve sen bana Mesaj gönderecel olsaydın ve benim o mesajı okuduktan sonra öleceğimi bilseydin bana tek mesajta ne yazardın??
Bu Mesajı belki size kız arkadaşlarınızda yazmıştır çünkü bütün kızlar paso acındırmak için böle şeyleri yazıyor eski kız arkımda bana yazmıştı söleyin bakalım :D -
madem seni sevio madem kız arkadşaın senden duymak istediğin son şeyde seni seviorum olacaktır..
" seni seviyorum, Yanlız Senin ömrün bu mesajtan sonra biticekse ve ben bunu yazmak zorunda isem gerçekten seni seviorum.. ama sen gidersen, bir kaç güne kalmaz bende gelirim yanına.... "
gibi şeyler zırvala bokeem -
İT'DE GİDİYOR SEN DE GİDİYORSUN ZATEN SEN YOKSAN BEN VARBİLE OLAMAM SEN GİT BENDE ARKANDAN GELİYORUM BIKTIM ZATEN BU FANİ DUNYANIN YALANLARINDAN HİÇDEİLSE ORADA SENİNLE EBEDİ HUZURA KOVUŞURUZ GİDİCİ AŞIGIM.....
YAZARDIM
-
''madem öyle.msj iletim raporun geldiği an bende duvardaki resminin önüne gelip 45 clb desert eagleyle kafama sıkıyorum.sensiz dünyanın a.g. böyle işte! '' diyerek tahribat üyesi tarzına yakışır aşk anlayışını uygulardım.(sevgilisine göre kurusıkı da olabilir yani)
-
ipim kuşam abü ne öldürcem izmirde kız mı yok :D
-
Lagett olumm gedd (((((yasardımm )))))))
-
ölmeden önce bütün kontörlerini yollarmısın
-
kelime-i sadet yazarım hiç değilse musluman gitsin obur tarafa
-
iyi adamdın bea !!!
yazardım.olm bu ne biçim soru yaw???kafanmı güzel akşam akşam hasan?? -
Saf Emoş Ben Bu konuyu Konu Bokee tarafından 14 Haziran 2006 (Çarşamba) tarihinde açıldı.
açmışım :D :))) -
Sen sikintidaysan ben zordayim Sen atesteysen ben kordayim Birgun bu dunyadan gocup gidersen Bilki ben senden Önce Oradayım..! Seni Her Alemde Seveceğim..!
Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 12