Size Göre Hayatın En Hüzünlü Anı??
-
anne ve babamı yitirmemdir.
-
geçen sene amcalar,dayılar yani sülalenin yarısı oturup sohbet edilirken birisi bana döner;
-Onur ne oldu öss?
-Olmadı ya bir daha deniyicem
-bi kazanamadın gitti
etraftaki sessizlik bana bakan gözler.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
anne ve babamı yitirmemdir.
-----------------------------herkesin gereksiz hüzünlerini okuyup kendimde gereksiz bir hüzün yazdıktan sonra senin bu mesajını okumak herhalde en hüzünlü anıya giriyor :(.
ne zaman vefat ettiler bilmiyorum ama başın sağolsun demek istedim sadece ;(...
-
Hayatın her anı hüzünlü aslında, bunu keyifli hale getiren bizleriz. Dünyanın bir ucunda savaşlar, katliamlar ve ırkçı eylemler olağan şekilde devam ederken, diğer bi ucundaki insanlar birbiriyle çok iyi anlaşıp geçinebiliyor. Hüznü ve mutluluğu yaratanlar yine insanlar olduğuna göre, hiçbir anı ''hüzün'' ya da ''mutluluk'' olarak tanımlayamayız.
-
hayatın hep bizim tabakamızda olan kişiler etrafında dönmesi.
-
sevdiğin kızı başkasının kollarında gördüğün andır.. inş olmaz böyle birşey. off
-
Cia abinimi örnek alıyorsun :l
İnsanın yapabiliceği fakat yapamadığım işlere üzülürüm. Birde Ailemi Kaybetmek.
-
İnsanın sevdiklerini kaybettiği, özellikle de sevgiliyi kaybettiği an hayatın en hüzünlü anlarından biridir
-
Analitik bunu yazdı:
İnsanın sevdiklerini kaybettiği, özellikle de sevgiliyi kaybettiği an hayatın en hüzünlü anlarından biridir
Sevgiliyi Ne Yapaym Ablacım Anam Babama Bişe Olmasın Gerisi Önemli Değil Unutulur Belki Böyle Konuşmam Hiç Cidden Sevmedigim İçindir ..Ne Sevgimizi Anlayacak Bi Kız bulabildik Nede Kızların Anlayacagı Kadar Basit olabildik Vesselam.. -
nuggets54 bunu yazdı:
4 Gb lık dosyayı indirirken yüzde 98 de elektriklerin kesilmesi..
-----------------------------% 99 da kesilmesi daha çok üzer bence xD