Size Oy Vermedik...(( Usta Sanatcı Fazıl Saydan Baykala.))
-
yahu siz ne acaip insanlarsınız.muhalefet olmak adına amerika'yı da savundunuz ya.harbiden helal olsun.
-
Beni adamın ne hayatı
ne kazandıgı para
ne içtigi içki
nede ahlakı alakadar eder
benım dikkati cekmek istedigim nokta adamın mektubunda yazdıgı cümleler..Tarafsızlıgı cesaretı Herkezı herseyi güzel tasnif etmiş ben ona bakarım yoksa handesiymiş amerikasıymıs benı ılgılendırmez.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
yahu siz ne acaip insanlarsınız.muhalefet olmak adına amerika'yı da savundunuz ya.harbiden helal olsun.
abd nin amk, en son tarafı olacağım ülkedir fakat afganistana yaptığı operasyon (2001 yılındaki) ister istemez bazı hayırlara vesile olmuş, onu da mı söylemeyelim? -
Laf konuşmaktan aciz a.q mongolu adam olmuşta eline kalem almış hele..
başımıza beethoven kesildi ekmeksiz.
f.say'mış elime geçsen sana ben ne saydırırımda.. sanatçıların siyaset hakkındaki hiçbir yorumunu sevmem istememde..
haa yorumsa kralını neyzen tevfik yapmış zamanında gerisinide salla gitsin..
gittim gidiyom, kaçtım kaçacam terk edecem diyen şimdi kalkmış maval okuyo..
ayar oldum haa akşam akşam..
-
SpoofU bunu yazdı:
fatihack bunu yazdı:
abd nin amk, en son tafası olacağım ülkedir fakat afganistana yaptığı operasyon (2001 yılındaki) ister istemez bazı hayırlara vesile olmuş, onu da mı söylemeyelim?
oldu evet.amerika sayesinde bugün refah içinde yaşıyor afgan halkı (!) -
Çok eski haber bu, seçimlerden sonra çıkmıştı
-
madem böyle şeyler yazıyor ve yayınlatıyor siyasete girsin , öyle kaçak dövüşmek olmaz
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 18