folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Size Yapılan En Büyük Fedakarlık ?

Size Yapılan En Büyük Fedakarlık ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

ismine özgürlük dediğimiz ayarsızlıklarımıza ayar veren her bir şekilde planlanana dogru gıden aksi ölüm maratonlarına çok ince ayrıtılarda çerme takan kaderim. bugüne kadarkiler gibi kaç intihar vakaamı daha tecrube olarak önüme sunacaksın bilmiyorum amaa unutmaz senı bu deli gönül
    KADERİM BANA FEDEKAR ULAN gerisi KOY GÖTÜNE RAHVAN GİTSİN :D

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

sevdigim insan... 3 buçuk senedir birlikteyim beni askerdeyken 15 ay annemlerin yanında gecesiyle gündüzüyle bekledi benim için göz yaşı döktü ve beni çok seviyor buna anne baba ve kardeşlerimde dahil.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss bunu yazdı:

annem bana gebeyken , bir tur rahatsizlik gecirmis .

doktorlar benim dogamiycagimi soylemis , annem icinde risk olustururmus ( erken dogmusum zaten ). yani dogmama nerdeyse imkansiz gozuyle bakilmis ama genede annem baska bir sehirde dogum yapmis , babam baya sitres yasamiz ozaman. anlatip dururlar .bide dogdugumda avucumun icinde kan varmis . bunuda soylemisti annem , ama dogan hemsire kiz sanmis beni , parmaklarim cok zarif yapida oldugundan. kizlarin hosuna gidiyor parmaklarimin sekli :S genetik hata olarak bakiyorum kendime acikcasi ( omuzlar genis parmaklar zarif )  :)

Sen Şimdi Yumrukta Atamazsın Çıtırt Der Giderr Barnaklar :D

Bende Hayvanın Birine Yumruk Atarken Serçe Parmagımı Kırmıştım

Boxer Yumruğu Deniyormuş

Aklınızda Bulunsun Yumruk Atarken Ya Tam Sıkın Elinizi Öyle Vurun Yada Vurmayın.

Arada Kalırsanız Olan Elinize Oluyor :D 

hoca oyle ince degil, parmaklar zarif , avuc genis . tokati bastimi sert oluyor .

yumruk makinasinda 744 basmis adamim ki cogu kisi 650 - 850 arasi basiyor ...

boksor arkadas ( 90 lik ) 900 civari basmisti ...

sen yumrugunu iyi sikamamissin . tirnaklarin uzunken de yumruk atma :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bnm için fedakarlık yapan (annem-babam hariç) kimse olmadı. en büyük fedakarlıgı ise annem yapmıs nasılmı

doktor ben doğmadan annem ve babama bu çocuk %99 sakat doğacak demiş. bacakları normalden çok çok uzun ve ince demiş. hatta doğum sırasında tehlike yaratır ikiniz içinde demiş. Babam şüphe etmiş annem ise kesin kararlıyım doğacak bu çocuk demiş. ve oda ne nur topu gibi sapsağlıklı incecik çıta gibi bir delikanlı :D

Bacaklarım şuan çok uzun gövdem normal...

boy olarak 1.92 yim...

ailede en kısa 2. kişiyim :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Bir kargo şirketinde çalışıyordum. Belediye otobüsünde ayakkabım sıkıştı altı patladı. Patlamayı bırak altı resmen koptu. Müdüre gösterdim avans istedim. Maaş zamanı maaş avans zamanı avans dedi. Yani salladı. Çok kötü koydu bana 15 gün sonra kızdım çıktım işten 5 gün sonra 10 yıldır hizmet verdiğim firmaya girdim yani şimdi çalıştığım şirkete. Çok şükür çok memnunum. Bana o müdürün yaptığını fedakarlık olarak değerlendiriyorum.. Sayesinde çok güzel bir işim var.

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

annemin biz bebekken 1 ekmeği evdeki son ekmeği bize yedirip aç açına oruc tuttugunu unutmam. kız arkadasımın arkadasta kalcam diip ucaga atlayıp dogum günümde yanıma gelmesinide unutmam..unutamadıgım cok şey var saolsunlar çok fedakar bi cevreye sahibim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Hiç unutulmaz bişey var, anlatayım size..

Lisedeyken çakı çakmak vs taşırdım cebimde. Hatta bazen evde gördüüm çakı sınırını epey aşan bıçakları da götürürdüm :) Sıcak günlerin birinde Ceketimi çıkarıp duvara asmıştım dış cebinde de bıçak vardı ağır olduğu için yanıma almamıştım boş derste bahçeye çıkmıştık. Biz dışardayken bizim insan müsveddesi sınıf öğretmeni sınıfa gelmiş ve sınıfta sadece bikaç kız olduğu için sıkıntıdan asılı duran ceketlerin ceplerini kontrol etmeye başlamış ve benim emaneti bulmuş. Bahtsız bedevi mi dersiniz ne derseniz diyin. Müdür yardımcısı (aramız çok kötü) tarafından çağrılmamla yanıma doğru bi ordu (yada 5 10) kızın koşması bir oldu. İdareye giderken durumu anlattılar biri bıçağın kendisinin olduğnu söylememi istedi. Olayın heyecanıyla pek düşünmeden tamam dedim müdür yardımcısı sorunca da bıçağı o kızın getirdiğini benim incelemek için ondan alıp aşağı inerken de ceketin cebine koyduğumu söyledim. İnanmadı tabi bu yüzden kız çağırıldı ve onunda ifadesi (benimkinin aynısı) alındı ve neticede kız disipline verilmedi. Eğer benim olduğu anlaşılsaydı disiplinden en iyi ihtimal 5 gün uzaklaştırma alırdın dediler.

Bıçak ise müdür yardımcısına yar oldu. Disipline vermiyorum ayağından cebe attı güzelim emaneti dombili herif :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Vay anasını sayın seyirciler, baya fedakarlık yapılan dostlar varmış, kıskandın valla :)

( Valide-Peder Hariç )

Bana kimse fedakarlık yapmadı, hep ben yaptım, borç aldım okuttum, borç aldım kira verdim, kredi çektim ödedim, maddi-manevi hep paylaştım ( gomünist anlamda değil :) Şükür yinede diyoruz.

Baya şansızzım ben yaf, ( özür ama demeden geçemiycem "İpimle - Kuşağım, *ikimle *aşağım" sözü Cuk oturuyor benim duruma )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşım can kardeşim :)))) bir de ablam :)))) 8 aydır resmen bakıyorlar...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

sevgilimin beni terk etmesi.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 3998 Toplam Mesaj: 32