Sizede Oluyormu?
-
ulana damlar pokla ilgilenio
hajım ıspanak ye yemyeşil olsun :d
-
yoq abü ben orjinal rengini istiom..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
nothing bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
---------------------------------------------------------------------------
yanlış numara çevirdiğinde karşı taraf meşgul ise, zaten yanlış numara çevirdiğini anlayamazsın.
-----------------------------Zauhuauaha abü tam oku şu cümleyi sen ..
-----------------------------? ? ? ? ben mi?
-
-Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır
bu doğaldır coğu kişide olur bu bendede olur...-Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
bunu adi bır sansızlık olarak nıtelendırıyorum..:D-İnsanların seni seyretme olasılığı, düştüğün durumun komikliği ile doğru orantılıdır.
Aslında ınsanların senı seyretme olasılıgı dusutugn duruma baglı degılde..sen dustugun durumu kendınce komık ve rezıllık olarak gorudugn derece dogrultusunda etrafın sana bakması o kadar cok gozune bakıyor..halbukı etraftakıler her zamankı bakan kısılerle eş sayıda sadece sen o duruma duserken kendını sımdı herkes bana bakıyordur dıe dusunduugn ıcın bir kişi bıle baksa gozune 5 gibi goıruynebılıyor bazen..-Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
millet senınle o kadar cok konusmak ıstıyorkı hepsı yanlıslıkla onların numarasını cevırmenı bekleıdıg ıcın hiç meşgulde tutmak ıstemıyorlar :D:D-Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar
yalan soylemek hiç hoş bırsey degıldir...eger yalan soylersen sonra sonucu bu olur tabiii :D:D- Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.
çok defa başıma gelmiştir..:D bu aslında herkes şaka yapar gırgır gecer ama sen ciddiliğini koruyup konuşmazsın konuşmazsın,neyse bende bı espiri yapıyım bı gırgır gecıyım dedıgın anda patron ortaya cıkar..şansımız yok be dostum napalım...- Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.
aslında sen sıkışıklıgından dolayı değiştirdiğin şerit,sen terk ettiğin için hızlı akmaya başlamış degıldır...nedeni herkes senın kadar akıllıdır herkes senın gıbı bır an bıle boş şerit gordumu o şerite gecıyım daha hızlı gıderım derken bı bakmışsınkı herkes senınle aynı fıkırdedır aynı grup sadece şerit degıstırmışsındır...:D-Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
millet fantezilerini kıskandığı içindir kardeşim kessinlikle onun içindir..sen tam dehşet fanteziler kurmuşsun duşa giriorsun bı posta da atacan ama millet kıskanıyor seni rahat vermıyorlar...:D-Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
aslında o karsılaşacagın arkadaslarla cogu zaman yakından uzaktan aynı sokaktan veya caddeden gecıyosundur bıle sadece dıkkat etmıyorsundur..ama gorunmek ıstemedıgın zaman ise sen etrafa cok daha dikkatlice bakarsın acaba kımler benı gorebılıyor die..halbukı gözükmeye çalışan sensin..-Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
a.q mun aleti işte ne diycen...-Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
kaşıntı şiddeti aynı orantıda başlar..ama bu ulaşması zor bı yerdeyse elin kolay kolay yetişmediğinden veya tatmın edıcı bı sekılde kasıyamadııgından gıttıkce o kaşıntı daha cok artıyor ve kendını belli edıyor.. zamanla alakalı bıseydır ulaabıldııgn bı yerdede bı kasıntı olunca elleme bıkac sanıye sonra kuduracaksın kasımak ıcın :D:D-Üzerine yağreçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.
bunu renein vermiş olduug yazıda murhpy ibnesi açıklamış zaten-Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir
uymadığı zamanlar bıle magaza yetkilisi o kadar itinayla ve şevkle iltifatlar edıyorkii nerdeyse ayagını yüceltecekler...artık uymasa bile uymuş...guzel degılse bıle güzel gösterıyorlar gözune :D:D-Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.
en abü şimdi burda şans die bısey yok sorun sende...neden o ürün tam bitecekken gözüne çarpıyor...bunu sadece bır şansızlık atasozuyle nıtelemek ıstıyorum.... " Şansız deveyi çölde kutup ayısı s*kermiş." :D:D:DD
-
bu yasaları tuttum hoşuma gitti :D piç yasa bunlaryaa
-
kızarmış ekmek yağ olayını geçen neşinıl cograpik te izledim...180 derece dönüp öyle düşüomuş ekmek..fakat düştügü yerin ekmeğin yaglı tarafa gelmesiyle dogru olaraktan alakası warmış..2 kat arttırın yani olayı:)))))
Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar. buna uyuz olduğum kadar hiçbirşeye uyuz olmam:) -
dengesiz bunu yazdı:
Sizede Oluyormu?
Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
Maalesef Benımkınde Kapı çalınıyor : )))))) -
okuldan yada çarşıdan eve geldiğimde anında tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum
lokantadan bankanın alt katına yemekleri götürdüğümde de öyle oluyordu. su içeyim derken tuvaletin gelmesi...
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------ciddi anlamda bişe solücem ama cok ciddiyim demin tualete gitdim mıçdım bi bakdım poq siyah-yeşil arası cok acaip bi renkde sizede oluyormu??
ciddiyim amk :D
-----------------------------hayır olmuyo ama seninkinin zehirli olma ihtimali var renk değişimleri önemli konu :D
-
ßanyo yap ßanyo :D