Sizi Bilgisayara Ceken En Güzel Şey ????
-
bilgisayarda yeni şeyler öğrenmek ve ufkumuzu genişletmek bizi bu makinanın başından kaldırmaz :D
-
ASSEMBLY!!!
tek geçerim! -
Hamile kalma derdi yok :))
-
bütün dünya:) bilgisayardan bütün dünyayı takip edebiliyorum istersem maldivlere istersem newyork a istersem google kampüse gidiyorum.istersem oyun oynuyorum istersem programlarla uğraşıyorum bütün stresimi burda atıyorum.
-
VBS + ASP + IRC + DELPHI + CODES + İŞLEMCİ + RAM + ANAKART +MSI + P4'HT + AMD... vs vs...
-
açıkçası en rahat olduğum yer(insanlarla yine kopuğum,burdada)onun dışında kuralları koyabilmem çok güzel bir olay
-
ekmek parası :)
-
Bilgi güçtür dediler, tastiklemek için buraya geldim... tastiklemesine tastikledim, yani kabul ettim de, çıkış kapısını, yönümü şaşırdım mina kyimm... içerde kaldım ama şikyetim yokk.. Sadece dışarı isyanım var, gerçekler o kadar acı olmuş ki sanalda çare arıyoruz kimi zaman.. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruzz...
Ve tabi ki nasıl derlerrr BabA olma derdi de yokk :) SayGıLaR mina kyimm... -
OGAMEeee...bi turlu bırakamadım gercı,onu bıraksamda yınede bılgısayarı bırakamam...
-
size kesinlikle tahribat die bilirim tahribat kapalı olduğu zamanlar gece erkenden yatarım sıkıntıdan patlarım pc den hiç bi zevk alamam msnde geyiq çeviririm oda tahribattan olan insanlardır büyük bi ihtimal yani bu gün tahribat bidaha açılmıcağını ilan etse holy siteyi kapasaki olmuıcak bişi nese oldu dielim açılmamak üzere kapansa site anında gidip adsl accountumu iptal ettiririm....
Toplam Hit: 4243 Toplam Mesaj: 32