Sizi Hayatta En Çok Ne Delirtiyor
-
l harfini L olarak yazan özürlüler ve k yerine q kullanan gerizekalı mahluklar beni çok de"L"irtiyor (:
-
gösteripte vermeyen kaşarlar :D
-
Bazen arkadaşlarınla bi ortama girersin.Yanındaki erkek arkadaşında ortamdaki kızlara sulanirken seni kullanır ya.(senin üzerine mal mal espriler filan yapar)anlamışınızdr.İşte buna kıl oluyom geçen dövüyodum as kalsın birini.
-
satış, saygısızlık, haddini bilmeme, nurky , excalibur ....
-
bir seyi yapıp yapıp sonra da hiç yapmamış gibi davrananlar deli ediyor beni.ibinelik yapanlar,sözünde durmayanlar,yapamayacakları seylerden konusmayı cok sevenler kısaca kibirli insanlar deli ediyor beni.ben de Deli-yorum onları.
-
Facebook,Netlog,Yonja .. ve Diğer Paralı Arkadaşlık Siteleri..benide cok Sınır edıyor.. Kendini bir Bok Sanıpta Hiçbirbok Bilmeyen İşkembeden Konuşan İnsanlar..babasının parası ıle adsl faturasını odeyıpte.. msnde Artistlik yapan gencler.. 3 5 Kaşarla.. Aynı Apartmanda.. Oturmak..Birde.. Yalan Söylemek Hele Delirmeyi bırak Daha Başka bişi oluyo insan.. Turk Telekomun.. 2048 Bağlantıya.. 60 Ytl ödemem.... + İnternetin Günde.. 500 Defa Gidip Gelmesi.. Bunlar Delirmekten Çıkıyo :)) bukadar yeter:
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
5 kuruş değerinde kişiliği olmayanların. bulunduğu pozisyonlar beni deli ediyor
-----------------------------evet dostum bunlara bende sinir oluyorum..
-----------------
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------usta L leri neden büyük yazıyosun
öyle bi program mı war sende l harflerinin büyük yazılmasını sağlayan? :O
-----------------------------evet var :D :D:D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=cucumber&folderid=54839
-
Senin için çok şey yaptığını zannedip de aslında hiç bişey yapmamış olan sevgililer..
Zırt pırt yumurtadan çıkar gibi, işi düştüğünde arayan, sözünü tutmayan, felsefeleri çıkar üzerine işleyen insanlar..
Beklemek zorunda kalmak..
Ufacık çocukları sokakla başbaşa bırakan, yurtlarla tanıştıran vurdum duymaz anne babalar..
AKP ve aptal milletvekilleri..
Eskiden çok hümanist olmam.. Sırf karşımdaki üzülmesin diye kendimi heba etmem..
...
-
tualete girdiğimde kesilen sular en gıcık olduğum şeylerden biridir..
-
L harfinin sürekli büyük yazılması
bkz. konu başlığı