Sizin De Dikili Bir Ağacınız Olabilir... [Dikkate Alınız]
-
Haberdar olmayanlarımız için Tema Vakfı'nın 1 milyar meşe kampanyasından bahsetmek istiyorum;Tema Vakfı'nın sponsorlar vasıtası ile yürütmüş olduğu bu kampanya sayesinde artık herkezin dikili bir ağacı olabilecek.Nasıl mı?
http://www.smsmese.org/
Yukarıda verdiğim adrese girip soldaki ''destek'' bağıntısından ulaşabileceğiniz forumu doğru bir şekilde doldurup, cep telefonunuza sponsor firmaların göndereceği 20 kısa mesajı kabul ederek bu projeye dahil oluyorsunuz.
Projeye dahil olan her bir kişi, Türkiye için tam 9 meşe demek !
Projenin hayata geçebilmesi için ilk adımda 5 milyon kişinin projeye destek vermesi gerekiyor.
Tema 100 milyon mesaj hedefliyor, bu hedefe ulaşılırsa 1 milyar meşe yarınlarımızda bizimle olacak. (bence fazlasıyla hayal gibi duruyor.)
not:projeye dahil olanlar herhangi bir mali külfet altına girmezler, gelen mesajları yanıtlamak gibi bir zorunluluklarıda yoktur.
70inize geldiğinizde ''bu dünya için ne yaptım?'' sorusuna vereceğiniz bir cevabınız olsa sizcede hoş olmaz mı?
-
Güzel bir proje. altı üstü 20 mesaj. silmesi 1 dakika almaz.
-
kontörümüz gitmiyo değilmi biyanlışlık olmasında deneyen oldumu?
eğer gitmiyosa ben e-mail yoluylada dağıtırım
edit:
GENEL DUYURUDUR !!!
Sayın Destekçimiz projemizde tanıtım sms mesajları sponsor desteklerinin temini sonrasında gönderilecektir. Mesajların topluca gönderilmesi veya kayıt olduktan sonra hemen gönderilmesi söz konusu değildir. Hali hazırda sponsor olmak isteyen firmalar ile görüşmeler devam etmektedir. Bu görüşmeler kampanya kurallarımız dahilinde ve TEMA Vakfı Onayı Sonrasında tamamlandıktan sonra, katılımcı kişilere sponsor firmaların tanıtım için gönderecekleri mesajlar iletilmeye başlanacaktır. Bu sebeple lütfen katılım sonrasından hemen sms gelecek şeklinde yanlış bir beklenti içine girmeyiniz. Kampanyamız devam etmektedir, bununla birlikte hali hazırda sponsor görüşmeleri tamamlanmadan herhangi bir mesaj gönderimi mümkün değildir.
Durumu kamuoyuna saygı ile duyururuz. -
gerçekten çok iyi bir proje..3-4 telden kayıt yapsam..al sana 36 ağaç :.-
-
Yaptım hemen başvuru :) böyle projeleri desteklemek lazım
-
45 fıdan benden amk kendımı muhtesem hıssetım nedense 8)
-
gerçekten iyi bir proje destekleyelim arkadaşlar her agaç gelecek demektir bu yıl kendime ait 100 agaç diktim bende tema üyesiyim hepinize selamalar
-
hep ağaç dikmek istemişimdir bir gün kendi ellerimlede dikecem büyüdüğünü izleyecem
-
ülkemizde ege kıyılar karadeniz ve akdeniz kıyılarını saymazsak iç anadolu ,güney dogu, dogu anadolu mars yüzeyi gibi mardinden çıkın yola bolu dagına kadar adam akıllı agaç yok.Bu bir milyar agaç nereye dikilecek şüpheliyim böyle giderse çölller diyarı türkiyeyi gelecek nesillere aramagan edecez.Şimdiki nesil Kurtlar vadisiyle büyürse ilersi için baya deneyimli olur çünkü ülke sorunlarını ögreniyo.
hiçbir ülke rtük gibi kanal kapatma cezası olarak belgesel vermiyo . düşünsenize ceza olarak belgesel Bu memleket adam olmayınca daha çok degerlerini kaybeder ormanlarınımız kimin umrunda.
-
yukarı..
hadi beyler, birkaç tohumu çok görmeyin yurduma.
-
Arkadaşlar destek verelim..