Sizinde İnternetiniz Yavaşmı?
-
ya ne tbt ye girebiliuyorum ne face sadece google a girebilyorm szinde aynımı :(
-
DNS ayarlarıyla oynadıysan 4.2.2... vs yaptıysan baya yavaşlıyor oto. al komutunu işaretle...
-
aynen..dün bişey yoktu..tbt 10 kere açmayı denedim de açıldı face kafasına göre bazen açılıyor bazen açılmıyor
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------
DNS ayarlarıyla oynadıysan 4.2.2... vs yaptıysan baya yavaşlıyor oto. al komutunu işaretle...
-----------------------------harbiden heea eyvallah :)
-
harbi ya dns le alakalıymış , hiç bi yeri açmıyodu enteresan bi programla giriyodum , düzeldi şimdi
peki onun yerine öle kullanabiliceğimiz ttnetin olmayan bi dns var mıdır ? opendns de problem yaşayan var mı ?
-
Headbanger;Herkes aynı DNS'lere yüklenince net bayağı yavaşladığını görmüştüm 4 ay önce internetin yavaş olmasında başka; ya virüs ya da teknik montaj hatası olabilir.
Cia; Sorun çözülmesine sevindim .)
-
arkadaşım hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun onu belirtirsen daha iyi olur ttnet smileadsl biri adsl vb?
-
cavit bunu yazdı:
arkadaşım hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun onu belirtirsen daha iyi olur ttnet smileadsl biri adsl vb?----------------------------
Hocam şuan kontrol ettim hiçbir sağlayıcı problemi bulunmuyor.Tamamen şahsi yapılan değişikliklerden kaynaklanan yavaşlamalar.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------cavit bunu yazdı:
arkadaşım hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun onu belirtirsen daha iyi olur ttnet smileadsl biri adsl vb?----------------------------
Hocam şuan kontrol ettim hiçbir sağlayıcı problemi bulunmuyor.Tamamen şahsi yapılan değişikliklerden kaynaklanan yavaşlamalar.
ok büyük ihtimal dns sorunudur onun haricinde firewall çakışması yada firewall engellemesi yada virüs prog . yada kullanıcının haberi olmadan pc download yapıyor olabilir -
bende de var aynı sorun dnsler otomatik ttnet kullanıyorum çözüm varmı :S
yeni modem aldım valla geri verecem denemek için aldım mdemi bozuk acaba diye
ama değilmiş
-
internetmi hangi internet? buna internet mi denir .. :D
o kadar gelişmedi benim bağlantı.. türk telekomun anasısını seviim.