folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şizofrenik Nağmeler -3 (Teslim Oluyorum)

Şizofrenik Nağmeler -3 (Teslim Oluyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ateş etmeyin teslim oluyorum!

Evet teslim oluyorum komiserim kelepçe istemez, nezareti biliyorum… Ayrılıkçı yüreğimin tek üniter sevdasını gömüyorum sevdalımın sol yanağında ki gamze çukuruna… Kimlik arama komiserim Çünkü kara sevdanın kafa kağıdında Aşık yazar, GBT’si sorgulanmaz. Aramayın üstümü boşuna 4 lira 85 kuruş para, yarısı kullanılmış selpak ve kırılmış bir kalbi taşıyorum sadece ceplerimde…

Boşuna sormayın ne oldu diye. En dolaylı tümleçleri ve en sıfatsız cümlelerimi kendime saklıyorum. En büyük haykırışımda gizliyorum sessizliğimi…

Tırnaklarımın arasında kalan mutluluk kırıntılarının üzerine basılan mürekkeple dokunduğum kağıtlarda çıkmıyor parmak izim. Her bir molekülüm bile onu neşrediyor komiserim.

Nöbetçi savcıya sevk edin beni, benim aşk nöbetimi o anlar belki. Kifayetsizliğimin kokusuyla haşrolan 3 kelimeyle ferman edilsin kararım. Kurulacak darağacına ''Suçu 'Seni Çok Seviyorum' demektir'' yazılsın.

Yazın vasiyetimdir!

En umulmadık zamanda ama en bilindik yerde vurulmak isterim. Kapamayın gözlerimi, Al-i Cihana gelirken açılmamıştı bari giderken açık kalsın. Kafama değil göğsüme sıkın da vuruşmuş olalım. Ruhuma dar gelen alem, bedenime dayanamaz. Öldükden sonra yakın gitsin… Simsiyah küllerimi savurun bembeyaz umutlara!...

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

1 hafta önce olsa bunu okurken kesin yakardım sigarayı 2-3 saat bunalıma girer düşünürdüm 

ama şuan yeni birisi var ::)

ayrıca yazı güzel olmuş tebrikler 

bizim depresife rakip çıktı :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

güzel güzel :) nowaalgiin kolla kendinii :) siz sımdı nowalginin 9.seriyi bekleyin..

@hannibalgan hocam seninkiler de gerçekten güzel.. bunu digerlerine göre cok daha beğendim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beğendiğinize sevindim. Yalnız şunu söyliyeyim benim Nowalgin kardeşime rakip olmak gibi bir niyetim yok. Çünkü anlatım biçimlerimiz oldukça farklı! Örneğin Nowalgin'in yazıların bir ironi göze batıyor. Ayrıca paragraflara arasında kopukluklar, sanki hikaye içinde hikaye tadı veriyor. Ben ise sürekli mevki olarak, statüko olarak benden üst seviyede birini karşılık alarak anlatmaya çalışıyorum. aslında herkesin yaşadığı fakat aynı gözle bakamadığı olayları kendi görüş açımdan aktarmaya çalışıyorum. Bazende yarı trans halinde bir başka kişiliğe ve geçmişe büründüğüm, o kişinin ızdırabını yaşadığım oluyor, sanırım hikayelerin şizofrenik tek tarafıda bu!...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    Çok beğendim Ellerine Sağlık Daha varmı :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    seni sordum yildizlara seni sordum yalnizlara seni sordum kuslara ucan kuslara...

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Kimlik arama komiserim Çünkü kara sevdanın kafa kağıdında Aşık yazar, GBT’si sorgulanmaz. Aramayın üstümü boşuna 4 lira 85 kuruş para, yarısı kullanılmış selpak ve kırılmış bir kalbi taşıyorum sadece ceplerimde...

-------------------------------------------------------------

Hoca süper yazıyorsun sakın bırakma yazmayı yoksa kimseden bulamayız böyle cümleleri...

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    güzel betimlemeler yapıyosun devamını beklerim

sokayım onun tezine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel olmuş gerçekten.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    çok hoş ve akıcı yazmışsın hocam :) biraz daha uzun tutmalısın bence. muhakkak yapıyorsundur ama yazıyı yazarken önce müsvedde çıkarmak faydalı oluyor.

We can be more, we can be much more.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@A-REX: Sağolasın kardeşim eyvallah... Beni tanıyanlar biliyor, biranda ilham geliyor yarı trans halinde karalıyorum bunları... Devamı olacaktır çünkü aşk ızdırabın altın vuruşudur ve iliklerime kadar aşık olmuşken ilham perim yazıyor sevap defterim üzerine günahlarımı...

Toplam Hit: 3066 Toplam Mesaj: 13