folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şizofrenik Nağmeler-4 (Yıkmayın Ulan!)

Şizofrenik Nağmeler-4 (Yıkmayın Ulan!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gidelim sevgilim bu şehirden!

Düzenli hayatımın göçebe sevdası; topla çeyizine koyduğun umutları, sıkıca bağla kaçıyoruz. Firar ediyoruz bizi afaroz eden bu şehirden. Tükenişlerinde tükendiği insan elinin değmedi yerlere gidelim... Aynı bedenlerde farklı benliklerde yaşayalım, ayrılmayalım asla! Ne kadar uzakda olursak olalım, aynı ciğerden soluyalım oksijeni, aynı güneşde uyanalım, aynı evrenin HİÇ noktasında HİÇ KİMSE olalım.

Kimsenin bizi tanımadığı dilini bilmediğimiz şehirlere gidelim. Yüreklerimizin sınırlarına mayın tarlaları yeşertmeyelim, asık suratlı askerleri olmasın! Birbirimize serbest geçiş hakkı verelim, sorulmasın pasaportumuz vizemiz!

Sana  takvim yapraklarından bir ev yapıyorum , her bir tuğlası bir anı , bir hayat olan  tek gözlü 2 katlı bir ev! Kalbimin ortasında duvarları yıkılmış, dereleri kirletilmiş, işgal üstüne işgal yemiş virane şehirimin en lüks semtinde yapıyorum evimizi...

Birgün kahkaha atan dozerleriyle belediye dayadığında gri çilek bahçeli evimizin hududuna, kendi topraklarında yabancı muamelesi gören bir gecekonducu gibi çaresiz kalacağız. Çeyrek yüzyıllık hayatımı üstüste diktiğim beton parçasının 100 gramlık et parçamın, kalbimin üstüne yıkımını izliyeceğiz çokdan kurumuş gözyaşlarımızla...

25 yılı yerle bir ediyorsunuz!

YIKMAYIN ULAN! 

Saygılarımla 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek
    Eline yüreğine sağlık hoca.Devam...

" Kro "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    25. yaş günümde aklımdan geçenler, klavyemden dökülenler...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    çok güzel yazmışsın dostum yine.. devam et aynen.. beğenerek okuyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Göçebe hayatımın yerleşik sevdası, çeyizimi çokdan topladım ben;Biraz anı, biraz aşk ve kucak dolusu umutları doldurdum bohçama! Sıkıca bağladım âmâ düğümler attım üstüsütne.Kaçalım haydi uzattım ben elimi.Tükenişlerinde tükendiği yerlere, başlangıçlarında başladığı yerlere gidelim.Başka bir sevdayla aynı bedende yaşamaktansa, aynı sevdayla başka benliklerde yeniden doğalım.Birlikteyken birbirimizin KİMSELERİ, evrenin ise HİÇLERİZ, hiç kimseyiz sevgilim.

Uğruna gözyaşlarının ve kanların dökülmedi coğrafyalarda çokdan unuttuğumuz dillerde kafiyesiz cümleler kuralım. Sadece Seni Seviyorum diyelim.Yüreğimin sınırlarında ki mayınları temizledim, dikenli telleri kaldırdım ben.Sana çifte vatandaşlık veriyorum artık benimsin!

Takvim yaprakları gibi soluk yılları geride bıraktık biz, gözyaşlarını, derdi tasayı öğreneli 20 unutalı 1 yıl oldu hayatım.Tükenmişlik molozlarının üstüne kasvetli, soluk ve harabe yapmaktansa açıyorum bohçamı ve şurya dikelim UMUTARME villamızı.Evet orya gözlerinin içinde ki o bitip tükenmeyen karanlığın en aydınlık yerine! 

Birgün kahkaha atan çocuklarımız oyuncak arabalarıyla üzüm bağları olan evimizin sınırına dayandığında, kendi topraklarında efendi muamelesi gören asilzadeler gibi mutlu olacağız.Çeyrek yüzyıllık hayatının ve geri kalanını tamamını bir çınar gibi ayakda durduğunu görüp sevinç gözyaşları dökeceğiz.

Daha nice 25 yıllara,

SEVİYORUZ ULAN! 

-----------------------------------------

Sevgilimin Şizofrenik Nağmeler-4 Yıkmayın Ulan yazıma cevabı...

Saygılarımla 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çok iyi tebrikler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yüreğimin sınırlarında ki mayınları temizledim, dikenli telleri kaldırdım ben.Sana çifte vatandaşlık veriyorum artık benimsin!

Bu cümleye bittim!  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Güzel güzel ama tbtdeki favorim başkası :P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    bakk.. bu şizofrenik nağmeler serisi bana dünyalar güzeli bir kız.. ve inanılmaz melankolik bir ilişki verdi.. devamını telif haklarını alıncaya kadar bekliyorum:):).. şaka bi yana kullanmıyorum tabi ki.. alegorilerin çok hoşuma gidiyor.. nazire yapıyorum diyelim.. merakla bekliyorum..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Forever nowalgin:D

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    eline sağlık hocam, çok güzel =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 12