Şizoit Kişilik - Belirtileri Ve Tedavisi
-
yeni terimler katmaya gerek yok asosyal demek işte bu :) ki zaten nete takılan insanların çoğunda gözükür.Tabi bilgisayarı meslek olarak degil hobi olarak kullananlara sözüm
-
Şizoit olduğum kesin aynı belirtilere sahibim ama ben böyle daha mutluyum.
-
Şu anda ben de kendime teşhis koymuş bulunmaktayım, neredeyse bana 100% uyuyor. Ne edeceuk biz?
-
bnde aşırı sosyalimdir xD
bu arada somurtgan şirin şizoit oluyor galiba :P
-
Tarikatta şizoit salgını var...
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------çoğu şeyde gözlemci olmak yaşamış olmaktan daha eğlenceli :) aynen katılıyorum.huzur=mutluluk =)
memnunum hayatımdan.şizofreni falan olacağımı da sanmıyorum :) şizoit kişiler herşeyin farkında ve yaşamlarını mümkün olduğunca daha az hatayla sürdürürler..hayatla ilgili plan ve çizelgeleri vardır.hayal gücü sayesinde o olmazsa bunu yaparım diyebilen bi hayat düzeninden bahsediyorum..
duygu olmadığı için şizofreni gibi salak bi hastalığa da yakalanmam.kimseyi kıskanmıyorum ki başkası olmaya çalışayım=)
ben benim =) barışığım.
eminim ki bu hastalığı taşıyan herkes benim gibi düşünüyordur.
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------çoğu şeyde gözlemci olmak yaşamış olmaktan daha eğlenceli :) aynen katılıyorum.huzur=mutluluk =)
memnunum hayatımdan.şizofreni falan olacağımı da sanmıyorum :) şizoit kişiler herşeyin farkında ve yaşamlarını mümkün olduğunca daha az hatayla sürdürürler..hayatla ilgili plan ve çizelgeleri vardır.hayal gücü sayesinde o olmazsa bunu yaparım diyebilen bi hayat düzeninden bahsediyorum..
duygu olmadığı için şizofreni gibi salak bi hastalığa da yakalanmam.kimseyi kıskanmıyorum ki başkası olmaya çalışayım=)
ben benim =) barışığım.
eminim ki bu hastalığı taşıyan herkes benim gibi düşünüyordur.
-----------------------------üstteki mesajı ultrasker yazmış sanki ahaha :D tedavi olmaktan vazgeçtim bende böylesi daha iyi sanırsam :D
-
orta okulda bende böyleydim.Ama lisede baya baya baya bi açtı şimdi susturamıyolar :D
Bence tedavi falan gerekmez ya düzeliyo en azından bende öyleydi.
-
bosverin ne gerek var tedaviye (= tek takilma olayimiz super okulda ztn ole yapiorm siniftaki 80 mal otesi yaratikla takilacagima tek basima dolasirim hayaller kurarim daa ei valla (= kendimi sefiom la (=
-
ugur0 bunu yazdı:
bosverin ne gerek var tedaviye (= tek takilma olayimiz super okulda ztn ole yapiorm siniftaki 80 mal otesi yaratikla takilacagima tek basima dolasirim hayaller kurarim daa ei valla (= kendimi sefiom la (=
----------------------------aynen sınıfdaki yaratıklarla takılcağına tek takıl :))