folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Skype 1 Ay Bedava Cep Ve Sabit Telefon Arama

Skype 1 Ay Bedava Cep Ve Sabit Telefon Arama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Skype mail atmış ilk şüphelendim yollayan kişiye baktım hello2@emails.skype.com acaip geldi. Sonra Skype sitesine bakınca varmış böyle birşey gördüm denemek kullanmak isteyen arkadaşlar:

http://www.skype.com/tr/offers/free-unlimited-world-calling-subscription/

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ücretsiz denemenizi etkinleştirdiğinizde, kartınızın veya PayPal hesabınızın geçerli olduğunu doğrulamak için €1,00 tutarında bir ön provizyon işlemi gerçekleştiririz. Ancak bu tutar hesabınızdan çekilmez.

Açacaklar sanal kart oluşturup açsın.Bu skype otomatik vs yaptrabiir.

edit : İlk ayınız tümüyle ücretsizdir ve deneme süresinin başladığı tarihten itibaren 27 gün içinde iptal etmediğiniz sürece, deneme sürenizin ve takip eden her abonelik süresinin sonunda aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir ve kredi kartınızdan  10,49 € otomatik olarak tahsil edilir.

mkyb tarafından 29/Kas/13 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hocam 1 aylik bedava olmasi pek buyuk bir meziyet degil zaten senelik $80 dolar full skype :)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Ücretsiz denemenizi etkinleştirdiğinizde, kartınızın veya PayPal hesabınızın geçerli olduğunu doğrulamak için €1,00 tutarında bir ön provizyon işlemi gerçekleştiririz. Ancak bu tutar hesabınızdan çekilmez.

Açacaklar sanal kart oluşturup açsın.Bu skype otomatik vs yaptrabiir.

Büyük ihtimal paypal'a otomatik ödeme talimatı yetkisi de verdiriyor. Yani ödemenizi yaptıktan sonra para iadesi akabin de, ayarlarınızdan skype şirketine ait otomatik ödeme talimatınızı iptal etmeyi unutmayın.

Yoksa ödeme günlerin de haberiniz olmadan paranızı alacaklar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ücretsiz deneme sürümünüz yalnızca bir kredi kartı ya da PayPal hesabı kullanılarak doğrulanabilir. Bu mevzu sakat o yüzden hiç bulaşmıyım.

Wingardium Leviosa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

istediğim ülke için cep tel yokmuş :) sabit hatlara ücretsiz yani

Sabit hatlara ve cep telefonlarına çağrı yapabileceğiniz ülkeler: Kanada, Çin, Guam, Hong Kong SAR, Porto Riko, Singapur, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri.

Yalnızca sabit hatlara çağrı yapabileceğiniz ülkeler: Andora, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guadeloupe, Macaristan, İzlanda, Endonezya (Cakarta), İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Kore, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malezya, Malta, Meksika, Fas, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık, Venezuela

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

paypal ile aldım sonra paypaldan otomatik odemeyi iptal ettim 1 ay bedava evleri ararım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı

paypal ile aldım sonra paypaldan otomatik odemeyi iptal ettim 1 ay bedava evleri ararım :)

otamatik odemeyi nerden iptal ediyoruz.bende aldimda

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ev tel araniyor.cep aranmıyor

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

hocam 1 aylik bedava olmasi pek buyuk bir meziyet degil zaten senelik $80 dolar full skype :)

Hojucuk abi bu nasil oluyor

All I need is a possibility.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

sanal kart olusturdum ordan 1 euro cekti acik provizyonda şuan. sabit hat aranıyor aynen cep olmuyor.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 6622 Toplam Mesaj: 16