Skype 1 Ay Bedava Cep Ve Sabit Telefon Arama
-
Skype mail atmış ilk şüphelendim yollayan kişiye baktım hello2@emails.skype.com acaip geldi. Sonra Skype sitesine bakınca varmış böyle birşey gördüm denemek kullanmak isteyen arkadaşlar:
http://www.skype.com/tr/offers/free-unlimited-world-calling-subscription/ -
Ücretsiz denemenizi etkinleştirdiğinizde, kartınızın veya PayPal hesabınızın geçerli olduğunu doğrulamak için €1,00 tutarında bir ön provizyon işlemi gerçekleştiririz. Ancak bu tutar hesabınızdan çekilmez.
Açacaklar sanal kart oluşturup açsın.Bu skype otomatik vs yaptrabiir.
edit : İlk ayınız tümüyle ücretsizdir ve deneme süresinin başladığı tarihten itibaren 27 gün içinde iptal etmediğiniz sürece, deneme sürenizin ve takip eden her abonelik süresinin sonunda aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir ve kredi kartınızdan 10,49 € otomatik olarak tahsil edilir.
mkyb tarafından 29/Kas/13 12:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 1 aylik bedava olmasi pek buyuk bir meziyet degil zaten senelik $80 dolar full skype :)
-
Citizen bunu yazdı
Ücretsiz denemenizi etkinleştirdiğinizde, kartınızın veya PayPal hesabınızın geçerli olduğunu doğrulamak için €1,00 tutarında bir ön provizyon işlemi gerçekleştiririz. Ancak bu tutar hesabınızdan çekilmez.
Açacaklar sanal kart oluşturup açsın.Bu skype otomatik vs yaptrabiir.
Büyük ihtimal paypal'a otomatik ödeme talimatı yetkisi de verdiriyor. Yani ödemenizi yaptıktan sonra para iadesi akabin de, ayarlarınızdan skype şirketine ait otomatik ödeme talimatınızı iptal etmeyi unutmayın.
Yoksa ödeme günlerin de haberiniz olmadan paranızı alacaklar.
-
Ücretsiz deneme sürümünüz yalnızca bir kredi kartı ya da PayPal hesabı kullanılarak doğrulanabilir. Bu mevzu sakat o yüzden hiç bulaşmıyım.
-
istediğim ülke için cep tel yokmuş :) sabit hatlara ücretsiz yani
Sabit hatlara ve cep telefonlarına çağrı yapabileceğiniz ülkeler: Kanada, Çin, Guam, Hong Kong SAR, Porto Riko, Singapur, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri.
Yalnızca sabit hatlara çağrı yapabileceğiniz ülkeler: Andora, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guadeloupe, Macaristan, İzlanda, Endonezya (Cakarta), İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Kore, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malezya, Malta, Meksika, Fas, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık, Venezuela -
paypal ile aldım sonra paypaldan otomatik odemeyi iptal ettim 1 ay bedava evleri ararım :)
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
paypal ile aldım sonra paypaldan otomatik odemeyi iptal ettim 1 ay bedava evleri ararım :)
otamatik odemeyi nerden iptal ediyoruz.bende aldimda
-
ev tel araniyor.cep aranmıyor
-
hojucuk bunu yazdı
hocam 1 aylik bedava olmasi pek buyuk bir meziyet degil zaten senelik $80 dolar full skype :)
Hojucuk abi bu nasil oluyor
-
sanal kart olusturdum ordan 1 euro cekti acik provizyonda şuan. sabit hat aranıyor aynen cep olmuyor.