Skype 1 Yıllık Premium Ücretsiz!
-
Davos bunu yazdı
Arama yapabilen varmı ? Bende aldım ama arama için kontür istiyor :)
mkyb tarafından 21/Ara/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir
arama vermiyor.Sadece reklamları kaldırıyor birde 3-4 kişiyle aynı anda görüntülü görüşmeye izin veriyor.Ozet olarak olaysız dağılalım. :) -
-
dikkat edin seneye 80€ çakmasın.
-
Makbuzunuz ya da ön ödemeli kartınız başarılı bir şekilde geri ödendi, şu an aşağıdaki hizmetleri aktive ediyoruz.
€71,88 Skype Premiumbunu dedi bana :D -
bir mail daha geldi...
Siparişiniz teslim edilmiştir
Skype Premium siparişiniz başarıyla tamamlandı, aboneliğiniz şu anda etkin durumda.
Artık aboneliğiniz ile:- Üç ya da daha fazla kişiyle (doğru şartlar altında 10 kişiye kadar) grup görüntülü görüşmeler yapın. Sistem gereksinimlerini görün
- Skype Premium abonesi olarak yeni bir web kamerasında özel indirime sahip olun.Yeni bir web kamerası alın
- Canlı olarak bire bir müşteri desteği almak için, skype.com/go/livechat adresine gidin ve hesabınızda oturum açın. Şu an için yalnız İngilizce olarak mevcuttur.
Aboneliğiniz
Ürün adı: Skype Premium
Skype Adı: onur.odabasoglu
İşlem tarihi: 22.Ara.2013
Sipariş referansı: 7243000003093023172
Toplam miktar: 71,88 EURedit: sanırım oldu galiba :)
GordonFreeman tarafından 22/Ara/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Toplam miktar: 71,88 EUR peki bu para neyin nesi
-
hay böyle işin ben, dün gece sarhoş kafayla maili hemen sildim yapamamıştım şimdi tekrar mail yazıyorum ama gelmiyor ne yapabilirim?
-
Dun gece aldikm. Bugunde bizim arkadaslara alacaktik ama sitemi degismis.
-
arama vermedikden sonra benim işime yaramaz, vericek aramayı çatır çatır arkadaşlarla konuşucam ozmn bende bu hizmetin bağımlısı olurum öbür türlü facebook fazlasıyla yetiyor bana..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
arama vermedikden sonra benim işime yaramaz, vericek aramayı çatır çatır arkadaşlarla konuşucam ozmn bende bu hizmetin bağımlısı olurum öbür türlü facebook fazlasıyla yetiyor bana..