Skype Kullananlar Ekleşelim
-
emrekovanci
-
batujank3
-
hadi skype gelin muhabbet edek.
-
fatich000
-
La çok pis data toplanır böyle ha...
10-20 kişi ekledim sıkıldım la sonra
-
Liste güncel.
-
AKIYOR bu akşam maşallah
-
malonxleo
-
joe_black bunu yazdıserwo bunu yazdı
"Skype'a geçip Messenger Kimliğinizle oturum açtığınızda,
kişi listenizi ve anlık mesajlaşma özelliğini karşınızda bulacaksınız."
http://www.skype.com/intl/tr/get-skype/on-your-computer/windows-live-messenger/
o .mına kodumun programında messenger kimliğinle oturum açamıyosun hoca :D
sinir oldum bi türlü açmıyo.
edit: açtım la oldu. skype kontörü falan diyo. şimdi 1 aylık alınca 1 ay sınırsız arayabiliyoz mu? amk öle yapalım a q 3 yuro mu ne.
-----------------------------------
((( w8 i olanlar skype i marketten indirsin.. tavsiyemdir))
kendimden şüphe ettirdin la :DDD
bende bi daha teyit etmek için eski bi msn adresimi denedim oldu..
MSN adreslerinizle sorunsuz skype açabilirsiniz diyelim ve
msn adresleriyle skype açıp bi daha değiştiremeyenler içinde ek bilgi vereyim.. faydalı olur gibime gelio..
w8 ek ince ayarları
skype yi açıosun.. ardından skype AÇIKKEN mouse u ekranın sağına yanaştırıp AYARLAR menusunu çıkmasını bekliosun ve çıkınca tıklıosun.. ((bu andan itibaren w8 skype kişisel ayarların bölümü geliyor..)) orda da SEÇENEKLER bölümüne geliosun...
bu ekran hem oturum kapatıp baska oturum açmanı sağlar hemde ince ayarlara.. ordanda kkkmmsss@hotmail.com adresini girip normal şifreni de yazdığında direk skype sana hiçbi soru sormadan oturumu açar.. 3 saniye sonra da senin msn deki tüm kontaklarını oraya aktarır..resimli biçimde ...
dipnot bilgi vereyim birde.. eskiden sadece isimle kayıt olanlardarıda sistem tam oturdugunda microsoft hesabıyla eşleştiricek.. yani mesela diyelim msn de kullandığın adres şu olsun qweqwe@hotmail.com bu skype serverlarında live:qweqwe die adlandırılıcak. aynı yazdığım gibi..
w8 de herhangi uygulumayı açtığınızda ince ayarları programın içinde aramayın.. uygulamayı açıp mouse u sağa yanaştırıp ordan ayarları seçin..sonrasında sağda ek ve değişken seçenekler oldugunu görüceksiniz..
kolay gelsin.. demeden önce yeni aldığınız düz skype isimleri umarım boşa gitmez diyorum...
serwo tarafından 15/Kas/12 02:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Kameralı görüşme akar.