Skype Mayıs Ayında Kapanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Kazaa ve Skype aynı kişilerindi onlardan kimse kalmadı.

Acımasızca bitiriyorlar,Spotify da aynı durumda hatta Apple çok uğraştı bitirmek için ilerleyen zamanlarda ne yaparlar göreceğiz.

weskeyy tarafından 01/Mar/25 06:20 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Kazaa ve Skype aynı kişilerindi onlardan kimse kalmadı.

Acımasızca bitiriyorlar,Spotify da aynı durumda hatta Apple çok uğraştı bitirmek için ilerleyen zamanlarda ne yaparlar göreceğiz.

Spotify bir sermayeye teslim etmedi ki kendini, kimi girisimciler ciddi para gorunce satıyor sirketini hemen.

Spotify bitmez diye dusunuyorum.

Youtube u ayrı tutuyorum ciddi sermaye gerektiren bir business, sadece girisimci ve mahir amatörler buyutup ayakta tutamazdı. Satmaları iyi oldu.

SOAPBOX vardı onu hatırlayanınız var mı Web2.0 ın gücü mottosuyla çıkmıştı? Microsoft'un video platformuydu kendi video algoritmalarını kullanıyordu Microsoft bu video sıkıştırma algoritmaları işi için  büyük ekip kurmuştu websiteleri ise ajax ve javascript agirlikliydi çokta başarılı bir siteydi teknoloji olarak... Youtube a rakip çıkmışlardı. Çok hızlı ve donmaksızın video yayını da sunabiliyordu cidden çok smooth idi videolar. Çekti fişini hemen projenin Microsoft. Çok büyük firmalar 10 deniyor 2 si tutsa yeterli geliyor adamlara.

LaNCeLoT tarafından 01/Mar/25 08:20 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Skype üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm yazışmaları ve dosyaları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

https://secure.skype.com/en/data-export

Benim eski fotoğraflar duyordu. Güzel bir nostalji oldu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone çalan hırsızlarda Skype üstünden sahte iCloud mesajı atıyordu.

https://x.com/privetadic/status/1721300691333890497

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amk msn yi androide uyarlasa idi bugun whatsapp olmazdı microsoft naparsn sne 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.

ne güzeldi titretiyorduk milleti (:

symbian 60s versiyonunda 6630 da msn kullandım ben zmaanında gayet ıyıde çalısıyordu. sonra batırdılar hem msn hem nokiayı.

Dur be kadınnnn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.

symbian 60s versiyonunda 6630 da msn kullandım ben zmaanında gayet ıyıde çalısıyordu. sonra batırdılar hem msn hem nokiayı.

Aynen Symbian döneminde telefondan MSN kullanıyorduk. Günlük 2 kontöre gün boyu internete bağlı kalabiliyorduk. Cepten girenlerin MSN simgesi sarı olurdu ve Hareketli yazardı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Aynen Symbian döneminde telefondan MSN kullanıyorduk. Günlük 2 kontöre gün boyu internete bağlı kalabiliyorduk. Cepten girenlerin MSN simgesi sarı olurdu ve Hareketli yazardı. 

Bunu daha şimdi öğreniyorum. Eyvallah.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Evet böyle bir şey vardı. 6600 telefonumda açabiliyordum :| Bu büyük şirketlerde ki kararları kim alıyor bilmiyorum. En büyükler batmıyorda artık. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuRNN
    BuRNN's avatar
    Erkek

Skype artık kullanılmıyordu zaten. Program berbat + Microsoft aldığından beri pek tutmadı. Teams şimdi biraz popüler ama ben onun da çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

Toplam Hit: 3268 Toplam Mesaj: 34