Skype Mayıs Ayında Kapanıyor
-
Kazaa ve Skype aynı kişilerindi onlardan kimse kalmadı.
Acımasızca bitiriyorlar,Spotify da aynı durumda hatta Apple çok uğraştı bitirmek için ilerleyen zamanlarda ne yaparlar göreceğiz.
weskeyy tarafından 01/Mar/25 06:20 tarihinde düzenlenmiştir -
weskeyy bunu yazdı
Kazaa ve Skype aynı kişilerindi onlardan kimse kalmadı.
Acımasızca bitiriyorlar,Spotify da aynı durumda hatta Apple çok uğraştı bitirmek için ilerleyen zamanlarda ne yaparlar göreceğiz.
Spotify bir sermayeye teslim etmedi ki kendini, kimi girisimciler ciddi para gorunce satıyor sirketini hemen.
Spotify bitmez diye dusunuyorum.
Youtube u ayrı tutuyorum ciddi sermaye gerektiren bir business, sadece girisimci ve mahir amatörler buyutup ayakta tutamazdı. Satmaları iyi oldu.
SOAPBOX vardı onu hatırlayanınız var mı Web2.0 ın gücü mottosuyla çıkmıştı? Microsoft'un video platformuydu kendi video algoritmalarını kullanıyordu Microsoft bu video sıkıştırma algoritmaları işi için büyük ekip kurmuştu websiteleri ise ajax ve javascript agirlikliydi çokta başarılı bir siteydi teknoloji olarak... Youtube a rakip çıkmışlardı. Çok hızlı ve donmaksızın video yayını da sunabiliyordu cidden çok smooth idi videolar. Çekti fişini hemen projenin Microsoft. Çok büyük firmalar 10 deniyor 2 si tutsa yeterli geliyor adamlara.
LaNCeLoT tarafından 01/Mar/25 08:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Skype üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm yazışmaları ve dosyaları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
https://secure.skype.com/en/data-export
Benim eski fotoğraflar duyordu. Güzel bir nostalji oldu :)
-
iPhone çalan hırsızlarda Skype üstünden sahte iCloud mesajı atıyordu.
-
amk msn yi androide uyarlasa idi bugun whatsapp olmazdı microsoft naparsn sne
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
ne güzeldi titretiyorduk milleti (:
symbian 60s versiyonunda 6630 da msn kullandım ben zmaanında gayet ıyıde çalısıyordu. sonra batırdılar hem msn hem nokiayı.
-
A_REX bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
symbian 60s versiyonunda 6630 da msn kullandım ben zmaanında gayet ıyıde çalısıyordu. sonra batırdılar hem msn hem nokiayı.
Aynen Symbian döneminde telefondan MSN kullanıyorduk. Günlük 2 kontöre gün boyu internete bağlı kalabiliyorduk. Cepten girenlerin MSN simgesi sarı olurdu ve Hareketli yazardı.
-
mkyb bunu yazdıA_REX bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Aynen Symbian döneminde telefondan MSN kullanıyorduk. Günlük 2 kontöre gün boyu internete bağlı kalabiliyorduk. Cepten girenlerin MSN simgesi sarı olurdu ve Hareketli yazardı.
Bunu daha şimdi öğreniyorum. Eyvallah.
-
mkyb bunu yazdıA_REX bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Evet böyle bir şey vardı. 6600 telefonumda açabiliyordum :| Bu büyük şirketlerde ki kararları kim alıyor bilmiyorum. En büyükler batmıyorda artık.
-
Skype artık kullanılmıyordu zaten. Program berbat + Microsoft aldığından beri pek tutmadı. Teams şimdi biraz popüler ama ben onun da çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.