Skype Ve Msn Listesi Senkronlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

mağlum msn çin hariç diğer pazarlardan çekiliyor. skype ve msn senkronlama olayında büyük sıkıntım var şuanda benim msn listem kayıplara karıştı diyebilirim şöyle kayıplara karıştı msndekiler bana yazabiliyor direk skype cat diye geliyor ama ben bu kişileri listeler arasında göremiyorum çözümünü bilen varmı ?

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sadece mantıken

msn listesini kayıt edip skype ye atamıyormusun?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ne olur ne olmaz diye msnden kişi listesini kaydetmek lazım bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bu skype'ın 6. versiyonu güncellemesinde msn messengeri sildiki a.g girebilsem kişi listesini kaydedip skype actirmaya calismak falan aklıma geldide

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

yokmu arkadaşalr çözebilen

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

skypetan msn ve skype hesaplarına (aynı anda değil) girince bi kere senkronladı benim kendi kendine. onay istedi tabi. ama sonra skype açsam sadece skype gözüküyor. skype üzerinden msn açsam ikisindeki tüm kişiler gözüküyor. herhalde oturtamadılar daha.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hazır site güncellemelerindede öyle hemen atlamayacan bekleyecen millet güncelleyecek karşılaştıkları sorunlara bakacaksın sonra sen güncelleyeceksin :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

normalde hiç bi bok yapmadan direk live hesabı ile oturum acınca cıkması gerekio diolar ama bendede bi türlü cikmadi

http://blogs.skype.com/en/2012/11/skypewlm.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Hazır site güncellemelerindede öyle hemen atlamayacan bekleyecen millet güncelleyecek karşılaştıkları sorunlara bakacaksın sonra sen güncelleyeceksin :D

böyle bi dalga olcağını bilsem yapmazdım heralde :) alışkanlık güncellemeleri aktif olarak takip ederim hep :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Skype'ten msn açtım önce yeni hesap açtı ona bağladı msn'i sonra güncelleme oldu. Girdim tekrar baktım sadece skype kişileri var.

Sonra msn 2012 sanırım kurdum msn açtım kişi listesi duruyor. Kişi listen silinmez yani merak etme. :)

İmza...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Skype'ten msn açtım önce yeni hesap açtı ona bağladı msn'i sonra güncelleme oldu. Girdim tekrar baktım sadece skype kişileri var.

Sonra msn 2012 sanırım kurdum msn açtım kişi listesi duruyor. Kişi listen silinmez yani merak etme. :)

merakım o değilki silindiğini düşünsem nasıl senkrolarız diye sormam zaten :)

Toplam Hit: 7359 Toplam Mesaj: 16