Skype Ve Msn Listesi Senkronlama
-
mağlum msn çin hariç diğer pazarlardan çekiliyor. skype ve msn senkronlama olayında büyük sıkıntım var şuanda benim msn listem kayıplara karıştı diyebilirim şöyle kayıplara karıştı msndekiler bana yazabiliyor direk skype cat diye geliyor ama ben bu kişileri listeler arasında göremiyorum çözümünü bilen varmı ?
-
sadece mantıken
msn listesini kayıt edip skype ye atamıyormusun?
-
ne olur ne olmaz diye msnden kişi listesini kaydetmek lazım bence.
-
bu skype'ın 6. versiyonu güncellemesinde msn messengeri sildiki a.g girebilsem kişi listesini kaydedip skype actirmaya calismak falan aklıma geldide
-
yokmu arkadaşalr çözebilen
-
skypetan msn ve skype hesaplarına (aynı anda değil) girince bi kere senkronladı benim kendi kendine. onay istedi tabi. ama sonra skype açsam sadece skype gözüküyor. skype üzerinden msn açsam ikisindeki tüm kişiler gözüküyor. herhalde oturtamadılar daha.
-
Hazır site güncellemelerindede öyle hemen atlamayacan bekleyecen millet güncelleyecek karşılaştıkları sorunlara bakacaksın sonra sen güncelleyeceksin :D
-
normalde hiç bi bok yapmadan direk live hesabı ile oturum acınca cıkması gerekio diolar ama bendede bi türlü cikmadi
http://blogs.skype.com/en/2012/11/skypewlm.html
-
DJ_Alper bunu yazdı
Hazır site güncellemelerindede öyle hemen atlamayacan bekleyecen millet güncelleyecek karşılaştıkları sorunlara bakacaksın sonra sen güncelleyeceksin :D
böyle bi dalga olcağını bilsem yapmazdım heralde :) alışkanlık güncellemeleri aktif olarak takip ederim hep :)
-
Skype'ten msn açtım önce yeni hesap açtı ona bağladı msn'i sonra güncelleme oldu. Girdim tekrar baktım sadece skype kişileri var.
Sonra msn 2012 sanırım kurdum msn açtım kişi listesi duruyor. Kişi listen silinmez yani merak etme. :)
-
pSkpt bunu yazdı
Skype'ten msn açtım önce yeni hesap açtı ona bağladı msn'i sonra güncelleme oldu. Girdim tekrar baktım sadece skype kişileri var.
Sonra msn 2012 sanırım kurdum msn açtım kişi listesi duruyor. Kişi listen silinmez yani merak etme. :)
merakım o değilki silindiğini düşünsem nasıl senkrolarız diye sormam zaten :)