Skypedaki Enteresan Sorun
-
arkdaşlar skypedan yazışıyorum. şimdi her yazı yazıldığında o sağdaki çubuk en başa çıkıyo sohbetin en başına dönüyor.
yazıldıkça yazılar aşağıya gitmesi lazım. ben her yazım sırasında ne yazmış diye en tepeden en aşağıaya indirmezk zorunda kalıyorum defalarca sildim yükledim aynı sonuç
-
hocam revo uninstallerla gelistirilmiste uninstall yap sonra tekrar kur belki duzelir.
-
mesaj geçmişini temizle
-
olmadı malsef
-
Skype, bu sıralar birşeyler yaşıyor. Benim de task bar'ımdan silindi, geri getirdim kullanıyorum.. yazıştığım adamın mesajları okunmadı olarak görünüyor ta ki ben manuel olarak okundu işaretleyene kadar ve bir diğer sorun yazıştığım kişinin benden sonra yazdığı benden önce yazdı olarak geliyor, sohbet baya çorba oldu yani.
Senin de şikayetini görünce yazayım dedim büyük bir dert değil benimki xd
-
aynı şeyler bendede var işte. o barın yukarı çıkma sebebi okundu olarak göstermemesi işte bende okundu olarka dediğimde düzeliyor taki biraz daha fazla yazılıncaya kadar
-
Windows üzerinde ve mobil cihazda skype kullanıyorsanız sebebi bu olabilir. Eğer öyle bir durum yoksa programi kaldirip tekrar kurmayı deneyiniz.
-
ewt telefondanda kullandım . ve ilk telefona yüklediğimde oldu bu sorun. fakat sonra telefondan sildim. yani ikisi üzerinde de online değilim.
-
yeni sürümde bu bendede var sordugum bi kac arkadaşta yaşıyor bence programla alakalı
-
-
/remotelogout
Sign out all other instances except the current one. This will also stop push notifications on all other instances.