Slm Elimde 120 Ytl War Nasıl Para Kazanabilirim!...(Rer_Hack)
-
hıım!...
-
sorceer haklı koç bile öle zengin oldu!
ama sen diyon öss var ozaman hafta sonu sat o da olmaz diyosan
bir borcası bul iyi anlayan 30 kağıt 30 kağıt oyna 4 kez oynama hakkın var elbet biri tutar bi 30 kağıttan dayım 70 milyon kazanmıştı -
valla inşaat işinde iyi para vardır ama usta olmak şart.
Yoksa işçiye 30 dan fazla vermezler.
Ben bu sektörün içinde olduğum için az çok biliyorum yani, benim konumumdaki bi insanda bazen günde 20 kazanır, bazen 80 bazen 250 kazanır. Değişir yani.
-
bence direk web tasarıma baslaaaa hiç kacırma bi şirkete gir satıs elamını olarak ben şu anda öle yapıorum:D
-
bendede 500 ytl var bende öss hazırlanıyom ya ben ne yapayım işten yeni çıktım bende antalyadayım :D
-
Fenerbahçe nin herhangi 1 derbisini bekle.
Sonra 1 adet fenerbahçe migros veya telsim
kale arkası bileti al, Stadı bilir isen kadıköydeki
Bogayıda bileceksindir.Oranın oralarda az dolaş
Eğer elindeki bileti 300 den aşşagıya satarsan
Özelime flood yap : )
ßiz 1 bileti 500 den verdik ; ) -
tefeciden borç al en iisi en fazla topuklarına sıkarlar...:)
-
sorcerer'in söyledikleri ilkokul mantığından başka bişey değil. öyle her gelen adama tezgah açtırırlarmı pazarda? bunun yol masrafı bilmem nesei falan derken astarı yüzünden pahalıya gelir. adamlar salakmı her gelene buyur desinler?
-
kardeş kavede çalış günlük 50 ytl aylık 150 ytl alanlar var işlek çarşıda falan olan kahvelre bak iyi iş var çıraklıkta 120 ytlede yol parası :D
-
boşver sen bütün önerileri gel berraber yiyek paranı hatun yaparız yanımıza bir iki tanede hayatın tadını çıkarırız..hehehee....::::::lepus morris:::::
Toplam Hit: 7870 Toplam Mesaj: 51