folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Slm Millet Çok Acil Konu Lütfen Yapabilicek Arkadaşlar Ulaşşın

Slm Millet Çok Acil Konu Lütfen Yapabilicek Arkadaşlar Ulaşşın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim çok önemli bir rar dosyam var fakat şifresini unuttum bunu çok araştırdım bir sürü program denedim ama açamadım nasıl açabilicegim hakkında bi fikri olan varmı

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bulamazsın

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Açıl Rar Açıl Die Bi Dene Belki Sihirli Bi Sözcüktür :/ :D

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek
    The_Holigan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Açıl Rar Açıl Die Bi Dene Belki Sihirli Bi Sözcüktür :/ :D
    Çömez diye mi bu ? adam yardım istemiş ak ?

A face that awakes when I close my eyes
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Şöyle "Acil!, Ölüyorum! içime Autorun kaçtı! Aman!" diye konu başlıkları yazmaktan ne zevk alıyorsunuz ? Açıklayıcı yapsan başlığı herkes daha çok yardım eder.

2. RAR kırıcılar var fakat bi' rar dosyasının şifresini kırmak hotmail hesabını kırmakla eşdeğer gibi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:
    Şöyle "Acil!, Ölüyorum! içime Autorun kaçtı! Aman!" diye konu başlıkları yazmaktan ne zevk alıyorsunuz ? Açıklayıcı yapsan başlığı herkes daha çok yardım eder.

2. RAR kırıcılar var fakat bi' rar dosyasının şifresini kırmak hotmail hesabını kırmakla eşdeğer gibi...

aynen öyle ama eğer şifeen 3 haneliyse kolayca buluyolar :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

şifren ne kadar çok haneliyse bulman okadar uzun sürer..

4 veya fazla haneliyse pratikte bulamazsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

şifreyi simgesi yeşil , mavi , mor üst üst kitaplar olan winrardamı koydun ( kusura bakma surumunu bılmıorm o yuzden öle dıorm ) eger onda koyduysan winrarın en son cıkanını yukle dırek acılıor sıfresız sahsen ben denedım oluor :)

not: kısacası eskı surumde sıfre koyduysan en son surumu yukle eskıyı kaldır onda ac acılıyor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

1011010 bunu yazdı:

şifreyi simgesi yeşil , mavi , mor üst üst kitaplar olan winrardamı koydun ( kusura bakma surumunu bılmıorm o yuzden öle dıorm ) eger onda koyduysan winrarın en son cıkanını yukle dırek acılıor sıfresız sahsen ben denedım oluor :)

not: kısacası eskı surumde sıfre koyduysan en son surumu yukle eskıyı kaldır onda ac acılıyor

hadi ya .. öle mi.. bilmiodum denemek lazım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

biliyosun şifreler artık hep "tahribat.com, zartzurt.com" falan. Hele bazı mp3,diskografi dosyaları var yanarsın. "blackmetaltr.blogspot.com, cartcurttypeing,blogspot.com" diye şifreler var , çaresi: otur ağla, malmısın niye unuttun :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    livane bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

biliyosun şifreler artık hep "tahribat.com, zartzurt.com" falan. Hele bazı mp3,diskografi dosyaları var yanarsın. "blackmetaltr.blogspot.com, cartcurttypeing,blogspot.com" diye şifreler var , çaresi: otur ağla, malmısın niye unuttun :)

bunun mallıkla bir alakası yok çok eskiden önemli oldugu için sıkıştırıp şifreledim tarih çok geçtigi için unuttum

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 22