Slm Millet Çok Acil Konu Lütfen Yapabilicek Arkadaşlar Ulaşşın
-
benim çok önemli bir rar dosyam var fakat şifresini unuttum bunu çok araştırdım bir sürü program denedim ama açamadım nasıl açabilicegim hakkında bi fikri olan varmı
-
bulamazsın
-
Açıl Rar Açıl Die Bi Dene Belki Sihirli Bi Sözcüktür :/ :D
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Açıl Rar Açıl Die Bi Dene Belki Sihirli Bi Sözcüktür :/ :D
Çömez diye mi bu ? adam yardım istemiş ak ? -
Şöyle "Acil!, Ölüyorum! içime Autorun kaçtı! Aman!" diye konu başlıkları yazmaktan ne zevk alıyorsunuz ? Açıklayıcı yapsan başlığı herkes daha çok yardım eder.
2. RAR kırıcılar var fakat bi' rar dosyasının şifresini kırmak hotmail hesabını kırmakla eşdeğer gibi... -
VBDream bunu yazdı:
Şöyle "Acil!, Ölüyorum! içime Autorun kaçtı! Aman!" diye konu başlıkları yazmaktan ne zevk alıyorsunuz ? Açıklayıcı yapsan başlığı herkes daha çok yardım eder.
2. RAR kırıcılar var fakat bi' rar dosyasının şifresini kırmak hotmail hesabını kırmakla eşdeğer gibi...
aynen öyle ama eğer şifeen 3 haneliyse kolayca buluyolar :D -
şifren ne kadar çok haneliyse bulman okadar uzun sürer..
4 veya fazla haneliyse pratikte bulamazsın.
-
şifreyi simgesi yeşil , mavi , mor üst üst kitaplar olan winrardamı koydun ( kusura bakma surumunu bılmıorm o yuzden öle dıorm ) eger onda koyduysan winrarın en son cıkanını yukle dırek acılıor sıfresız sahsen ben denedım oluor :)
not: kısacası eskı surumde sıfre koyduysan en son surumu yukle eskıyı kaldır onda ac acılıyor
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------şifreyi simgesi yeşil , mavi , mor üst üst kitaplar olan winrardamı koydun ( kusura bakma surumunu bılmıorm o yuzden öle dıorm ) eger onda koyduysan winrarın en son cıkanını yukle dırek acılıor sıfresız sahsen ben denedım oluor :)
not: kısacası eskı surumde sıfre koyduysan en son surumu yukle eskıyı kaldır onda ac acılıyor
-----------------------------hadi ya .. öle mi.. bilmiodum denemek lazım
-
livane bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
2. RAR kırıcılar var fakat bi' rar dosyasının şifresini kırmak hotmail hesabını kırmakla eşdeğer gibi...
aynen öyle ama eğer şifeen 3 haneliyse kolayca buluyolar :D
biliyosun şifreler artık hep "tahribat.com, zartzurt.com" falan. Hele bazı mp3,diskografi dosyaları var yanarsın. "blackmetaltr.blogspot.com, cartcurttypeing,blogspot.com" diye şifreler var , çaresi: otur ağla, malmısın niye unuttun :) -
VBDream bunu yazdı:
livane bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
aynen öyle ama eğer şifeen 3 haneliyse kolayca buluyolar :D
biliyosun şifreler artık hep "tahribat.com, zartzurt.com" falan. Hele bazı mp3,diskografi dosyaları var yanarsın. "blackmetaltr.blogspot.com, cartcurttypeing,blogspot.com" diye şifreler var , çaresi: otur ağla, malmısın niye unuttun :)
-----------------------------bunun mallıkla bir alakası yok çok eskiden önemli oldugu için sıkıştırıp şifreledim tarih çok geçtigi için unuttum