folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Slogan Arayışıma Yardımcı Olabilir Misiniz?

Slogan Arayışıma Yardımcı Olabilir Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar şu sıralar bir proje üzerinde çalışmaktayım.

domain adı protestom.net.

bu adı uzun bir süre düşünmüştüm. domaini aldım fakat yatıyordu. 

Yavaş ve temiz bir çalışmayla güzel bir şeyler ortaya çıkartmak için vakit elverdiğince biraderim bir taraftan ben bir taraftan çalışıyoruz. 

Adı üstünde zaten protestom net, protestomuz açık ve anlaşılır gibi bir mana.

Lakin bir slogan arayışım vardı.

benden 3 tane çalıştı. sizden de değişik fikirler almak istedim. 

Eminim ki güzel deyişlerle ortaya çıkacak arkadaşlarım vardır.

1- Protestom.net    bir isyanın sessiz haykırışıdır

2- protestom.net    yalancı hayata aykırı bir duruş

3- protestom.net    duyanlar duymayanlara anlatsın 

not: reklam yapmak gibi bir maksadım yok, böyle bir şeye ihtiyacım da yok zaten. siteyi açtığımda da google reklamı gibi zattirik şeyler koymayacam.

maksadım siyasi içerikli elden geldiğince güncel ve doğru analizlerle insanlara doğruyu anlatabilmek.

ayrıca logo konusunda biraz sıkıntılıyım. yardımcı olabilecek varmı aramızda? 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

ilk 3 saniyede aklıma gelen ilk akla gelen her zaman iyi olmayabilirde :D

protestom.net sessizliğin yükselen   *yakarışı  bu kelime uymadı deişebilir ama ilk ikisi iyi gaza getirir ve popüler yapar soliim burdan yola çıkın yani :P herkeze iyi geceler

Güccügh not:telekom kafama yazık olmasın şu airties modemi görüonmu o girsin sana 4 portlu port çekebiliriz.

Hoşgörü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cevaplarınız olmalı ,Çünkü sorularınız var !

veya

Cevaplarımız olmadı ,Çünkü sorularımız var !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Dostum sitenin adını duyunca ilk olarak, kendimde anarşik birşey hissettim :)

Şahsen bu alan adı bende olsaydı, slogan olarak anarşik bir söz katardım. Buyur sana anrşik sözler.

Şu anda yapmakta olduğumuzun dışındaki herşey önemsizdir. Tolstoy.

Anarşi taleplerin değil, yaşamın bir meselesidir. Landauer.

İşsizliğin nedeni sermaye eksikliğinde değil, sermaye arttırımındaki bir hatada yatmaktadır. Owen.

Yasalar adalet duygusunu geliştirmemiştir, onu mahvetmiştir. Kropotkin.

"Ütopya" sözü bir fikri peşinen yargılamaya yetmektedir. Jack London.

İnsanların, yönetimsiz kalırlarsa birbirlerini yiyip bitireceklerine inananlara diyoruz ki: Tıpkı sürgüne giderken "Zavallı kullarım bensiz ne yapacaklar?" diyen o krala benziyorsunuz. Kropotkin.

Demokrasi çoğunlukların diktatörlüğüdür. Proudhon.

British Museum'daki kütüphane memuru okuyucuya toplum için o güne dek neler yapmış olduğunu sormaz, ona sadece istediği kitapları verir. Kropotkin.

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım. Clement Duval, mahkeme karşısında, 1886

Evlilik bir yasadır, üstelik yasaların en kötüsüdür. Godwin.

Yalnızca itaat edenler yollarını kendi başlarına arayanlardan daha sık yanılır. Kropotkin.

Yalnızca yok etmek yetmez. Kropotkin.

Günümüzde artık neredeyse herkes sosyalist, zengin de sömürdüğü fakir de. Emma Goldman.

Sosyalizm olmaksızın özgürlük ayrıcalık ve haksızlıktır. Özgürlük olmaksızın sosyalizm kölelik ve şiddettir. Bakunin.

Tanrı örnek bir diktatördür. Adem ile Havva'yı yaratır yaratmaz bir ceza yasası çıkardı: idrak etme ağacından yemeyeceksiniz. O zamandan bu yana hiçbir diktatör olmamıştır ki bu buyruğu vermemiş olsun. Most.

Bir kez yasa çıkarmaya başlayan bunu kolay kolay durduramaz artık. Godwin.

Evlilik, kamu gücünün iki insanın birbirleriyle cinsel ilişkide bulunma konusundaki karara karışmasıdır.

Zenginlik varken yoksulluğu kabul etmek zihinsel bir yetersizlik işaretidir. Mühsam.

Bütün hayvan topluluklarında dayanışma duygusu var olma savaşından çok daha önemli bir doğa yasasıdır. Kropotkin.

Bir insan ne kadar çok şeye inanırsa o kadar az şey bilir. Ne kadar az şey bilirse o kadar aptal olur. Ne kadar aptalsa o kadar kolay yönetilebilir. Most.

Her yurttaşın bir ideali vardır; gümüş bir banyo küveti bile olsa.

Yalnız sıkıcı kişiler çelişkisizdir. Mühsam.

"Herşeye kadir" olandan birşeyler istenmekte, eskiden bu Tanrı idi, günümüzde Devlet. Kropotkin.

İşçileri işi bırakmaya değil, kendi hesaplarına devam etmeye çağırmalıyız. Malatesta.

Başka insanların el veya ayaklarını sakatlayanlara cani denir. Ya beyni yok edenlere ne demeli? Most.

Benim için benden daha önemli bir şey yok. Stirner.

En radikal devrimciyi alın ve onu bütün rusların tahtına oturtun ve bir yıl bile geçmeden o çar'dan da beter olacaktır. Bakunin.

Ancak hiçbir şey yapmayan insan hata yapmaz. Kropotkin.

Devrimler tutkunun eseridir, mantığın değil. Godwin.

"Gerçek" bir teori değildir, bir eylemdir, hayatın kendisidir. Bakunin.

Biz ki caniyiz! Herkes için ekmek, iş ve her türlü bağımsızlık ve adaleti istiyoruz. Kropotkin.

Hükümetin bir koşulu hiyerarşi olduğuna göre demokrasi deli saçmasıdır. Proudhon.

Söz konusu çizme ise ayakkabı ustasının otoritesine başvururum. Bakunin.

Bir hükümet tarafından yönetilen kişi kontrol edilir, idare edilir, ispiyonlanır, yönetilir, yasalarla boğulur, dosyalara konu olur, ideolojiler aşılanır, sürekli ikaz edilir, vergilendirilir, tartılır, sansürlenir, emirler yağdırılır ve bütün bunlar da buna ne hakkı ne gerekli bilgiye ve ahlaki temizliğe sahip adamlar tarafından yapılır.

Gerçek, gerçekleştirmekten doğar. Mühsam.

Biz anarşistler bizi çevreleyen ön yargılar ormanına baltayı vuruyoruz. Kropotkin.

Biz anarşistler hiçbir zaman küçük bir kilise inşa etmek amacıyla kendimizi dünyadan soyutlamak amacında değiliz. Reclus.

Koşullar ile uzlaşmak istemiyoruz. Kropotkin.

Ahlakçıların hep uygulamak istedikleri o hakkı reddediyoruz, tek tek bireyleri bir ideal adına sakatlamayı. Kropotkin.

Paranın iktidarını, her türlü çalışma ürününü geçer akçe haline getirerek ortadan kaldırmalıyız. Proudhon.

Özgürlüğün tehlikelerinden ve karanlık yönlerinden korkmamalıyız. Kropotkin.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    protestom protestondur!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

kolay gelsin öncelikle  konunu okur okumaz aklıma bi slogan gelmedi açıkçası ki zannediyorum ki çoğu kişi de  bölşe oldu herkezde sana muazzam derecede  yardım etme isteği ve azmi olduğuna inanıyorum ve bu amaçla gayret sarf eden arkadaşlar konunu açar açmaz bi slogan yazmaya çalışmışlardır fakat nafile yazıcakları şey öle basit olamazdı çünkü turul babaya yardımcı olucaklardı yazdıkları verdikleri her öneri onlar için yardımcı oldukları kişi kadar güzel ve özel olmalıydı neticede arkadaşların düşünmeye  başlayıp en kısa zaman da sana  en güzel sloganı sunacaklarına inanıyorum bende sana iş ten kalan vakitlerimde logo yapmaya çalışırım...

kolay gelsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum sitenin adını duyunca ilk olarak, kendimde anarşik birşey hissettim :)

Şahsen bu alan adı bende olsaydı, slogan olarak anarşik bir söz katardım. Buyur sana anrşik sözler.

Şu anda yapmakta olduğumuzun dışındaki herşey önemsizdir. Tolstoy.

Anarşi taleplerin değil, yaşamın bir meselesidir. Landauer.

İşsizliğin nedeni sermaye eksikliğinde değil, sermaye arttırımındaki bir hatada yatmaktadır. Owen.

Yasalar adalet duygusunu geliştirmemiştir, onu mahvetmiştir. Kropotkin.

"Ütopya" sözü bir fikri peşinen yargılamaya yetmektedir. Jack London.

İnsanların, yönetimsiz kalırlarsa birbirlerini yiyip bitireceklerine inananlara diyoruz ki: Tıpkı sürgüne giderken "Zavallı kullarım bensiz ne yapacaklar?" diyen o krala benziyorsunuz. Kropotkin.

Demokrasi çoğunlukların diktatörlüğüdür. Proudhon.

British Museum'daki kütüphane memuru okuyucuya toplum için o güne dek neler yapmış olduğunu sormaz, ona sadece istediği kitapları verir. Kropotkin.

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım. Clement Duval, mahkeme karşısında, 1886

Evlilik bir yasadır, üstelik yasaların en kötüsüdür. Godwin.

Yalnızca itaat edenler yollarını kendi başlarına arayanlardan daha sık yanılır. Kropotkin.

Yalnızca yok etmek yetmez. Kropotkin.

Günümüzde artık neredeyse herkes sosyalist, zengin de sömürdüğü fakir de. Emma Goldman.

Sosyalizm olmaksızın özgürlük ayrıcalık ve haksızlıktır. Özgürlük olmaksızın sosyalizm kölelik ve şiddettir. Bakunin.

Tanrı örnek bir diktatördür. Adem ile Havva'yı yaratır yaratmaz bir ceza yasası çıkardı: idrak etme ağacından yemeyeceksiniz. O zamandan bu yana hiçbir diktatör olmamıştır ki bu buyruğu vermemiş olsun. Most.

Bir kez yasa çıkarmaya başlayan bunu kolay kolay durduramaz artık. Godwin.

Evlilik, kamu gücünün iki insanın birbirleriyle cinsel ilişkide bulunma konusundaki karara karışmasıdır.

Zenginlik varken yoksulluğu kabul etmek zihinsel bir yetersizlik işaretidir. Mühsam.

Bütün hayvan topluluklarında dayanışma duygusu var olma savaşından çok daha önemli bir doğa yasasıdır. Kropotkin.

Bir insan ne kadar çok şeye inanırsa o kadar az şey bilir. Ne kadar az şey bilirse o kadar aptal olur. Ne kadar aptalsa o kadar kolay yönetilebilir. Most.

Her yurttaşın bir ideali vardır; gümüş bir banyo küveti bile olsa.

Yalnız sıkıcı kişiler çelişkisizdir. Mühsam.

"Herşeye kadir" olandan birşeyler istenmekte, eskiden bu Tanrı idi, günümüzde Devlet. Kropotkin.

İşçileri işi bırakmaya değil, kendi hesaplarına devam etmeye çağırmalıyız. Malatesta.

Başka insanların el veya ayaklarını sakatlayanlara cani denir. Ya beyni yok edenlere ne demeli? Most.

Benim için benden daha önemli bir şey yok. Stirner.

En radikal devrimciyi alın ve onu bütün rusların tahtına oturtun ve bir yıl bile geçmeden o çar'dan da beter olacaktır. Bakunin.

Ancak hiçbir şey yapmayan insan hata yapmaz. Kropotkin.

Devrimler tutkunun eseridir, mantığın değil. Godwin.

"Gerçek" bir teori değildir, bir eylemdir, hayatın kendisidir. Bakunin.

Biz ki caniyiz! Herkes için ekmek, iş ve her türlü bağımsızlık ve adaleti istiyoruz. Kropotkin.

Hükümetin bir koşulu hiyerarşi olduğuna göre demokrasi deli saçmasıdır. Proudhon.

Söz konusu çizme ise ayakkabı ustasının otoritesine başvururum. Bakunin.

Bir hükümet tarafından yönetilen kişi kontrol edilir, idare edilir, ispiyonlanır, yönetilir, yasalarla boğulur, dosyalara konu olur, ideolojiler aşılanır, sürekli ikaz edilir, vergilendirilir, tartılır, sansürlenir, emirler yağdırılır ve bütün bunlar da buna ne hakkı ne gerekli bilgiye ve ahlaki temizliğe sahip adamlar tarafından yapılır.

Gerçek, gerçekleştirmekten doğar. Mühsam.

Biz anarşistler bizi çevreleyen ön yargılar ormanına baltayı vuruyoruz. Kropotkin.

Biz anarşistler hiçbir zaman küçük bir kilise inşa etmek amacıyla kendimizi dünyadan soyutlamak amacında değiliz. Reclus.

Koşullar ile uzlaşmak istemiyoruz. Kropotkin.

Ahlakçıların hep uygulamak istedikleri o hakkı reddediyoruz, tek tek bireyleri bir ideal adına sakatlamayı. Kropotkin.

Paranın iktidarını, her türlü çalışma ürününü geçer akçe haline getirerek ortadan kaldırmalıyız. Proudhon.

Özgürlüğün tehlikelerinden ve karanlık yönlerinden korkmamalıyız. Kropotkin.

---------------------------

seçmiş olduğun özlü sözler gerçekten güzelmiş  ama hep bi tarafa çekmiş sloganı yaw :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Tuğrul Baba;

2- protestom.net    yalancı hayata aykırı bir duruş   bana güzel geldi...Şöylede olabilir

2- protestom.net    puslu hayata aykırı bir duruş...

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    roccocan bunu yazdı:

kolay gelsin öncelikle  konunu okur okumaz aklıma bi slogan gelmedi açıkçası ki zannediyorum ki çoğu kişi de  bölşe oldu herkezde sana muazzam derecede  yardım etme isteği ve azmi olduğuna inanıyorum ve bu amaçla gayret sarf eden arkadaşlar konunu açar açmaz bi slogan yazmaya çalışmışlardır fakat nafile yazıcakları şey öle basit olamazdı çünkü turul babaya yardımcı olucaklardı yazdıkları verdikleri her öneri onlar için yardımcı oldukları kişi kadar güzel ve özel olmalıydı neticede arkadaşların düşünmeye  başlayıp en kısa zaman da sana  en güzel sloganı sunacaklarına inanıyorum bende sana iş ten kalan vakitlerimde logo yapmaya çalışırım...

kolay gelsin

sağolasın
    valla ben hep şunu dedim, bir topluluk birbirine yardım ediyorsa ortada bir imece duygusu varsa o topluluk aile gibidir. ben tbt ı ailem gibi gördüğüm için elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum. bu çabalarımı gören ve takdir edenler, yada kişisel sevgisi olan arkadaşlar dediğin hal üzere bir şeyler katmaya çalışıyor. herkes sağolsun faydalı olmaya çalışıyor. Tek tek herkese teşekkür ediyorum. Hadi bulun bişeyler :) ayrıca zaman zaman tiyatral bazı şeyler hazırlıyorum intromsu. Bununda eleştirisini burada yayınlayıp yapalım ki en iyi sonuca ulaşabilelim. henüz proje aşamasında yalnız bazı şeylerin taslağını oturttuk. sıradan bir site olmayacak. forum değil, ziyaretçi defteri değil, interaktif katılım olacak ama forum gibi değil. siyasal içerikli ciddi yaklaşımlar sergileyen bir şeyler. doğruyu gerçeği anlatan bir şeyler. duygusal değil objektif ve mantıksal yaklaşımlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hemso filminden:

"Uzun desem degil ,kisa desem hec degil"
    "Sarisin desem degil ,esmer desem degil ,kumral desem hec degil ama nerde gorsem tanirim"

Tugrulbaba son yorumundan aklima geldide :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Cevaplarınız olmalı ,Çünkü sorularınız var !

veya

Cevaplarımız olmadı ,Çünkü sorularımız var !

ilginç. bunu notlarıma ekledim.

cevaplarınız olmalı çünkü sorularınız var yada
    sorular cevapsız kalmasın

hadi sinerji yaratalım böyle bir beyin fırtınası hadi çıkacak bişeyler

Toplam Hit: 4667 Toplam Mesaj: 20