Slogan Arıyoruz
-
üniversitenizde İEEE kulübünde afişlerimizde yazan girişimcilik günleri için bir slogan arıyoruz.Gecen seneki slogan CESURLAR BURADA SEN NEREDESİN idi
saçmamalak şartıyla ciddi ciddi görüşlerinizi bekliyorum.eminimki çıkacaktır iyi birşeyler.
-
girişimcilik var dediler geldik..katıl bize
-
ieee ne la?
-
Gelin hep beraber girişelim.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Gelin hep beraber girişelim.
----------------------------IEEE
IEEE kar amacı gütmeyen, teknik ve profesyonel bir kurulustur. İngilizce açılımı "Institute of Electrical and Electronical Engineers" (Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) olan bu kuruluş, dünya üzerinde 150 ülkede toplam 400,000'e yaklaşan üye sayısı ile giderek genişlemektedir.
Bilgisayar mühendisliği, biomedikal teknoloji, elektriksel güç, telekomünikasyon, uzay elektroniği, tüketici elektroniği gibi bir çok teknik alanda otorite sayılan IEEE, belirtilmiş alanlarda dünyada çıkan tüm yayınlarin yüzde 30 gibi yüksek bir diliminin sahibidir. Her yıl, 900'ün üzerinde standardın belirleyicisi durumunda olup, 300'den fazla konferans düzenleyerek elektronik sektörüne hizmet eder.
IEEE, üyelerinin hayat boyu süren öğrenim sürecinde onlara mesleki açıdan çok önemli yardımlarda bulunur:
- Ulusal ve uluslararası konferanslar, seminerler, kariyer geliştirme ve network üzerine mesleki toplantılar
- Gönüllü aktivitelerle liderlik ve diğer kişisel becerileri geliştirme fırsatı
- 300 den fazla sürekli-eğitim ve geliştirme programı
- Kariyer yönetimi ekipmanları ve kaynak materyaller
- Finansal servisler ve portatif yarar programları
Türkiye'de IEEE:
10 alt bölgeden oluşan IEEE'de Türkiye; Avrupa, Asya ve Afrika'yı kapsayan 8. bölgede yer almaktadır. 8 bölgede toplam 48.000 kişi IEEE üyesidir. Türkiye'de ise 1200'ü öğrenci üye olmak üzere yaklaşık 2000 üye bulunmaktadır. Ülkemizde 32 üniversitede IEEE Öğrenci Kolu kurulu bulunurken 7 üniversitede IEEE Öğrenci Kolu kurulma aşamasındadır.
-
Geçen sene tüm cesurları topladık sen niye gelmedin ?
tabi geçen seneki toplantılardan foto ve pankartıda iliştirin yanına
-
aramızda bir elektrik var =)
-
iyi gidiyoruz arkadaşlar biraz daha yaratıcı olalım..
-
DÜŞMEKTEN KORKMA. ACI İLE HIRS DOĞRU ORANTILIDIR.
-
Önemli insanlar her zaman girişken olanlardır...
Bu güzel laa düşün bunu yeni buldum :)
-
Giriş gelişme sonuç :F