Slow Metal Müzik Tavsiyesi
-
arkadaşlar ben bir metal sewerim arşivimde sert tonlar mevcut ancak ole slow tarzda metal yok tavsiye edebileceğiniz grup varmı yada şarkı ?
holydemon nerdesin yaff sen biliondur hacı
-
Hocam Metallica - nothing else matters suan bunu dinliyorum çok güzel, tavsiye ederim.
-
abi saol tavsiyen için bende dinlemeyenlere tavsiye ederim biliorum o parçayı. METALLİCA _ NİGHTWİSH - dream theater -cranberries olmazsa sewinirim....genede yorum için saol
-
edit: o halde unut gitsin :)(:
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------edit: o halde unut gitsin :)(:
-----------------------------
neyi ? unutcam baba yaff annamadım ben kafam 1 milyon anti depresan attım her yer dönüor -
Hocam şarkı ismi olarak veriyorum,eğer sen bulamazsan şarkıları,upload ederim..
Anathema: Fragile Dreams
Anathema:Inner Silence
Anatheme:Lost Control
Anathema:Re-Connect
Anathema:Regret
Anathema:Shroud of False
Radio Head:Karma Police
Radio Head:Creep
Genel olarak bunlar tavsiyem,amma özellikle Anathema: Lost Control'u tavsiye ederim,hoşuna gideceğine eminim
-
slow metal istiyorsan doom dinle hoca bak mesela ustteki arkadas yazmis ne guzel anathemadan, cok kral gruptur ben de yazicam bi kac tavsiye ama sen bunlarla yetinme git full albumlerini indir:
a dying wish, are you there, deep, violence, sunset of the new age, sweet tears, scars of stream vs.vs.
anathema disinda katatonia da cok kalitedir. yine full album indirilesi gruplardan. en kopuk sarkilarini yazim:
gone, deadhouse, criminals, evidence, my twin, i break, help me disappear, murder, day
-
METALLİCA nin bak mama said diye de sarkısı var nothıng else matter yukarda arkadas yazmıstı sanırım sonra unforgıven II de guzel
-
anathema kraldır tavsiyedir
-
bullet for my valentine tavsiye ederim özellikle revolved around me isteğin gibi bisi olmasada ona yakın bisi iste ayarlarsın sen artık :)...
-
anathema , uaral , my dying bride , katatonia , candlemass vs.. bu grupları dinle..