SMART Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum, şehir için idealdir. 0,6 ve 0,8 olan iki modeli var diye biliyorum.

Benim bindiğim 0,8 benzinli.

Havada rüzgar varsa 80'i geçemezsin, savurur seni.

Havada rüzgar yoksa 120-130 çok rahat yaparsın.

Arabada iki kişi varken savurma ihtimali daha az.

Arabada konfor yoktur bunu söyliyeyim. Ben İzmire gittim birkaç defa belim ağrıdı ve uzun yolda yine yanınızdan kamyon vs geçerken araba sallanıyor ve rüzgar varsa yavaş gitmeniz gerekli.

Ama araç şirin ve atak bir arabadır, kalkışta geçemeyeceğiniz araç yok bizzat test edilmiştir.

Herkes elle gösterip, size güler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

fourtwo 1.0 kullandım aslında memnun kalınacak bir araç 72 beygir 90 yada 95 nm torka sahip virajlara 110-120 km hızla viraja girebilirsin küçük olduğu için savurmaz ama hava yağmurlu ve rüzgarlıysa maksimum 80-90 km hızla gidersin. Bir bayan için ideal ama kelli felle ben gibi 186 boyu olan adam için komik bir araba oluyor. Yakıt tüketimi düşük, mercedesin ürettiği bir araba ve hatta mercedesin üretip zarar ettiği tek araba :) alınmadan binilmesi gereken bir araba ben aldım ki allahtan bi rent a car' a 10 gün içinde satmıştım :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

ben kullanıyorum, şehir için idealdir. 0,6 ve 0,8 olan iki modeli var diye biliyorum.

Benim bindiğim 0,8 benzinli.

Havada rüzgar varsa 80'i geçemezsin, savurur seni.

Havada rüzgar yoksa 120-130 çok rahat yaparsın.

Arabada iki kişi varken savurma ihtimali daha az.

Arabada konfor yoktur bunu söyliyeyim. Ben İzmire gittim birkaç defa belim ağrıdı ve uzun yolda yine yanınızdan kamyon vs geçerken araba sallanıyor ve rüzgar varsa yavaş gitmeniz gerekli.

Ama araç şirin ve atak bir arabadır, kalkışta geçemeyeceğiniz araç yok bizzat test edilmiştir.

Herkes elle gösterip, size güler :)

spor model mi seninki hocam?

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu ne lan böyle, akülü araba gibi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

BMW kendi fabrikasında üretiyor bu arabaları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Usta 3-5 bin euro burs atıver de okula gidip gelebileyim daha iyi bişey alıp :( Burda trenler 15€ dan başlıyor gün içerisinde gidiş dönüş 30€ aylık 600€ e güç yetmiyor araba alıyor herkes sonra bizim gibi züğürtler de okula 3 saat yürüyor :(

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

https://www.google.com/search?q=smart&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AplMUpOQAeWI0AW4_YD4BQ&ved=0CEgQsAQ&biw=1280&bih=671&dpr=1

Çok hoşuma gidiyor şu meret. Alamanyada 1000-2000 euro arasında sağlam güzel ikinci elini bulabiliyoruz. Para denkleştirebilirsem düşünüyorum.

Kullanan var mı, hangi modelleri hibrit?

@mRBerkay şu siyah olan ama çelik jant yok sadece

streetw1se tarafından 03/Eki/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Usta 3-5 bin euro burs atıver de okula gidip gelebileyim daha iyi bişey alıp :( Burda trenler 15€ dan başlıyor gün içerisinde gidiş dönüş 30€ aylık 600€ e güç yetmiyor araba alıyor herkes sonra bizim gibi züğürtler de okula 3 saat yürüyor :(

Araç tabiki al, ama bunu alma, kız arabası gibi bi şey... ama çok istiyorum hep hayalimdeki araba dersen bana laf düşmez, ;)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Araç tabiki al, ama bunu alma, kız arabası gibi bi şey... ama çok istiyorum hep hayalimdeki araba dersen bana laf düşmez, ;)

Hep hayalimdeki araba, burs için hesap numarası verilir :/

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

turkiyede var mı bunlardan?

Tek kapılı olan modelleri fortwo sayıları az ama bugün İstanbul Eminönünde gördüm turizm bakanlığı turistlere güvenlik aracı olarak tahsis etmiş sahibindende bir sürü ilan var bakabilirsin ben 4 kapılı forfour kullandım coupe modelleride var ama satış problem oluyor mercedes üretimi olduğundan parçaları çok pahalı (En azından istanbulda) tek avantajı bazı parçaları mitsubishi colt modeli ile uyumlu

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 23