SMF De Yeni Konu İkonları İle İlgili Birkaç Soru..
-
Herkese iyi akşamlar..
SMF forumlarda bir konuya mesaj yazıldığında veya yeni konu açıldığında başlığın yanında yeni ikonu çıkar.. Diğer scriptlerde ise en soldaki ikon değişir(vbulletin,phpbb,mybb).
SMFde bunu yapmak mümkünmüdür acep ? Tasarıma çok önem verdiğim ve smfden başka kaliteli yazılım bulamadığım için smfyi adam etmeye çalışıyorum :S
-
nasıl yani istediğini bi resimle açıkla yardımcı olmaya çalışayım
-
katicon diye arat.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
katicon diye arat.
-----------------------------katicon kategorileri renklendirmiyormu hoca ? :|
Benim dediğim şu şekil:

Yeni mesaja özel ikon.. SMF'de konu başlığının yanında yeni butonu çıkıyor.. Anlatabildim umarım.
-
hocam zaten vbulletin gibi smf'dede yeni bir mesajda o zarf isareti kapali olarak duruyor.
yandaki diger iconlar gibimi olsun istiyorsun ?
-
Yeni mesaj atıldığında yeni mesaj var ikonu devreye giriyor. O şekil ;) phpbb forumlarada bakarsan demek istediğimi anlarsın..
-
bak hocam verdigin resmin aynisi smf default tema, ne istedigini resimle anlatirmisin ? su bolge diye cizersen yardimci olabilirim sanirim, smf'le cok ugrastim.

-
7-19 doğru soyluyor zaten var. yoksa sen son mesajlardaki new ikonundanmı bahsediyorsun ?
-

-
hocam,
2sekilde yapabilirsin onu;
-o normal konu icon'unu kaldirip yerine, sonda cikan yeni mesaj simgesini onun yerine alirsin.
-oraya 3. bir tablo eklersin yeni mesajlarin simgelerini o tablonun icine alirsin.
-
1. yöntemi biraz daha açarmısın hoca