Smile Adls Mi Yoksa Superonline Mi Almalı ?
-
ttnet'i iptal ettirip smile yada superonlie alucam ancak hangisi daha az sorun çıkartır .. sizlerin tecrübesi nedir bu konuda ? 4-5 yıldır sadece ttnet kullandımda diğerlerine çok yabancıyım ?
-
neden iptal ettiriyorsun ki?
hepsi aynı bok değil mi?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
hepsi aynı bok değil mi?
-----------------------------Kesinlikle Katılıyorum Hepsi Türktelekomun Alt yapısını kullanmakta yani hepsi aynı bok
-
husnuweb bunu yazdı:
hepsi aynı bok değil mi?
-----------------------------az önce smile ile görüştüm 8 megabit'e kadar olan paketden bahssetti bana yani tam anlamıyla 8 değil. Dedim bizim telekomda öle onlardan 4 megabit geliyo sadece herifde deki ki o zaman bizdende en fazla 4 gelir :) eet hepsi aynı bok. Ancak 60'n altına inmeyen faturayı belki böle bi nebze durdurabilirim die düşünüyorum ama ama en çok benı rahatsız eden 2 senelik sözleşme :\
-
cemnet bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
hepsi aynı bok değil mi?
-----------------------------az önce smile ile görüştüm 8 megabit'e kadar olan paketden bahssetti bana yani tam anlamıyla 8 değil. Dedim bizim telekomda öle onlardan 4 megabit geliyo sadece herifde deki ki o zaman bizdende en fazla 4 gelir :) eet hepsi aynı bok. Ancak 60'n altına inmeyen faturayı belki böle bi nebze durdurabilirim die düşünüyorum ama ama en çok benı rahatsız eden 2 senelik sözleşme :\
-----------------------------benim ki 3-4 ay önce doldu :)
-
Benimde önerim Süperonline olur.Türkiye de interneti en mükemmel pazarlayan şirkettir sonuçta.ttnetin adı yokken süperonline küçük küçük bağlantı paketleriyle internete giriyorduk.ixir ler bilmem neler varken vs.smile alakasız sevimsiz bir gurubun iştiraki.Süperonline gerçek bir teknoloji şirketi.türkcell çukurova telekom vs diğer kardeş bilinen isimler.türkiye de ilk fiber ruhsatı alan servis sağlayıcısıdır.evet hepside interneti Türk telekom dan alarak pazarlıyorlar.bu devletin bir ayıbı hala bu çağda pahalı internet kullanıyorsak.şu anki internet pazarlayıcısı şirketlerin içinde tavsiyem süperonline olur daha şeffaf daha tecrübeli.ttnet gibi ittirmece mantığı ile değil.2005 te bende TTnet kullandım.baktım bafilemeye başladı.iptal ettim iptalimi salak memur onaylatmamış ben bir şey hak edemedim 8 ay ödeme gecikme faizi ile 300 milyon küsur gibi ödedim.o zaman tövbe ettim ttnet kullanılamaz diye.o günden bu zamana Süperonline kullanıyorum.aklında olsun taahhütsüz seçenekleri seç ve ortlama kullandığın internet örnek 25-30 GB ya da üzeri yada normal alt seviyeler ne ise uygun bağlantıyı al.ben 4 Mb alıyordum 2 yıldır.1 Mb hızına ulaşınca ben 4 Mb bağlantımı 1 Mb e çektim ama daha hesaplı seçenekler olsun 80 mb de olsa alırım.yani yarın kafan attı aç telefonu ben sizin internetinizin içine edeyim kapatın dediğinde kapatabilmelisin demek istediğim bu.1 Mb free paket aylık 45 lira ödüyorum kasımdan bu yana ve kullandığım internet oranı haliyle tahmin edemem free.hem uydu internet hem normal internet full çalışır.aldığım internet hızı 1 mb e yakındır.bunu ttnet te tahmin edemiyorum horlayarak alırım.çünkü önceden başıma geldi.
-
bahsettiğin altyapıların tamamı, şu anda millenicomun dopinginde ankara istanbul ve izmirin bazı bölgeleri haric geri kalan bütün illerde
internet altyapısı türk telekom tarafından sağlanmakta...
Yani sen smile vs gibi firmalardan adsl aldığın taktirde birşey değişmiyor...
Olay ttnet servis sağlayıcılara gel kardeşim ben sana interneti 16 liradan satayım sen git kactan satarsan sat mantığına dayanıyor..
Dolayısıyla şimdilik, bulunduğun merkeze ayrı bir sistem gelene kada, superonline fiber gibi yada millenicom doping gibi, (millenicomu arayıp bulunduğun santralde hizmeti kendileri tarafındanmı verildiğini yoksa aracılık hizmetimi satın aldığını öğrenebilirsin) ttnette devam et...
-
@weskeyy
valla benımde başka bir aboneliğim(burda hatamda var tabi) yüzünden canım fena yandı hatta burda da topic açmıştım :) ... Superonline açıkcası cezbediyo benide yarın bi ararım bakalım neymiş şartları
@Rene
Olayın teknik boyutu eet hep telekomun elinde ancak sonucda rekabet olabilsin diye daha ucuza verebiliyo bu firmalarda yoksa ne anlamı kalırdı. Burda şuan dikkat ettiğim noktalardan en babası price :)
-
adsl sorun cıkartınca sen smile a söylüyorsun smile ttnete söylüyor ttnet bi ahmet yapıyor smile a söylüyor smile sana söylüyor...
2 saatte hallolacak sorun 12 saatte halloluyo :)
-
Doping i unuttum oda Çukurova grubunun bir iştiraki.süperonline,türkcell,tellcom,doping.evet kendi santrallerinden hizmet veriyorlarsa bunu öncelik almalısın.Fiber de kendi altyapılarından hizmet verilmekte.bu arada Vodafone da fiber yatırımı için ruhsat aldı bildiğim ama çalışma yatırım gibi bir haber alamadım daha.
-
yaw kardeşim tekel var tekel
tüm türkiye de ttnet var oda her yerde adam gibi değil (bazı hatlar 8mbps desteklerken bazıları 2 de kalıyor vs vs )
yapacağın iş şudur
smile ı felan bırakın bi cacık değil onlar aynı şey ttnet ile
o servis sağlayıcının fiber yada kendi alt yapısı varsa daha ucuzdur ona geçersin
haaa yoksa fiyatlar 1-2 lira dışında değişmez uraştına deymez. ttnet kullanıyorum memnunum . gerete yok diğerlerine çünki
toptan alıp aynı fiyata satıyorlar