folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Smile Adsl - Yorumlarınız

Smile Adsl - Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar. pazartesi işlemi halledeyim o zaman. 1 nisan 2012 bitiş yazıyor taahhüt, 2 nisan da geçiş yaparsam ceza falan ödemeden geçiş yaparım sanırım.

kapattırırken fatura dönemi 2 gün geçtiği için ttnet e 59 lira mı ödemem gerekiyor, yoksa 2 günlük ücret olan 4 TL mi? 8Mpbs kullanıyorum.

spear
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bayarbatuhan bunu yazdı:
    -----------------------------

Amd-x bunu yazdı:

hocam,

3. fiyat konusunda iyi olabilir lakin daha sonra fiyatta katlama olabilir.

24 ay sabit fiyat garantisi veriyorlar hocam .  ttnete5 tl zam gelmş  biz uygulamadk dedi bgün bana  e dedim sizde uyglaynca bnm fiyatm değşcekmi dedim. 

onlarda yok sizin şuan  abone oldğnz fiyat 24 ay boyunca değişmiyecek. eğer zam yapılırsa sizden sonra yapılacak yeni kayıtlara uygulanır dendi.

e değişen bişi yok hocam, yine aynı yani.

Daniel-Koo 

hoca her yerde öyle bir alt yapı çalışmasına rastlamadım, ( ben rasgelmedim ) kullandığı ana çıkışlar ttnetten o gördüğün 1 milyon dolarlık sistemi ttnetle kıyaslama.

90'lardan beri % 40 civarı alt yapısı yenilendi. tekonoloji bakımından yüksek lakin kablo hatları bakımından sıkıntılıyız.

2011 yılında 650 Gbps seviyesinden 1.2 terabite yükseltti ve hala onbinlerce sorun var.

iss'leri tt'den alıyor.

kendine ait ana sistemleri olabilir ama bu yeterli değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

mart ayına kadar 12mb internetim vardı nazar değdi bu ay adil kullanımdan dolayı hızımı düşürdüler şimdi 8mb e tekrar çıktı sanırım bir daha 12mb i göremeyeceğim :(

ttnetten daha iyidir kanımca

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bugün geçtim gözlemlediğim kadarıyla memnunum ve gerçekten çok uygun. Eskiden sadece internete 60 lira öderken şimdi aynı paket internet + dsmarta 65 lira ödüyorum. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

en başta bütün işlerimde ufak tefek de olsa problem çıktığını belirtmek isterim. sanırım bu yüzdendir ki smile a başvuru yaptım. 1 senedir kurulum yapacaklar. başvurudan sonra 3 ev değiştirdim hala daha arıyorum müşteri hizmetlerini 3 iş günü içinde açılacak diyolar. onları bekleye bekleye 110 tl boşu boşuna telefon bile bağlatmadığım hatta ödedim. modemi de geri veremiyorum bi türlü ulaştıramadım.

benm başıma bu geldikten sonra, ve ttnetteki (nazar değmesin) son 1 aydır ulaştığım 14 15 mbbit hızdan sonra(standart 8e kadar kullanıyorum 400 civarı kullandım hala hız düşmedi- nazar değmesin aman-) smileı tavsiye etmem.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek

hocam bu kampanyayı duyunca bende eve aldım şimdi mis gibi internetime giriyorum maclarımı izliyorum 24 ayda fiyat değişmeme garantisi var kesinlikle geçmeni tavsiye ederim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek

smileadsl süper

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben ttnet e veriyorum

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

yarından sonra zam yapmayacakalrı ne malum.  en iisi' ttnet. ne  olsa alt yapıyı sağlayan O.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 20