Smile Adsl - Yorumlarınız
-
teşekkürler arkadaşlar. pazartesi işlemi halledeyim o zaman. 1 nisan 2012 bitiş yazıyor taahhüt, 2 nisan da geçiş yaparsam ceza falan ödemeden geçiş yaparım sanırım.
kapattırırken fatura dönemi 2 gün geçtiği için ttnet e 59 lira mı ödemem gerekiyor, yoksa 2 günlük ücret olan 4 TL mi? 8Mpbs kullanıyorum.
-
bayarbatuhan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam,
3. fiyat konusunda iyi olabilir lakin daha sonra fiyatta katlama olabilir.
-----------------------------24 ay sabit fiyat garantisi veriyorlar hocam . ttnete5 tl zam gelmş biz uygulamadk dedi bgün bana e dedim sizde uyglaynca bnm fiyatm değşcekmi dedim.
onlarda yok sizin şuan abone oldğnz fiyat 24 ay boyunca değişmiyecek. eğer zam yapılırsa sizden sonra yapılacak yeni kayıtlara uygulanır dendi.
-----------------------------e değişen bişi yok hocam, yine aynı yani.
@ Daniel-Koo
hoca her yerde öyle bir alt yapı çalışmasına rastlamadım, ( ben rasgelmedim ) kullandığı ana çıkışlar ttnetten o gördüğün 1 milyon dolarlık sistemi ttnetle kıyaslama.
90'lardan beri % 40 civarı alt yapısı yenilendi. tekonoloji bakımından yüksek lakin kablo hatları bakımından sıkıntılıyız.2011 yılında 650 Gbps seviyesinden 1.2 terabite yükseltti ve hala onbinlerce sorun var.
iss'leri tt'den alıyor.
kendine ait ana sistemleri olabilir ama bu yeterli değil.
-
mart ayına kadar 12mb internetim vardı nazar değdi bu ay adil kullanımdan dolayı hızımı düşürdüler şimdi 8mb e tekrar çıktı sanırım bir daha 12mb i göremeyeceğim :(
ttnetten daha iyidir kanımca
-
Bugün geçtim gözlemlediğim kadarıyla memnunum ve gerçekten çok uygun. Eskiden sadece internete 60 lira öderken şimdi aynı paket internet + dsmarta 65 lira ödüyorum.
-
en başta bütün işlerimde ufak tefek de olsa problem çıktığını belirtmek isterim. sanırım bu yüzdendir ki smile a başvuru yaptım. 1 senedir kurulum yapacaklar. başvurudan sonra 3 ev değiştirdim hala daha arıyorum müşteri hizmetlerini 3 iş günü içinde açılacak diyolar. onları bekleye bekleye 110 tl boşu boşuna telefon bile bağlatmadığım hatta ödedim. modemi de geri veremiyorum bi türlü ulaştıramadım.
benm başıma bu geldikten sonra, ve ttnetteki (nazar değmesin) son 1 aydır ulaştığım 14 15 mbbit hızdan sonra(standart 8e kadar kullanıyorum 400 civarı kullandım hala hız düşmedi- nazar değmesin aman-) smileı tavsiye etmem.
-
hocam bu kampanyayı duyunca bende eve aldım şimdi mis gibi internetime giriyorum maclarımı izliyorum 24 ayda fiyat değişmeme garantisi var kesinlikle geçmeni tavsiye ederim
-
smileadsl süper
-
ben ttnet e veriyorum
-
yarından sonra zam yapmayacakalrı ne malum. en iisi' ttnet. ne olsa alt yapıyı sağlayan O.