Smile Adsl Bağlattım 1 Ay Hediye Kota Da Beleş Mi
-
konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm şimdi ben smile den bağlattım ilk ay hediye ama kota geçerse de bedavamı kota için ayrı para ödermiyim yoksa naparsam yapiiim tamamen mi hediye ilk ay bileniniz warmı acep?
-
ben turk telekomdan aldım 2 ay beleş dediler 3. ay 30 ytl beklerken 60 ytl geldi :D:D:D:D hertürlü sokacaklar:D
-
Hangisi için abone oldu isen ( 4gb - 6gb - 9gb - sınırsız) ondan hediye etmişlerdir . yani 4gb üye oldun diye ilk ay sınırsız kota vericeklerinin hiç sanmıyorum.
Ki yazmışlar "... paket limitli ise limit aşımı durumunda limit aşımı ücretlendirilir"
http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx
az araştırsan..
-
bu türk telekom ay sonuna doğru kotaya geçirio önceleri virüstür falan dedim makinayı formatlamayı bırak fdisk bile yaptım baktım hala aynısı bıraktım makinayı 10 dkda 30 mb çekio netlimiterla çekilen ip ye baktım türk telekomun ip si.
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Hangisi için abone oldu isen ( 4gb - 6gb - 9gb - sınırsız) ondan hediye etmişlerdir . yani 4gb üye oldun diye ilk ay sınırsız kota vericeklerinin hiç sanmıyorum.
Ki yazmışlar "... paket limitli ise limit aşımı durumunda limit aşımı ücretlendirilir"
http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx
az araştırsan..
-----------------------------
bakmıştım ama gözümden kaçtı heralde ben yinede bi arriip lavuklardan öğrencem -
efsun bunu yazdı:
ben turk telekomdan aldım 2 ay beleş dediler 3. ay 30 ytl beklerken 60 ytl geldi :D:D:D:D hertürlü sokacaklar:D
-----------------------------vallahi bana da aynısı oldu amk.ttnet e kafamız girsin :@ + smile adsl bağlatan arkadaş..ii mi smile adsl , memnun musun ?
-
valla şimdilik memnunum sorun yok yanii
-
efsun bunu yazdı:
aynen nası sokacaklarını şaşıro adamlar -
çok saçma bir kampanya bence adamlar bağlantıda 24 ay üyeliğini iptal ettiremezsin diye madde koyuyorlar
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm şimdi ben smile den bağlattım ilk ay hediye ama kota geçerse de bedavamı kota için ayrı para ödermiyim yoksa naparsam yapiiim tamamen mi hediye ilk ay bileniniz warmı acep?
-----------------------------he ters, ha düz sonuçta koyuyolar... dikkatli ol..
-
Benim de ilk faturam 74 geldi. :D