folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Smile ADSL Mağdurluğu

Smile ADSL Mağdurluğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    smile kullananlar pek şikayetçi hocam hiç almaya gelmez valla sen yine TTnet idare edecen yada tellcom varsa orda ondan bağlat biraz paraya kıyıp modemide al böyle sıkıntıda çekme.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

smile adsl büyük yanlış hocam zamanında bende düşmüştüm o yanlışa..ucuz etin yahnisi diyorum..

tnnete sokmadığımız yerimiz kalmadı ama genede bundan kat kat daha iyidir :)

mesajımı okursan anlarsın hocam..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74113

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bu ulkede ttnet tarafindan bafilenen kimbili kacinci kisiyizdir maalesef bende onlardanim.hattimi bagladilar bende tasindigim icin hattimi kapattirdim.adsl var dediler onuda kapatin dedim tamam onuda kapattik dediler Antalya ya  geldim benim eski adsl kapanmamis habire fatura yazmislar 8 ay sonra ogrendim 350 milyon olmus cildirdim hemen bu hizmeti kapatin dedim mahkemeye vericem fismekan dusundum olacak gibi degil yemin ettin bi daha ttnet kullanmicam diye.ama ne care 350 milyonu 3 taksite boluverdiler pasa gibi verdim.aslinda aptallik bende.2003 2005 te İzmir de iken bile superonline kullandim faturalama internet kulanimin ve 4 4 luk hizmet ttnet nedir cakma internet smile vs emutasyon islere hic bakmam.simdi cukurova grubu tellcom u kurdu superonline le birlestirdi.bende 3 aydir tellcom kullaniyorum dehset internet var adamlarda.turkcell in altyapisindan faydalanabiliyosun wireless olayinda fiberoptik agini tt den once kurdu.en kalitelisini yapiyolar kisacasi.isi iyi biliyolar.ttnet kullanan varsa hic gerek yok vazgecsin parasini dogru yere versin derim.benim kayatimda ttnet kullanmisligi azdir.lanet olsun en iyi hizmetine onlarin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi mal almadan once en azindan google de arama yaparim,

smile adsl sikayet 

smile problem 

gibi kelimelerle insanlarin ne gibi sikayetleri oldugunu cozum olup olmadigini arastiririm

ondan sonra gider alirim.

telekomun alt yapisini kullanan bir firmadan niye internet hizmeti alayim ki bir sorun oldugunda adamlar direk telekomun ustune atacak cikacak kenara

bi garantisi varmi netiniz kesildiginde sorunu su saate kadar cozecegiz diye yok

smile adsl ile telekom bi surtusme yasasa bunun cezasini kim ceker ? yine kullanicilar cekecektir

madem alacaksiniz superonline gibi koc.net gibi kurumsal buyuk firmalardan alin bu firmalar sizi yari yolda birakmayacaklardir bu firmalarla ilgili sikayet telekomla smile adsl den daha azdir 

bir mal almadan once mutlaka arastirin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

SMILE ADSL Tarafından Bir Türlü Kurulmayan Modem!

sende böyle bir yol izle bence..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    smiley e ben gireyim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3237 Toplam Mesaj: 17