Smile Adsl"Mı Ttnet"MI
-
slm ben ınternet bagltcam yenı tasındıgım ewede
acaba smıle adsl ttnet'den dahamı ıyı yoksa ttnet'mı daha ıyı aralrnda fark fln warmı
bılenler yardımcı olrsa sewınırım
-
Smile'da şu an kampanya var. Kullanan arkadaşlarım memnun kaldıklarını ve mutlaka smile alınması gerektiğini dile getiriyorlar. Başkalarının yalancısıyım ama kampanyayıda duyunca bende smile'a geçeceğim gibi...
-
Aynı. Smile da sorun oldu mu TTnete yönlendirir seni. TTnet al derim
-
smile ucuz ama ben ttnet taktırdım bıda olsa gene taktırırım :D okadar kafa soktuk akrabalıgımız var
bence ttnet al smile sagı solu bellı olmaz
-
49 ytl'lık sınırsız baglatacagım ama smıle'da da sınırsz 49'Mu onu blmıorm gene ttnet'e mahkumuz yanı galba
-
Smile bağlantıları sorunsuz ama yaygın değiller. Ttnet internet ağını kurmuş türkiye'nin her yerine. Ama biz yinede özlü sözümüzü söyleyelim. "Telekoma kafam girsin."
-
aralarında pek bi fark yok gibi ama ttnet derim ben olsam :]
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı. Smile da sorun oldu mu TTnete yönlendirir seni. TTnet al derim
-----------------------------smile ttnet altyapısını kullanıyor bi sorun olursa arkadaşında dediği gibi ttnet yönlendirirler.
şu an kampanya var. daha sonra nolur bilemem.
-
Smile, Süperonline gibi şirketler TTNET alt yapılarını kullanıyor. Özel PORT'lar vs neyse işte kiralıyorlar. Onlarda ttnet'e para ödüyorlar.
Sanırım avea da ttnet alt yapısından yararlanıyor
-
beyler smile ucuz felan değil.4 ay 19 milyon veriyorsun sonra yine 29 milyon.ne anladım ben bu işten.göz boyamalara kanmayın.nette sorun oluncada istanbulu arıyorsun smilede ölme eşşeğim ölme
-
hajı ttnet ' ten şaşma .
Bu tekelci zihniyet varken biz daha çoook telokoma düzülürüz
bak ben bile ttnet diyorum neden alternatif yok .