Smile/Biri/Ttnet Hangisi ??
-
fiber
-
biri - 1 yıl kullandım çok memnundum. öneririm.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet normal internet doping iyi fiyat olarak biri iyi kalite olarak smile en dandiği
fiber optik the best
uydu net en kötüsü
-----------------------------uydunet kullanıyorum 2 ay oldu suanakadar hiç bi sorun cıkmadı Gecen gün internette yavaslama oldu telefın açtım adamlar 2 saat sonra Geldi haletti gitti.. Adsl den daha iyi hizmetleri Var buna emin olun :)
-
Evet hepsinin altyapısı Turk telekomun elinde olsada bu ülkede interneti sorunsuz pazarlayan bir şirket hala var.Burada adı geçmesede Süperonline.doğan grubu yüzünden smile sevmem hiç bir işleri adam gibi değil belki ondan.TT net topu topu 8 ay kullanmama rağmen kapattık deyipte kapatmayan atkafalılar yüzünden 1 sene parası ödediğim ttnet ten başka 2000 lerden bu yana bildiğim Süperonline kullanıyorum.biri adsl tanıyamadım sonradan girdi sektöre.uydunet bilgim olmadı altyapısı hakkında detaylı fikrim yok.ama Ttnet kadar dandik bir pazarlama anlayışı görmedim.devlet kalıntısı ve tekele mahkum edilişimizin bedeli aslında bunlar oraya girmeyelim.ama şu an fiber altyapısını kendisi kuruyor her zaman kaliteli hizmetini vermeye devam edecek diye düşünüyorum.4 MB sınırsız kullanıyorum yetiyor herhangi bir eksilme artma yok zaten telekom dan ne alırsa bunu düzenli bir şekilde aktarıyor.
-
TTnet almayında ne alırsanız alın.