folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Smile/Biri/Ttnet Hangisi ??

Smile/Biri/Ttnet Hangisi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

fiber

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

biri - 1 yıl kullandım çok memnundum. öneririm.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

ttnet normal internet  doping iyi fiyat olarak biri iyi kalite olarak smile en dandiği  

fiber optik the best 

uydu net en kötüsü

-----------------------------

uydunet kullanıyorum 2 ay oldu suanakadar hiç bi sorun cıkmadı Gecen gün internette yavaslama oldu telefın açtım adamlar  2 saat sonra Geldi haletti gitti.. Adsl den daha iyi hizmetleri Var buna emin olun :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Evet hepsinin altyapısı Turk telekomun elinde olsada bu ülkede interneti sorunsuz pazarlayan bir şirket hala var.Burada adı geçmesede Süperonline.doğan grubu yüzünden smile sevmem hiç bir işleri adam gibi değil belki ondan.TT net topu topu 8 ay kullanmama rağmen kapattık deyipte kapatmayan atkafalılar yüzünden 1 sene parası ödediğim ttnet ten başka 2000 lerden bu yana bildiğim Süperonline kullanıyorum.biri adsl tanıyamadım sonradan girdi sektöre.uydunet  bilgim olmadı altyapısı hakkında detaylı fikrim yok.ama Ttnet kadar dandik bir pazarlama anlayışı görmedim.devlet kalıntısı ve tekele mahkum edilişimizin bedeli aslında bunlar oraya girmeyelim.ama şu an fiber altyapısını kendisi kuruyor her zaman kaliteli hizmetini vermeye devam edecek diye düşünüyorum.4 MB sınırsız kullanıyorum yetiyor herhangi bir eksilme artma yok zaten telekom dan ne alırsa bunu düzenli bir şekilde aktarıyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

TTnet almayında ne alırsanız alın.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
Toplam Hit: 2227 Toplam Mesaj: 16