Sms Bomber 100 100 Calişan Ananızın Aksütü Kadar Temiz
-
ya arkadaşlar anlamıyorum miss gbi sms bomber verdik forumda adamlar silmiş neden niçin onuda bilmiyom neyse ben bidaha vereyim de download ok
istediğiniz kadar kullanıın yurt dişida gidiyor
-
Tam olarak tanımıyorsanız,kendinize güvenmiyorsanız site dışı download linklerinden dosya indirmeyin,madur kalmayın sonra..
-
kardeşim ben tahribatta doğdum burdakı arkadaşlara yamuk olmaz biz yararlanıyoruz sizde yaralanın içinde virusun v bile yok daha öncede bunu solemiştim istersen araştır kontrol etmeden atıp tutmak cok kolay bizde kardeşlerimizer yamuk olmaz
-
kardeş ne biçim iş bu?bu dosya virüslü!!!virüslü dosyanın linkini nieveriosun?Allah Allah ya!
-
Abijim virüsü mirüsü bırakta çalışmıyoki. Kendime denedim. 2 tane geldi, başka gelmedi.
-
shadow sen ikl verdigin sms bomberi ver be o en a,zından 10 dane yolluyodu bu 2 dane yolluyo
-
ellerınıze saglık be manyaq bır sms bomber arkadasları gıcık edıyom walla super bişi yaw arkadasları korkutuyom sızın telefona virus gönderecem dıye walla adamlarda altlarına zıcıyolar ))))) bende ordan tabıkı kopuyorum tşkrler tahribat ekibi...
-
10 tane de 2 tane :(
Çok kötü!
-
gusel ya sagolasın piyasada saglamını bulmak zor
-
program için sagolda kaçtane istersek isteyelim sadece 2 tane yolluyor.....
-
teşekkür ederim hakkaten çalışıyor.. ellerinize sağlık!!!
Toplam Hit: 7265 Toplam Mesaj: 23