SMS Gönderme Sistemi ?
-
anladığımız kadarıyla herşeyi baştan kendin yapmak istiyorsun. Ama bunun için bi operatorle anlaşman şart. Kart lazım. Ayriyetten ip fct cihazı alıp sunucuna bağlaman lazım.
eğer daha beleşçil başka bir yolu varsa konuyu takipteyim. Belkide ben yanlış biliyorumdur...
-
aslında 3g modem üzerinden sms gönderme sistemi kursa biri bende ücretsiz saglarım bir süre tabi belirli kontrolleri olmalı vb..
-
KaptaN bunu yazdı
aslında 3g modem üzerinden sms gönderme sistemi kursa biri bende ücretsiz saglarım bir süre tabi belirli kontrolleri olmalı vb..
-
YekteranBaymedir bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
sende hep bana giydir
-
Ben birkaç yıl önce .net ile nokia 6233 ü pc ye bağlayarak nokia pc suite ile haberleşen, gönderen-okuyan bir script bulmuştum sanırım senin de yapmak istediğin böyle birşey anladığım kadarıyla hocam. Ben bir arşive baktırayım bulurlarsa gönderttireyim.
-
uguraba bunu yazdı
Selam müridler, ücretsiz SMS gönderme sitesi yapmak istiyorum, API falan kullanarak kişilerin ücretsiz SMS göndermesini sağlamak. Bu tarz bir sistem için ne gerekiyor ? Script gibi bir örnek falan var mı ?
Açıkçası bu konu hakkında detaylı bilgi istiyorum.
Bu bahsettiğin işi operatörlerin iş ortakları yapmakta ayrıca kendin de yapabilirsin. API kullanarak yapabilirsin bunun için de kullanacağın apinin kılavuzu sana yardımcı olacaktır. hangi web servise hangi istekleri yapacağını, hangi web servisten ne cevabı döneceği kılavuzda belirtilir. Sende buna uygun istekler yapan ve gelen cevapları parse eden bir web tabanlı yazılım geliştirirsin.
pm ile örnek bir api kılavuzu gönderiyorum ayrıca .
-
@MhmdAlmz
Evet hocam doğru anlamışsın, dediğin gibi bir sistem geliştirmek istiyorum.
@KaptaN
Dedicated Server gibi bir sistem ile bu hizmeti sunmayı düşünüyorum, ancak tabi ki alternatiflere açığım.
@YekteranBaymedir
:))
@Kentaki
Hocam pek o şekilde değil, daha çok dedicated server ile bir hizmet geliştirmek istiyorum.
@aLsanCaK
Merhaba, hocam ben herhangi bir servise ait API kullanmak istemiyorum, o servisi geliştirmek ve kişilerin isterlerse direk olarak site üzerinden, isterlerse API desteği sayesinde yazılım ile birleştirip kullanmalarını ve ücretsiz bir sistem geliştirmeyi istiyorum.
Sanırım geliştirmek istediğim şeyi bir türlü anlatamıyorum yada iletişim konusunda bir yerde problem yaşıyoruz. İstediğim şey şu, arada bir operatör olmadan, herhangi bir operatör ortağı olmadan, birilerine ait API kullanılmadan, tamamen kendi kaynaklarını kullanarak SMS gönderen ve bu hizmeti API ile kullanıcılarına sunan ve ücretsiz bir sistem geliştirmek istiyorum. Bu kısım da anlaştıysak, bunun için nasıl bir yol yordam izlenir bunu öğrenmek istiyorum.
-
Arada operatör var. Sen bağımlı olmak istemesen de sms'i alacak kişi bir operatörün numara tahsis ettiği müşterisi
-
overbite bunu yazdı
Arada operatör var. Sen bağımlı olmak istemesen de sms'i alacak kişi bir operatörün numara tahsis ettiği müşterisi
Sonunda yol almaya başladık.