folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sms Göndermede Son Noktayı Koyuyorum!!İşte Smsat V2.52

Sms Göndermede Son Noktayı Koyuyorum!!İşte Smsat V2.52

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahtiyan
    sahtiyan's avatar
    Erkek

değerli kardeşlerim artık bu sms al wer kimden ondan bıktım we kendi yaptığım bu programı yayınlıyorum

http://ercanozulu.sitemynet.com/sms.rar

HE hımm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCky_Luke
    LuCky_Luke's avatar
    Erkek

Çalışmıyor.
    Reklamlara Tıklamam bir fayda etmedi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahtiyan
    sahtiyan's avatar
    Erkek
    ÇALIŞMIYO DEME ÇALIŞTIRAMADIM DE DE BARİ SANA NASIL ÇALIŞTIRILDIĞINI ANLATIYIM;İLKÖNCE BUNU unable yapın daha sonra inilerden 251 satırdan rescq yazan yere adınız yazın.we programın indexinden tekra yapın .ha olmazsa sitemi yapılandırın weya bilgisayarı yeniden başlatın

HE hımm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    sahtiyan bunu yazdı:

ÇALIŞMIYO DEME ÇALIŞTIRAMADIM DE DE BARİ SANA NASIL ÇALIŞTIRILDIĞINI ANLATIYIM;İLKÖNCE BUNU unable yapın daha sonra inilerden 251 satırdan rescq yazan yere adınız yazın.we programın indexinden tekra yapın .ha olmazsa sitemi yapılandırın weya bilgisayarı yeniden başlatın

kardesim calısması icin böyle karmasık seyler yapmak lazımsa niye bastan söylemiosun,!!!

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    sahtiyan sitemynetten direk download nasıl koydun??

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

ÇALIŞMIYO DEME ÇALIŞTIRAMADIM DE DE BARİ SANA NASIL ÇALIŞTIRILDIĞINI ANLATIYIM;İLKÖNCE BUNU unable yapın daha sonra inilerden 251 satırdan rescq yazan yere adınız yazın.we programın indexinden tekra yapın .ha olmazsa sitemi yapılandırın weya bilgisayarı yeniden başlatın.

1-) Bu unable yapılan yer neresi? Nasıl yapılıyor?

2-) 251. Satırla programın ne alakası var çözemedim? Neyden bahsettiğinizi anlamadım.

3-) Programın indexi ne demek oluyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karamuka
    karamuka's avatar
    Erkek

1-) Bu unable yapılan yer neresi? Nasıl yapılıyor?

2-) 251. Satırla programın ne alakası var çözemedim? Neyden bahsettiğinizi anlamadım.

3-) Programın indexi ne demek oluyor.

Yardımcı olursan çok seviniriz bi zahmet

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    evet kardeşim şu yukarıda yazdıklarını iyice bir tercüme ette bizde anlayalım

Parlayan bizi paylar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Kesin kullanamicam...Belki de herkes yapacak ama ben yapamicam..Çünkü ne zaman böle dijital bişilere el atsam hep fos çıkıo :(

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Google Adsense 'den para kazanmak için uydurulmuş tamamen martaval bir yoL :S

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    kardeşim bunun aslı var mı bi söyler misin. topici açmışsın sonra başka birşey söylemiyorsun. v2.52 demişsin ama ver 0.5 formun adı?ne iş çeviriyon?
Toplam Hit: 4247 Toplam Mesaj: 15