Sms Kargaşası
-
S.a
Bugun arkadasım bana telefondan bir msj attı fakat kendısı degıl daha sonra sordgmda ben atmadım dedı . Gonderılmıs ogeler kısmına bak dedım orda gorunmuyormu kım atck ki falan oda e-posta kısmında gorundugnu soyledı ve gösterılck bırsey yok diyor actıgındada ama bana yazılı geldı.
Sımdı benım dusuncem bilgisayrdan baska bırısı tarafından atıldıgı yonunde bunu kım acıklayabılır böyle birsey varmı
-
numaraları karşılaştır.
-
Kimle kimin?
Arkadasımın numarasından bana geldı msj baska bi numaradan deıl işin ilginc yanı e-posta bolumunde gorunuyor olması
-
Yokmu şunu anlatck olan
-
Ne yazıo ki msjda?Arkadaşınnı telefonuna virüs girmiştir sanırım başka açıklaması yok gibi.
-
istediğin numaradan istediğin numaraya mesaj atmak mümkün :)
-
Arkadaşının telefonunda gözüküomuş atıldığı dediğin gibi bişey deil cosmic virüs bence
-
Ceptelefonunda bulunan bir virüs olabilir veya birisi o numara üzerinden göndermiştir o mesajı sana. Programla mümkün bu. Cep telefonları için bu tür virüsleri temizleyen ücretsiz uygulamalar var onlardan birini kullanabilir arkadaşın.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
istediğin numaradan istediğin numaraya mesaj atmak mümkün :)
-----------------------------nasıl :) (tam bu sırada T.C coşkun gülüşü yapıyorum) :D
-
bi program vardı adını tam hatırlamıyorum
sms atmaya yarıyordu
gönderen ve gönderilen numaralarını sen belirliordun
mesela sana mavi jeans mesaj attığında gönderen kısmında MAVİ JEANS yazar ya
aynı mantık
sadece adam oraya sana kimin numarasını göstermek istiyorsa onu yazıyor.
çok da basit
genelde köy dernekleri siyasi partiler ve mavi jeans gibi reklam ve duyuru amaçlı kurumlar kullanıyorlar bu programları
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
bi program vardı adını tam hatırlamıyorum
sms atmaya yarıyordu
gönderen ve gönderilen numaralarını sen belirliordun
mesela sana mavi jeans mesaj attığında gönderen kısmında MAVİ JEANS yazar ya
aynı mantık
sadece adam oraya sana kimin numarasını göstermek istiyorsa onu yazıyor.
çok da basit
genelde köy dernekleri siyasi partiler ve mavi jeans gibi reklam ve duyuru amaçlı kurumlar kullanıyorlar bu programları
-----------------------------programın adını hatırlayabiliyor musun ExcellencE