Smtp Ayarları Yardım..
-
merhaba arkadaşlar uzun uğraşlarla aranıza yeni katıldım...ben yeniyim galiba :p ....yaklaşık 10 gündür dışarıdan siteyi takip ediyorum en eskiden en yeni bütün konulara göz attım çok güzel paylaşımlarınız var..10 gündür hani türk filmlerinde kişi aç olurda restaurant yada simitcinin önünde olee aç aç seyreder ya heh aynen ole dışardan siteyi izledim :D ...paylaşma ve öğrenmenin getirdiği açlıkla ilk mesajımı bu konuyla aşagıdaki soruyla açmak istedim..eger sorunu halledebilirsem programın paylaşımını ve resimli anlatılışınıda eklicem hertürlüde yardımcı olabilirim ozaman..
hotmail hesabımı incredimail(herhangi bir mail sunucusuda olabilir) ile kontrol etmek istiyorum..
tabi hotmaile para vermeyide istemiyorum..
programın ayarlarını yapıyorum program ayarlarında http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp üzerinden hotmail hesabına ulaşmaya çalışıyor ama başarısız mailleri alamıyor fakat herhangi bi mail yollamak istenildiğinde yolluyor.. anladığım kadarıyla bu hotmaile para ödeyip hesabımı satın almadığım için..bende freepops yükleyip programın ayarlarını yaptıktan sonra (incoming için server:localhost ve portu 2000 seçili) outgoing için ise smtp ayarı istiyor yaptığım araştırmalarda neredeyse tüm smtp leri denedim fakat mail göndermede hata yaşanıyor(ilk port 25 daha sonra 587 ile denedim)..lakin mailleri alıyor..mail yollayabilme aynı zamandada alabilmek için hangi ayarları deneyebilirim..
poppeeper programı incredimaile yama yapılabilinirmi çünkü hotmail le programın uyumu çok güzel..yada poppeeper programı hangi bağlantıyla alış verişi rahat yapıyor?? hangi bağlantıyla alış veriş yapıyor daha önemli bir sorun...(deep note:eger yalan olmazsa animasyonlu kullanımı kolay bi mail sunucusu yapmayı düşünüyorum..şu finallerim bi bitsin üstünde ilgilenmek için 20 günüm olacak c# kullanıcam artık ozmnda yardımlarınızı beklerim.. :D )
şimdiden teşekkür ederim..saygılarımla
-
ya çok saçma bi sorumu sormuşum :S
-
Hocam ne diosun bi anlasam...
-
su ana kadar hic pop imap ayarlari yapmadim, hep hotmail hesabindan kullandimiz icin soru cok karmasik geldi :)
-
herhangi bir mail sunucusuyla hotmail hesabımı nasıl kullanabilirim?