Snickers Çikolota İle İlgili
-
underzero bunu yazdıPrens bunu yazdı
Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel
Bu arada bende hoby çikolata hastasiydim holy gibi bende onu kutu kutu alirdim
Hobby cikolatayi bende severdim. Minik olanlari favorimdi
Yalnız Hobby çikolata değil kokolin. Yani kakao ve kakao yağı yerine kako tozu ve margarin ile üretiliyor.
Ayrıca Snickers'ı bende severdim. Ülkemize gelmesi 90'lar sonu 2000'ler başıydı. LC Waiki'nin maymunlu dönemi, Nike Total 90 krampon, Mc Donalds'da doğum günü kutlamak gibi bir zamanların zenginlik göstergeleridendi. O zamanlar çikolatası taş gibiydi ve fıstığı çok boldu. Sonradan Türkiyede ekonomiye uyacağız diye çok bozdular. Şimdi yerken glikoz şurubundan boğazım yanıyor. Fıstık desen tek tük çıkıyor.
-
underzero bunu yazdıPrens bunu yazdı
Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel
Ben seni cino seviyor diye biliyordum parayı buldun herhalde. Holinin tokenlerdan airdrop aldın herhalde? (ban is loading)
-
Din ne guzel sey ya, beyni piril piril yapiyor 😂
-
çok severim ama kilo probleminden dolayı ayda 1 tane felan yerim
birde şölenin chocodans var oda efsanedir. kahve yanında felan süper gider
-
kolilerce çikolata yemişimdir.
iyiki yemişi , artık yiyemiyorum . bayramda 1 tatlı . ondan sonra 1 kap dondurma , dün akşam da 1 kap dondurma düşün 1 ayda 3 tatlı yiyebildim .
sağlık varken her şeyi yapın , zaten ilerde ne yapabiliyorsun nede yiyebiliyorun. :D
snickers olarak ciddi tüketimim olmuştur . sağlığım düzelirse affetmem gömerm .
samaccc tarafından 02/Tem/24 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Hobby berbat bir çikolata
Çoookta kalitesiz (1990 lardaki hali bile kalitesizdi), abi hic mi yemediniz yahu cikolata? Nsjsjs sasirdim
Şunu beğenen , yiyen erken ölür çok yaşamaz
-
HolyOne bunu yazdı
Tadelleyi koliyle alıp yiyordum wala. iyi ki de öyle yemişim
Bugünkü tadelle, çokonat, frigo vs ... bizim gençliğimizde yediğimiz aynı tadelle falan değil. Basıyorlar fruktozu herşeye
Adamsın
Tadelle kraldır, hele hele eski hali 10/10 - eski sarelle de 10/10 idi
Sagra gofret vardi papağanlı ambalaj o da 10/10 idi
Su an ki Tadelle de fena degil hala, eski tadi yok tabi. Hem sekeri garip bir seker ve cok yogun şeker tadı veriyor. Hem de fındık azaltmislar icinden pahalı olmasina rağmen kırpmışlar LoL.
-
mkyb bunu yazdıunderzero bunu yazdıPrens bunu yazdı
Yalnız Hobby çikolata değil kokolin. Yani kakao ve kakao yağı yerine kako tozu ve margarin ile üretiliyor.
Ayrıca Snickers'ı bende severdim. Ülkemize gelmesi 90'lar sonu 2000'ler başıydı. LC Waiki'nin maymunlu dönemi, Nike Total 90 krampon, Mc Donalds'da doğum günü kutlamak gibi bir zamanların zenginlik göstergeleridendi. O zamanlar çikolatası taş gibiydi ve fıstığı çok boldu. Sonradan Türkiyede ekonomiye uyacağız diye çok bozdular. Şimdi yerken glikoz şurubundan boğazım yanıyor. Fıstık desen tek tük çıkıyor.
2002 2003 2004
Snickers eşsizdi, icçnden findik fistik fiskiriyordu awg. Bodybuilthinker yiyecegi gibiydi vallahi
Öğün atlattırırdı adama.
Mars grup a ait evet, Mars grup un tüm cikolatalari guzel ve pahalıdır.
-
ajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar ben iyi hatırlıyorum, 88 doğumluyum çocukluğumuzda sağlam çikolata tadelle=600.000 liraydı çoğu zaman alamıyordum. nasıl olduysa bu snickersi öğrenmişim snickerste 1 milyon 250 bin liraydı (:
geçen tesadüfen bişey arıyorum seri numarayla ilgiliydi heralde google'de karakterleri yazmaya başlayınca "şunu mu demek istedin" gibisinden şeyler çıkıyorya burda aceleden "sn" yazdım snickers hangi ülkenin malı, amerikan malı mı, boykot mu falan yazılar görünce dedimki ulan harbiden snickers hangi ülkenin malı diye merak ettim. bulduğum sonuç;
Snickers, ilk defa 1923 yılında ABD'de hazırlanmıştır. İlk seri üretim ise 1930 yılında başlamıştır. 1929 Kasım'ında ise Chicago kentinde ilk fabrika faaliyete başlamıştır. Markanın adı Mars Incorporated şirketinin kurucusu olan Mars ailesinin atının adından gelmektedir.
ben hala bile ayda 1 kez kesin duruma göre 2 tane yiyordum. buda amerikan malıymış artık bundan da yemeyecem.
amaaa benim gibi snickers sevenler mutlaka vardır (: bu çikolatayı yerkenki aldığımız tad, haz, başka bişey yazmayım ama beni anlarsınız :D başka bi "canga" çikolatası aklıma geliyor buda bence 2 tane canga yersem anca gibi. bildiğiniz başka benzer amerikan malı olmayan çikolata var mı?
Kullandığın bilgisayar klavye mouse işletim sistemi bunları da bir değiştir ajann..
-
snickers mini bir ara uzun bir süre sabah kahvaltımdı. güne 2 tane yiyerek başlıyordum temiz :D