folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Snickers Çikolota İle İlgili

Snickers Çikolota İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Prens bunu yazdı

Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel 

Bu arada bende hoby çikolata hastasiydim holy gibi bende onu kutu kutu alirdim

Hobby cikolatayi bende severdim. Minik olanlari favorimdi

Yalnız Hobby çikolata değil kokolin. Yani kakao ve kakao yağı yerine kako tozu ve margarin ile üretiliyor. 

Ayrıca Snickers'ı bende severdim. Ülkemize gelmesi 90'lar sonu 2000'ler başıydı. LC Waiki'nin maymunlu dönemi, Nike Total 90 krampon, Mc Donalds'da doğum günü kutlamak gibi bir zamanların zenginlik göstergeleridendi. O zamanlar çikolatası taş gibiydi ve fıstığı çok boldu. Sonradan Türkiyede ekonomiye uyacağız diye çok bozdular. Şimdi yerken glikoz şurubundan boğazım yanıyor. Fıstık desen tek tük çıkıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Prens bunu yazdı

Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel 

Ben seni cino seviyor diye biliyordum parayı buldun herhalde. Holinin tokenlerdan airdrop aldın herhalde? (ban is loading)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Din ne guzel sey ya, beyni piril piril yapiyor 😂

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çok severim ama kilo probleminden dolayı ayda 1 tane felan yerim

birde şölenin chocodans var oda efsanedir. kahve yanında felan süper gider

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kolilerce çikolata yemişimdir. 

iyiki yemişi , artık yiyemiyorum . bayramda 1 tatlı . ondan sonra 1 kap dondurma , dün akşam da 1 kap dondurma düşün 1 ayda 3 tatlı yiyebildim . 

sağlık varken her şeyi yapın , zaten ilerde ne yapabiliyorsun nede yiyebiliyorun. :D 

snickers olarak ciddi tüketimim olmuştur . sağlığım düzelirse affetmem  gömerm .

samaccc tarafından 02/Tem/24 17:53 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hobby berbat bir çikolata

Çoookta kalitesiz (1990 lardaki hali bile kalitesizdi), abi hic mi yemediniz  yahu cikolata? Nsjsjs sasirdim

Şunu beğenen , yiyen erken ölür çok yaşamaz

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Tadelleyi koliyle alıp yiyordum wala. iyi ki de öyle yemişim

Bugünkü tadelle, çokonat, frigo vs ... bizim gençliğimizde yediğimiz aynı tadelle falan değil. Basıyorlar fruktozu herşeye

Adamsın

Tadelle kraldır, hele hele eski hali 10/10 - eski sarelle de 10/10 idi

Sagra gofret vardi papağanlı ambalaj o da 10/10 idi

Su an ki Tadelle de fena degil hala, eski tadi yok tabi. Hem sekeri garip bir seker ve cok yogun şeker tadı veriyor. Hem de fındık azaltmislar icinden pahalı olmasina rağmen kırpmışlar LoL.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    Prens bunu yazdı

Yalnız Hobby çikolata değil kokolin. Yani kakao ve kakao yağı yerine kako tozu ve margarin ile üretiliyor. 

Ayrıca Snickers'ı bende severdim. Ülkemize gelmesi 90'lar sonu 2000'ler başıydı. LC Waiki'nin maymunlu dönemi, Nike Total 90 krampon, Mc Donalds'da doğum günü kutlamak gibi bir zamanların zenginlik göstergeleridendi. O zamanlar çikolatası taş gibiydi ve fıstığı çok boldu. Sonradan Türkiyede ekonomiye uyacağız diye çok bozdular. Şimdi yerken glikoz şurubundan boğazım yanıyor. Fıstık desen tek tük çıkıyor.

2002 2003 2004

Snickers eşsizdi, icçnden findik fistik fiskiriyordu awg. Bodybuilthinker yiyecegi gibiydi vallahi

Öğün atlattırırdı adama.

Mars grup a ait evet, Mars grup un tüm cikolatalari guzel ve pahalıdır.

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

arkadaşlar ben iyi hatırlıyorum, 88 doğumluyum çocukluğumuzda sağlam çikolata tadelle=600.000 liraydı çoğu zaman alamıyordum. nasıl olduysa bu snickersi öğrenmişim snickerste 1 milyon 250 bin liraydı (:

geçen tesadüfen bişey arıyorum seri numarayla ilgiliydi heralde google'de karakterleri yazmaya başlayınca "şunu mu demek istedin" gibisinden şeyler çıkıyorya burda aceleden "sn" yazdım snickers hangi ülkenin malı, amerikan malı mı, boykot mu falan yazılar görünce dedimki ulan harbiden snickers hangi ülkenin malı diye merak ettim. bulduğum sonuç;

Snickers, ilk defa 1923 yılında ABD'de hazırlanmıştır. İlk seri üretim ise 1930 yılında başlamıştır. 1929 Kasım'ında ise Chicago kentinde ilk fabrika faaliyete başlamıştır. Markanın adı Mars Incorporated şirketinin kurucusu olan Mars ailesinin atının adından gelmektedir.

ben hala bile ayda 1 kez kesin duruma göre 2 tane yiyordum. buda amerikan malıymış artık bundan da yemeyecem.

amaaa benim gibi snickers sevenler mutlaka vardır (: bu çikolatayı yerkenki aldığımız tad, haz, başka bişey yazmayım ama beni anlarsınız :D başka bi "canga" çikolatası aklıma geliyor buda bence 2 tane canga yersem anca gibi. bildiğiniz başka benzer amerikan malı olmayan çikolata var mı?

Kullandığın bilgisayar klavye mouse işletim sistemi bunları da bir değiştir ajann..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

snickers mini bir ara uzun bir süre sabah kahvaltımdı. güne 2 tane yiyerek başlıyordum temiz :D

He is finding himself.
Toplam Hit: 2055 Toplam Mesaj: 28
snickers çikolata