Sniper Elite 3 : Afrika Full - Tek Link
-
Çok yakar bu hacı, thinkpadde oynanmaz :(
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Her sey iyi guzel oyunda bi tane susturucu takılan tüfek yok alayı açık uçlu. Bi silah var onda takılı susturucu.
Cok malca olmuş bu ayrıntı, birini vurmaya kalkıyosun herkes alarm moda bağlıyo bi anda ustune mermi yagmaya baslıyo.
müdür onun için ateş ederken uçak geçmesini falan beklemen gerekiyor. ortamda ses olunca duymuyorlar. + ateş ettiğin noktadan bi daha ateş etme yer değiştir.
-
hocam bir kaç gün paylaşımda kalsa olur mu, şimdi indiremiyorum ama 2 gün sonra kesin indiririm..
-
oyun kötü v2 daha iyi indirmeyin bence
-
Tnrsk bunu yazdı
oyun kötü v2 daha iyi indirmeyin bence
çok geç artık indirdim servere oradan kendi bilgisayarıma pehhh neyse deneyelim bakalım herkesin zevki değişir.
-
crack içinde dimi ?
oyun neden kötü ?
-
elcondor bunu yazdı
hocam bir kaç gün paylaşımda kalsa olur mu, şimdi indiremiyorum ama 2 gün sonra kesin indiririm..
Sıkıntı yok hocam 1 TB alan var zaten. :)
-
Mustafa bunu yazdıelcondor bunu yazdı
Sıkıntı yok hocam 1 TB alan var zaten. :)
Crack içinde yok sanırım ?
-
1 az buçuk oynandı ismini duyurdu. 2 de zirve yaptılar ama 3te kendilerini taklit etmişler. Ben oyunu beğenmedim. Yani 1-2 saat oynayıp sıkıldım kapattım direk. Oyunda hikaye yok bir kere. Yapmaya çalışmışlar ama olmamış.
-
RETRET bunu yazdı
Çok yakar bu hacı, thinkpadde oynanmaz :(
hangi thinkpad ?