Snow Leopard Kurulumu
-
yeni nesil işlemcili laptoplara hangisini önerirsiniz
ASUS K55V
iatkos yeni sürüme 1 saat 38 dakika kalmış
YekteranBaymedir tarafından 29/Ara/12 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Mountion Lion yükledim laptop'a en son hdmi kaldı onu aktif edeyim derken sıçtım içine chamelonla cd üzerinden boot edip düzelteyim dedim olmadı bende temiz yüklüyorum şimdi. Ulan bir tek hdmi kaldıydı ya pef :/
kext aramaktan dibim düştü en son he :D
http://www.tnctr.com/index.php/topic/208653-hack-os-x-mountain-lion-dvd-pc/
bu sürüm packard bell tm 85 te cozur cozur çalışıyor. Skype chat bilene yaptım :D
xcode kurulur muki peki bunakuruluyor, kurdum ama appstore un bir sorunu var yükledikten sonra görürsün bağlanmıyor hemen. EFI Strings le bir çözümü var ondan sonra iniyor. Bunu indirdikten ve yükledikten sonra appstore fix diye aratırsan google'da videolu anlatımı felan dahi çıkar.
-
FCN bunu yazdıDaft bunu yazdı
boot oluyorsa ne güzel, o ekranı göremeyenler de var :)
misal ben, elmada takılıyor
ya ne şom ağızlısın :D install işlemi bitti. restart attım. elma çıkıyor yükleniyor işareti geliyor. bir süre sonra şu ekranla karşılaşıorum
-x -f -v ile aç boot dosyanı düzenle hocam
-
o elma gibi ekran gelmeden önce bi diski falan erase etmen gerek.
disk utilities e gir diski güzelce bi erase et. daha sonra makinaya reset attgında elma yerine soru isareti gelecek.
o ekran glemeden önce option a bas orada internet recovery manager gelicek. wifi agindan baglan 2 saatte internetten dosyaları cek.
daha sonra tekrar disk utilites e gir önce o bölümü mac os journal gibi bi partition option var onunla bicimlendiriceksin.
sonra 8gblik bi flash bellege snow leopard'ın dmgsini kuruyorsun.
source - restore yapıyorsun disk utilites den...
sonracıgıma makinaya reset atıp flash diski takıyosun tekrar optiona basıyorsun. o flash disk bi nevi dvd görevi görüp usb den dogru isletim sistemini kuruyorsun.
ben de öyle mac os x 10.7.5 kurdum su an onu kullanıyorum.
agzımı sikmisti 2 gün ugramıstım :D
-
ben bu boku pc de bir türlü çalıştıramadım
-
iAtkos ile 14. kezde çalıştırmayı başardım. Ben ekran kartı, o kartı bu kartı yüklüyordum. Aksine birşey yüklemeyince çalıştı.
Voodoo ses ve fare (PS/2) yükledim yetti.
http://tahribat.com/Forum-Iatkos-Kuruyoruz-153693/1
hassss :S:S:S:S iAtkos sürümü çıkmış ya la :D :D uvv madırfakır ... wİndows 8 siktir git