folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Snowboard Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Arıyorum

Snowboard Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeşler kısaca snowboard tahtası nerden alınır ne tür bişi alınız. fiyatları ne kadardır. bu konular hakkında bilgi verecek arkadaş varmı acabaa.. acayip kaymak istiyorum ama imkanlar el vermiyor bilgisayar gibi Snowboard takımı toplucam a.q bu gidişle paranın a.q :) yardımcı olur bilen kardeşler

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

kayak malzemeleri satan yerler var istanbuldaysan beyoglunda nautuliste kanyonda var die biliorum daha ucuzada bulabilirsin belki toptancıları vardır acıkcası once board alma derim en azından bikac kere kirala onun dısında polar tulum gozluk bot gibi malzemelere ihtiyacın olcak cidii anlamda bu sporu yapmak istiyorsan

gelelim boarda 3 tip board war bunlar da belli bi ozellik yok senin boyuna gore seciceksin enide ayagının boyuna uygun olmalı hatta boardda ayagın azıcık dısarı cıkcak sekilde olmalı ama ayak numarana gore werilio boy olrakta once kısa bir boardla baslanır her zaman omzunun biraz ustunde omzunla cenen arasında bir board alırsan kolay hakim olursun manevra falan vermesi kolay burton en bilindik marka hemde kaliteli we ucuz olan bir marka ama cok modeli war 250ytlden asgıya bişey bulabilcegini zannetmiorum kayak içinde klasik merkezler war uludag kartalkaya warda buralardan ucuz kartepe mi ne warmıs orayı denicez bu kıs

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeş sen anlıyon galiba bu işlerden ben izmirde sordum bi tane snowboard tahtası 600 ytl dediler dedim yuh a.q arsamı alıyon

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    arkadasım genellikle kayak malzemeleri pahallıdır onun için kiralama yolunu tercih edebilirsin ayrıca snowboard normal düz kayakdan zordur sabır gerektirir turkiyede snowboard için en uygun yer palandöken dir oyle uludağda 25 cm karda yapılmaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bursada ucuz kayak malzemeleri bulabilirsin, carefour.. ozellikle cekirgede ikince el magazalari isini gorecektir.

izmirde kelepir bulamazsin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

bursada ucuz kayak malzemeleri bulabilirsin, carefour.. ozellikle cekirgede ikince el magazalari isini gorecektir.

izmirde kelepir bulamazsin.

saolun kardeşler ya kiralama yolu dedi bi arkadaş kira işi bana göre değil valla. o zaman rahat kayamama :)

köpek gibi çalışırım (  normal işte çalışırım  iş çıkışı taksiye cıkarım taksiden sonra sebze haline giderim vb vb ) gibi çalışma yöntemleriyle bi şekilde para toplayıp alırım.

ama acayip bi tutku abi hiç kaymadım ama acayip bi ehycan var içimde. acayip snowboard tutukusu var kaynak istiyorum. bursadaki 2. el mağazasına bakmak gerekir yada bi arkdaşa para yolluyum alsın benim yerime yollasın bi şekilde yada ben gelirim bursaya :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yada aranızda snowboard tahtasını satacak yada bir arkadaşı aracılığı ile iltibata geçeceğim arkadaş yokmu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    babacan daha sezon girmedi sezon açılsın gel erciyese çalalım senle iki tane bide paramı verecen

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

watem bunu yazdı:
    babacan daha sezon girmedi sezon açılsın gel erciyese çalalım senle iki tane bide paramı verecen
    -----------------------

çalmayız babacan alırız sezon bittimi yerine geri koyarın :):):9

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Asfaltta snowboard konversiyonu :P.Bilgin vardır umarım Türkiye de pahalı bir hobi bu :)Ayrıca çok emek ister pat diye öğrenilmez.

iyi biri değil... TBT
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

palandökenden ala yer yok kaymak için..

orda hem kiralıyo hem de satıyolar.ucuza gidiyo çoğusu.tanıdık varsa daha ii olur..

erzurumlular babacan adamlardır.çok kaymak istiyom abi de bedavaya bile verirler :D

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 4566 Toplam Mesaj: 12